9 ayKesinlikle söylemeli karşısındaki insan anlamayacak olsa bile söylenir. (Zaten anlamazsa araya mesafe koyarsın.) Ama söylemeyip küsmek falan çok çocukça bir tavır.
İnsan belli bir yaşa gelince artık kendisini rahatsız eden, üzen şeyleri çekinmeden dile getirebilmeli.
Bir insan bana küsmüş gibi davranırsa en fazla bir defa sorarım ve kendisine, kırıldığında bir dahakine söylemesini söylerim.
İkinciye söylemezse gidip sormam, çünkü çocuk değil bunu kendi düşünüp yetişkin bir birey gibi davranmalı.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayBence kırılan insan mutlaka kırıldığını belli etmeli, bazen sözlerle bazen davranışlarla, fakat eğer kıran insan bunu ilk kez yapmamışsa orada o kırgınlığı göstermek artık bir zayıflık olarak algılanacaktır çünkü devamlı olarak kıran bir insan karşısındakinin gücünü düşürmeye çalışıyordur.
Ben beni ilk kez kırmış olan insana beni kırdığını söylerim, kasti yapmamışsa insan özür dilemesini bilir, ortada bir özür yoksa ve bunu ilk kez değil defalarca yapmışsa o insana beni kırmaya çalıştıkça aksine güçlendirdiğini ve yakın zamanda o güçle de kendisini kıracağımı söylerim.04 Yorumla- 9 ay
Aynen öyle, Bilgelik hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim. ✨
- 9 ay
Rica ederim 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Söylemeli ama bunu değer verdiği ve dinlemeye hazır birine yapmalı bence
13 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 aySöylemeli, neyse o gizleyerek yaşanmaz, sakladığın her his seni içerden bir asit gibi yakar ve deler geçer en sonunda
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kırılan bir insan kırılmasını dile getirmeli bence. Karşı taraf, belki söylediğinin veya yaptığının seni incittiğini fark etmemiş olabilir. Hislerini paylaşmadığında, içinde birikimlerle dolabilir ve bu da daha büyük sorunlara yol açabilir. Nazik ve açık bir şekilde ifade etmek, hem kendin hem de ilişkin için sağlıklı bir adım olacaktır. 🌿🗣️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Bence kırılan insan kırıldığını söylemeli. Çünkü susmak bazen gurur gibi görünür ama içten içe birikmiş sessizliktir aslında. Söylenmeyen her kırgınlık, bir gün yanlış zamanda patlayan bir öfkeye dönüşür. Oysa kelimeler, duygunun nefesidir. İçinde kalırsa zehirler, ama paylaşırsan iyileştirir. Kırıldığını söylemek zayıflık değil, kalbin hâlâ inandığının, hâlâ sevdiğinin en dürüst kanıtıdır. Sessizlik değil, samimiyet korur insanı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayEveeeeet söylemeli konuşmak sorun çözer 🥳
Sessizlik anlaşılmıyor bu zamanda zira bi onay olarak kabul görülüyor. Ben söylerim en azından içimde dert olacağına dışa atıp derman olsun zihnime ehehe
12 Yorumla- 9 ay
Olabilir tabi ben farklı davranıyom insan ilişkilerimde genelliklede işe yarıyor 🙆♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 9 ayHerksoz hareketler bunlar. Kıran kirdiginim farkindadir zaten ve telafi etmiyorsa söylemenin manası yok.
12 Yorumla- 9 ay
Gereksiz** hareketler
Kıran kırdığınin**
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tercih etmiyorum, anca sevdiğim biriyse karşı taraf için öyleyse istemez belli ediyorum
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Rahatsızlık veren bir şeyse ve seni dinleyecek biriyse söylenmeli. Diğer türlü gerek yok
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Söylemesi kendi bilir ama ben kimseye kırıldığım olmadı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 9 aySöylesin umurumda olur inşallah sdjj
12 Yorumla- 9 ay
Belki mi :D
9 ayKendi tercihi ama söylemezse daha iyi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
8 ayBen her daim söylemeyi tercih ederim gadası
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı.
