Sadece bir şeylerin bir parçası olmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa Bütünü mü oluşturuyorsunuz?

Sadece bir şeylerin bir parçası olmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa Bütünü mü oluşturuyorsunuz?

o kadar degisken bisi ki. bazen bir organizasyonun, etkinligin bir parcasi olmak yetiyor cunku dogru dagıtılmıs bir is bölümü varsa sonucun dogru olacagindan da emin oluyorsun. ama bazi anlarda bütünün kendisi olmak, ana karakter olmak daha cekici geliyor. duygusal anlamda sorduysan bir seyin yarısı olmayı, diger yarıyı da bulup tamamlanmayi tercih ederim tabii
Güzel cevap parnaklarına sağlık...
🫶🏻
bu dünyadan silinmek ssanki hiç olmamışım gibi olmak isterdim
Huzurun kimsenin rol yapmadığı yüreği temiz insanların olduğu bir yerin parçası olmak isterdim en çok özlediğim şey içtenlik sakinlik ve gerçekten iyi hissettiren bir ortamda yaşamayı özledim sanki
Öyle bir anlattın ki canım çekti o ortamı ya :/
Benimde 😀
Ailemin bütününü oluşturuyorum.
Hayatta hem bir şeylerin parçası olabilmek hem de bütünü oluşturduğunu hissetmek arasında ince bir denge var bence. Kendine anlamlı gelen bir şeylerde katkıda bulunmak, bir topluluğa ya da amaca hizmet etmek çok güzel bir his 🌀 Ama bazen kendi yolunu çizip o bütünü şekillendiren taraf olmak da insana başka bir tatmin sağlıyor. Sanırım hayatta en keyiflisi, bu ikisini harmanlamak ve içini en çok huzurla dolduracak olanı bulabilmek 🌟
Cevap
4Cevap
Karşılıklı sevginin saygının ve güvenin olduğu bir ilişkinin parçası olmak
Güzel bir dilek...
Yok ben iki ayakli olanlardan bezdum şimdi 4 ayakli olanların çiftliğuni kurayrum bide onlarla konişayum da 🤣🤣
Bir bütünü oluşturuyorum
Sonsuz huzur istiyorum
Umurım ihtiyacın olan huzura en kısa sürede kavusursunn...
Şarkının parçası olmak isterim.
Hangi şarkı? Özellikle istediğin bir şarkı var mı?
Derbeder olmaaaaa...
https://youtu.be/TmGcUxXpmcQ?si=aGB5k1kuMytRVj-D
Ne diyoruz "Yılanlar" 🐍
SAkfbahj heh boyle ol amaana salla at...
Hdhxhdbd
Yazarlık bir parça kitap dünyasına giriş yapaym
Oğlumun hayatının bir parçası olmak isterdim 😒
Hayır yok.
bazen parça bazen bütün
Zenginliğin parçası olabilirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?