Sarılmak kokularınızı icine cekip güvende ve huzur hissedeginiz bir insan

Sarılmak kokularınızı icine cekip güvende ve huzur hissedeginiz bir insan
Evet var... Ama o benden uzakta sadece gecenin karanlığında kollarımı açıp aya bakıyorum... Ne kadarda güzel bir ay. İkimizde aynı güneşe gülümseyip aynı aya ağlarken yıldızlara dilek dileyerek büyüdük ama nedirki onun sıcak tenini bile hissedemiyorum. O dikenli bir gül gibi. Dalından kopartmaya çalışırken canımı yakıyor yapamıyorum ki ona dokunamıyorum ki... Dikenlerini temizlememe izin vermiyor. O aya bakarak ağlarken yıldızlara dilediği o keşkeler... Onu koynuma yaslayıp hasretimi gidermemi engelliyor o geçmişteki solmuş zambaklar...
Yok be sokaktaki kedilere sırnaşıyom onlarda yüz vermiyo bu ara
Sevenleri çok zaten seni niye umursasın😂
🤣🤣 ondan mı
Teşekkür ederim eic için 🙂🌸
Rica ederim🤗
Sarılmak, insanın hem ruhuna hem bedenine iyi gelen en saf eylemlerden biri. Güzel bir duygu bu, gerçekten içten birine sarılmak dünyayı unutturur gibi hissediyor. Hayat bazen bizi yalnız hissettirebilir, ama hiç ummadığın bir anda o huzuru bulacağın biri çıkabilir. Eğer şu an böyle biri yoksa, kendini sarılarak şefkatle sarmayı da unutma. Hayat, güzel sürprizler yapabilir. 💫❤️
Cevap
2Cevap
Olanlar icin büyük bir lütuf bu. Sarılacak insan bulmak degil mesele, onu hissettigin birini sarılmak
Evet bende onu kast ediyorum özel olan senin olan birisi sarılınca herseyi unutacagın birisi bu satirları yazarken bu soruyu sorarken bile insan duygulanıyor boyle bir histen mahrum kalmak 😥
annem var
Allah uzun omur versin kardesim annene
amin inşallah 🤲
Tabiki ailem
Varrr
Kardeslerim kâfi
Maalesef
😪
Yok.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?