8 ayKırıldığım bir konuyu hatırlamıyorum unuttum herhalde. Ama yanlış yapanı unutmam. İnsanın karakterine, yakınlık seviyesine ve ortama bağlı direkt yüzüne, herkesin içinde yüzüne söyleyebilirim ya da söylemem (yakın biri ise). Yakın biri zaten herşeyimi bilir çünkü benimle 2 saat konuşsan herşeyimi bilirsin çok basit. Yakın biri de 2 saatten fazla olur yanımda)) Eğer buna rağmen beni anlamamış ve bide yanlış yapıyorsa ben susarım ve giderim. Ta ki anlayıp sorana kadar. Çünkü konuşmak=anlamak istemek=çözüm
16 Yorumla- 8 ay
Bilmem öyle de olabilir)) ama onu bilirim ki benim için kırılmak diye bir şey yok. Çünkü insanlar için kırılmak olarak hatırladıkları ve kalbinde sakladıkları benim için yeni hedef ve en sonda hakkını vermenin başarısı olarak aklımda kalır. O yüzden öyle bir şey olursa da bana yanlış yapanlar olarak akılda kalır haklarını alana kadar zamanı beklerim. Dediğim gibi bazen yerinde, bazen gerekli zamanında. Bu bana keyif ve yaşama isteği veriyor aslında)) sıkıcı dünyada beni tetikleyen birşeyler oluyor gibisinden. Bide yapılan yanlışları şahsi algılamam ben kendimi de toplumdan sayarak normal bir şahsa yapılan haksızlık olarak algılarım o yüzden hakkını alan insanla yeniden normal ilişki kurabilirim, başka yanlış yapmadığı sürece. Tavsiye ederim)) çünkü şahsi algılamadığınız sürece hiçbir şey hissetmenize, ya da derin düşünmenize, kendinize acı vermenize gerek kalmaz çünkü sadece gerekeni yapıyorsunuz olay bitti. Misyon tamamlandı😂
- 8 ay
Yorulmak hakkınızdır sakinliği korumak en iyisi. İleri ömrünüzde başarılar, mutluluklar dilerim
- 8 ay
Rica ederim ne demek🤝
Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence kırılan bir insan, kırıldığını söylemeli… Çünkü kimse kimsenin kalbini okumuyor. Susmak bazen gurur gibi görünse de, içten içe insanı bitiriyor. Ben kendi adıma konuşayım; kırıldığımda susarsam o duygu içimde büyüyor, birikiyor, sonunda beni daha çok yıpratıyor. Oysa “şurada bana dokundu” demek, hem karşı tarafa fark ettiriyor hem de içimdeki ağırlığı hafifletiyor. Tabii bunu bağırarak, suçlayarak değil de; “Ben böyle hissettim” diyerek anlatmak önemli. Çünkü kırılmak da, kırmamak da insan işi… Hepimiz hata yapıyoruz ama bazen tek bir cümle, “Ben üzüldüm” demek bile ilişkileri kurtarabiliyor. Sessizlik çoğu zaman yanlış anlaşılır, ama içten söylenen bir kırgınlık, iyileşmenin ilk adımıdır bence.
10 Yorumla
9 ayKendisi bilir, yine de söylemek daha doğrudan direkt duygularda samimi bir yaklaşım olur.
11 Yorumla
8 ayBana göre bir insan birini kırdığını biliyor. Her insan yaptığı hareketi bilinçli yapar o yüzden söylemeye gerek duymam zaten davranışlarımda belli ederim. Özür dilerse okey devam ama hiç umurunda olmazsa o yoluna ben yoluma yani.
11 Yorumla
8 ayBunu dile getirme zorunda kalmak daha da yorucu ama söylemeli. Çünkü karşındaki seni kırdığının farkında değilse bu hamleyi tekrarlayacaktır. Eğer söylemez, anlasın diye beklersek tekrar yaptığında aradaki küslük ikiye katlanır ve bu da tamir olmaz bir mesafe açabilir.
10 Yorumla
9 ayBence evet söylemeli çünkü içine atmak sadece acıyı büyütür kırıldığını paylaşmak hem kendine hem karşındakine alan açar güven ve anlayış yaratır ama bunu doğru zamanda ve doğru kişiye yapmak önemli yoksa bir işe yaramaz
11 YorumlaBirine kırılınca kırıldığını bile söyleyemiyorsan orada sevgi değil korku ilişkisi vardır. A
Ya da karşıdaki insanın seni umursayıp dinleyemeceğine eminsindir11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBence söylemeli ama insan bazen öyle bir kirilir ki tek bir kelam etmeden sessiz sedasiz çekip gider o insanin hayatindan. Bunu asla yapmayin. Kimseyi veda etmeden çekip gidecek kadar kirmayin. Bu kadar zalim olunmaya gerek yok. Gun gelir olur ya fikirler uyusmaz bir seyler olur ayrilirsin. Hani demisler ya ayriliklarda sevdaya dahildir diye. Ama kalp kirmak bence kul hakkiyla es deger bir sey. Bir insanin yasama sevincini aska olan inancinin katili olmak bir değil bin insani oldurmekle es degerdir. Kavga edin ama birbirinizin kalbini kirmadan dökmeden yapin. Kavga esnasinda agizdan istenmedik kelimeler cikabiliyor ama kimsenin kalbini paramparca edecek kadar incitici sözler soylemeyin. Kalp kirikligi oyle bir seydir ki çok zor tamir olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayKırıldığımda ister istemez belli ediyorum. Söylemesemde ruh halim davranışlarımdan bunu anlıyorlar. Söylenmelidir kesinlikle.
