İnsanlara bir sınır zaman belirleyeceksin yoksa terbiyesiz dengesiz oluyorlar?

Ben hep yumuşak davrandım karsı taraf oe kendi gerçek yüzünü sonradan gösteriyor o kadar sözler verilsin o kadar güzel kelimeler sarfedilsin geleceğim desin inşallah desin güzel güzel konuşsun saçma sapan şeyleri bahane etsin oda sacma sapan küfürlü vıdeolar attı canımı sıkma dedım diye hak vereceğine uzerıme geldi lan oe senin hatan olduğu halde ben niye görmezden geldim bu erkekler çok saygısız kaba oluyorlar bide gelmiş saygıdan bahsediyor vefa emanettir diyor sen kıymet bilmedikten sonra gökten insan inmez Asla kendini ne zannediyolar sen bulunmaz hint kumaşımı öyle cümleler konuştu ki arkadaşlar o kadar midem bulandı ki başıma bela olacaksın sen ve düşüncesiz bir insansın dedi ilk tanışmada bela benimle olsun diyerek bana yürüyen numaramı zorla isteyen adama bakın çok kabaymış çok insanı bi tek sevdiği kırarmıs ne kadar doğru isine gelmedi demi dedım ona bu kelimeleri dedım seni kıranlara söyle sana çatıyolar cevap veremiyorsun benden hıncını çıkarıyorsun bide ben ne yaptım kı diyor insan kafayı yiyor böyle dengesiz insanlar yola cıkılmaz mutlu olmaz böyle insanlar kadınlara hep bi hakaret ediyorlar sen dedım hakarete devam et hakaret etmedim kı dıyo birbirimizden özür diledik sen cok sinirli bir insansın dıyo Aslında alakası yok bide özür diledi benden kendısı öyle daha sert sinirli yeminle arkadaşlar oyla seyler yaptı kı sözünde durmadı 1 kelimeyi bahane ediyor bu erkekler kendileri kukla gibi oynatmak istiyor kızları kul hakkı degil mı ben hep görmezden geldim saygısızlıklarını sırf çalışıyor diye hep sabır gösterdim isini önemsiyorsa defolsun gitsin.
Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar mahkeme sorunu varmış adamı tehdit etmıs bu bide bana sonunda diyor ki şaka diyo benimle dalga geçti resmen ne kadar ıyı insan gibi gösterdi kendisini ama pişman olacak o benim gibi hıc kimse davranmaz ona nedense hep ıyi niyetli insanlar eziliyor iyilik yap darbeye hazırlıklı ol ne kadar doğruymuş neyse kı kurtuldum ama yine de hakkımı girmesi canımı acıttı
İnsanlara bir sınır zaman belirleyeceksin yoksa terbiyesiz dengesiz oluyorlar?