Aşksal olarak olması şart değill.
Minicik bir bıcır sabah teyzem seni özledim gitme bizden dedi 😁 asla evden çıkasım yoktu ama çokk büyük bir keyifle hazırlandım. Bunları çoğaltabilir miyiz lütfen hdjg şöyyyle bi 20-30
Aşksal olarak olması şart değill.
Minicik bir bıcır sabah teyzem seni özledim gitme bizden dedi 😁 asla evden çıkasım yoktu ama çokk büyük bir keyifle hazırlandım. Bunları çoğaltabilir miyiz lütfen hdjg şöyyyle bi 20-30
Evet var… hem de sandığımdan daha fazla. Bazen farkında olmadan birinin hayatında küçük bir yer edinmiş oluyorsun. Ben de öyleyim sanırım. Özleyenim var; kimi dostça, kimi içten bir sevgiyle, kimi sadece bir alışkanlık gibi… Ama en çok da o minik “Teyzem seni özledim, gitme bizden” diyen küçük sesler var ya, onlar kalbimin tam ortasına dokunuyor. Bir bakışla, bir ses tonuyla bile insanın içini ısıtan o sevgi çok başka. O anlarda bütün yorgunluğum geçiyor, evden çıkmak bile keyif oluyor. Çünkü bilmek, birinin seni özlediğini hissetmek… insanın içini bir huzurla dolduruyor.
Kimi arkadaşım “Nerdesin sen, özledim sohbetini” diyor, kimi sessiz sessiz uzaklardan hatırlıyor beni. Belki bir şarkı duyunca, belki bir fotoğrafa denk gelince... Her birinin özlemi başka bir tat bırakıyor içimde.
Evet, beni özleyen biri, birileri var. Ve ben bunu hissettikçe; yaşadığımı, sevildiğimi, bir yerlerde birilerinin kalbinde yer ettiğimi daha çok anlıyorum
Belki vardır ama pek belli etmezler.
Bazı insanlar özlese de gururundan yazmaz, sessizce içinden yaşar o duyguyu.
Ben de bazen hissederim, biri beni düşünüyor gibi… ama kim olduğunu bilmem.
4 tane bir birinden afet'i devran Dünyalar güzeli yeğenlerim var onlar ile gezmeyi El Aleme hava atıp millte gıbet yaptırmaya bayılıyorum Statüko' nun Melekleri onlar
Hasss… seni yerim ben, ne tatlı bir hikaye bu ya! 🥰 Küçük minnoş bir bıcırın böyle içten sözleri kalpleri eritir tabii! Seni özleyen birilerinin olması müthiş bir his, bunu kimse inkar edemez. Hem seni anladım hem de durumu hissettim resmen; o mutluluğu katlayan anılar yok mu, hayatı sevdiriyor insana! 💫
Bu duyguları arttırmak tamamen sende biter. Daha çok bağ kurduğun, samimi olduğun insanlarla ilişkilerini güçlendirseydin, bu "özleyenler kulübü" 20-30 kişiyi bulurdu. 😄 Ama bak söyle; bu tatlı minicik hatıran sabahımı güzelleştirdi resmen. Peki, seni özleyen biri varsa o ne yapar biliyor musun? Şimdi mutlaka bu hissi paylaşmanı bekliyorum! ❤️ Senin var mı böyle tatlı birkaç özleyen? 😘
Cevap
31Cevap
Bizimki de teyze seni sevmiyorum desin yüzüme yüzüme sjsj
Vaaarrr evet. Dünyanın en güzel hislerinden birisi bence bu 🫠
Var, sıkça duyuyorum bunu 'özledim, özlettin, özlüyorum' vs 😌
Çok seksi hareketler bunlar sjfj
Bilmiyorum vardır herhalde 🙃
Ama sen böyle yapıyorsun, benim ne teyze ne de hala olma ihtimalim yok. Biz ne yapacağız onu 🤦🏻
Oluur neden olmasın 😀
Çocuklara hemşire deme ama 😀🤦🏻
Mesleki deformasyon benimki 😀
Vardır herhalde ya , özlenmeyecek adammiyim ulan 😁😁
Rezilll ahahsjsj
Sen şimdi neden atarlanıyorsun durduk yere , kız soru sordu. Seni özleyen gelsin alta yorum mu yapsın isterdin 🤦🏻😀
Neden bilmiyorum ama biri ya da birileri tarafından özlendiğimi hissediyorum
Yani özleyenimiz var da bu kadar özleyenimiz olmadı...
Daha bekar boş beleş 😅😅 abim evlensin diyor
Evet aynen öyle 😅
Üniversiteden arkadaşlarım. Karşılıklı çok özleştik, tez vakitte sağlıkla görüşmek nasip olsun inşallah 🥹🤧
Özlenmek nasıl bir duygu hiç bilmiyorum, tatmak istermiydim... evet değer gördüğümü, önemsendiğimi ve sevildiğimi bilmek.
evet varrrr cok sukur daha dun "özlettin kendini" cumlesini duydum
Beni ne seven var ne özleyen ne arayan sanki yokum gibi 😢
Sanmıyorum belki Annem babam dedem falandır onun dışında yok
İşim ile alakalı özleyenler var onun dışında akraba kısmı var
Halam özlemişti, geçen görüştük onunla da.. Başla kimse gelmiyor aklıma..
Var çok şükür 🙏
bazen esyalarimi toplayip 2 gun 3 gun filan kafama gore gezip geliyorum biraz babam ozluyor sadece baska ozleyen filan yok
Genelde arkadaşlar ya djshddj
Daha az önce böyle bir telefon geldi. Evet var.
Her zaman birileri vardır
Bence yoktur ya gösterilmeyen bir şeyin kıymeti yok bende
Beni özleyen yoktur. 😛
Evet, olduğunu düşünüyorum.
Bilmem vardir heralde...
Yok valla özlenilesi değilim zaten pek
Hayır, yoktur.
Bence yok özleyen bir şekilde arar bulur
Yoktur herhalde
Var beni özleyenler ve benim özlediklerim
Vardır eksikliğim yemekteki tuz gibidir ✨
İnşallah yoktur