11 Yorumla Söylemezsen daha çok kırılırsın söylediğinde de niye söyledin diye suçlu olursun tepkini baştan koyman lazım
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 9 ayBir insana kırılıyorsun ve o insana neden kırıldığını, onun seni kırdığını anlatmak o kadar yorucu ki..
14 Yorumla- 9 ay
Evet bu daha kötü.. Yani hem kırgınsın hemde neye kırgın olduğunu anlatmak zorundasın. Tatsız..
- 9 ay
🥲🥲
9 ayBen anlayan birisi olursa beni dinleyecek anlayacak insan olursa söylerim yoksa muhatap olmak istemem
11 Yorumla
s 9 ayHaklısın
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence bu zamanda hayır çünkü karşı taraf sadece zevk alıyor bence
11 Yorumla
8 ayAçıkça kırıldığını belirtmek te maalesef işe yaramıyor o muhatap her türlü kaçak dövüşü tercih ediyor ve hatasını yok sayıyor. Özür dileyecek samimiyet ve iletişim zaten kimseden beklemem. Doğrudan Allah'a havale ederim.
10 YorumlaBen söylemem anlaşılmayı beklerim, anlamıyorsa sonsuza dek susarım.
12 YorumlaKarşısındaki insan için bir şey ifade etmiyorsa söylemesine de gerek yok.
11 YorumlaEğer ki yakından tanıdıgı bırıyse soylemesıne gerek yok anlamalı zatenn
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı.
m 9 ayGerek yok kırdığını anlamayana söylesen bile değişmez
12 Yorumla- 9 ay
Evet ama sonunda ölüm yok
9 ayEvet söylemeli soylemezse kimse fark etmez zaten İçinde büyür kimse de neden uzaklaştığını anlamaz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 9 ayEvet söylemeli.
İçine atmamalı, daha çok canı yanacağı belli zaten.
11 Yorumla Açık açık söylemeye çekiniyorsa kırıldığını belli etmeli
11 Yorumla
9 ayBazen soylememeli sadece susmalı
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
9 ayEvet söylemeli...
11 Yorumla
8 ayEvet hemen söylerim ben kırılıyorsam oda kırılsın yaaaa Üzülüyorum sonuçta minnoşşş kalbim kırılıyor
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
8 ayBen söylüyorum ennazından bir sonraki yaptığında döverken neden dövdüğümü Anlasım
10 Yorumla
8 ayKarşıdaki eşek değilse anlasın bi zahmet. Ben asla söylemem kırıldığımı falan .
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet, diğer yolları denedim ters tepiyor. Söyle gitsin. Olmadı tartış yani
10 Yorumla
8 aySöylesen bile anlamayan insanlar var yinede ama söylemeli
112 Yorumla- 8 ay
Öyle gerçekten
- 8 ay
Anlamadığı yerde çekip gidiceksin o olucak birgün
- 8 ay
Çok hassas yerden konular bunlar maalesef
- 8 ay
Öyle öyle anlamak isteyen bir şekilde anlıyor anlamak istemeyene davul zurna boş
- 8 ay
Çünkü biz olmayacağız:)
- 8 ay
Çok ararlar
8 aySöylemeli, ben müneccim değilim. Sinir olurum öyle beni anla, yok kendin çöz. Varsa bir şey söyle, yoksa sus.
00 Yorumla
8 ayBen söylemem şahsen
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
9 aySöylememeli ama bellide etmeli
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Trip atarım anlarlar jsjsj
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayHayır kıran kişi kendi anlasın
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
9 aySöylemeli içine atmaktan iyidir
11 Yorumla
9 ayBence evet bazıları daha sonradan anlıyor
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı.
9 aykıranın ne kadar umurunda olur ki
11 Yorumla
9 aySöylemeli. Anlamıyorsa silmeli
11 Yorumla
m 9 aySöylemeli, ben söylüyorum ki bilsin...
11 Yorumla
8 aySöylersen trip atma derler bence ama söylenmeli yinede
10 YorumlaBazı insanlara söylememeli bazı güvenilir olanlara belki söyleyebilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayKimse kimseyi okumayadığı için söylenmeli.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söylemeli bence
10 Yorumla
8 ayTavırlarından belli eder
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Demeden anlamıyorsa gerek duyulmaz bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Söylemeli ki ileride sıkıntı olmasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyleme karşıdaki anlasin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet, söylemeli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 869 cevap paylaştı.
9 aySöylemesine gerek yok ayakta durmasını öğrenmeli
10 Yorumla Alıp karşınıza konuşun açık olun...
10 Yorumla
9 ayEvet söylemeli
11 Yorumla
9 aySöylemeli.
11 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih