Kişilik & Karakter Bu hayatta olmasını en çok istediğiniz şey nedir? Carvel Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 96 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 🙂 Bu hayatta olmasını en çok istediğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bu hayatta en çok istediğim şeyin olması imkansız. 1 4 Yorumla Carvel 1 yıl Hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama. Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Benim isteğim öbür dunyada gerçekleşir... Yorumla Carvel 1 yıl Öyle demeyin kötü bir şey umarım iyi günler sizinle olur Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl İyi günler Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Yeni bir arabam ve bolca zaman gadası 1 5 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım olur gadası. Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Olacak inşallah Yorumla Carvel 1 yıl Olur gadası neden olmasın sen yeter ki iste. Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Elhamdülillah istiyorum Yorumla Carvel 1 yıl O zaman gerisi kolay gadası gerisi Allah'ın işi Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Oğluşumun büyüyüp iyi bir yere gelmesi. Ekonomik anlamda kendini kurtarması. Kimseye muhtaç kalmaması. Tabii Allah'tan başka. 1 1 Yorumla Carvel 1 yıl İnşallah da öyle olur hocam :) Yorumla
kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Hayatımı mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde ömür boyu devam ettirebilmek. 1 3 Yorumla Carvel 1 yıl İnşallahhhh öyle devam eder https://www.youtube.com/shorts/ZCFSTMC256c :D :D Yorumla kübrl 1 yıl Hahshahahahah aminnn Yorumla Carvel 1 yıl Aminn Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gerçekten sevdiğim ve sevildiğim bir hayat yaşamak. Her şeyin sonunda huzur bulmak sanırım en büyük isteğim. 1 3 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım istedikleriniz ve dilekleriniz olur 🙂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Teşekkür ederim sizinde🙏 Yorumla Carvel 1 yıl Önemli değil iyi günler dilerim 🙏🙂 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatımı sağlıklı disiplinli ve huzur içinde devam ettirmeye niyet ediyorum diyorum.. ☺ 1 3 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım öyle de devam eder 🙂 Yorumla Princessax 1 yıl Öyle devam edecek. 😊 Yorumla Carvel 1 yıl Etsin tabi etmemesi için her şeyi yapın Yorumla
Yunatosunu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Onunla olan hayallerim gerçekleşmeyene kadar, ölmemem. 1 2 Yorumla Carvel 1 yıl İnşallah olur diyelim. Yorumla Yunatosunu 1 yıl Of umarim 🙏🏿 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kimseye muhtaç olmamak ve huzurlu olmak 2 2 Yorumla Carvel 1 yıl İnşallah öyle oluruz hepimiz hocam. Yorumla Tempæst 1 yıl İnşallah 🥂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendi düzenimi kurmak. 1 1 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım kurarsınız 🙂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Dünya imtihanını hayırlısı ile geçip gitmek 1 2 Yorumla Carvel 1 yıl Hayırlısı hocam Yorumla Semih6934 1 yıl Amin Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bişeyi çok istiyorum o da inşallah olur 😂 1 5 Yorumla Carvel 1 yıl Olur olur iyi düşün iyi olsun beaa😂 Yorumla Maisie 1 yıl İnşallah bakalım 😂 Yorumla Carvel 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/ZCFSTMC256c inşallah aminn Yorumla Maisie 1 yıl Skdhdjjsk Yorumla Carvel 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Daha da mutluluk ve sağlık 1 1 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım daha mutlu ve sağlıklı günleriniz olur 🙂 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Açıkçası uzaya çıkmayı çok istiyorum 1 2 Yorumla Carvel 1 yıl İnşallah umarım çıkarsın umarım hocam :D :D Yorumla Besiktas7834 1 yıl 😂😂 insallah Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Anne olmak istiyorum 1 1 Yorumla Carvel 1 yıl Bende baba 🥺 Yorumla
nisaaa890 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Olmasını istediğim çoğu şeyi başardım 1 1 Yorumla Carvel 1 yıl Ne mutlu size umarım böyle de gider Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. İş bu aralar 0 1 Yorumla Carvel 1 yıl Umarım olur Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Bu bende kalsın 😅 0 1 Yorumla Carvel 1 yıl Kalsın sen nasıl istersen tabi 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu hayatta en çok istediğim şeyin olması imkansız.
Hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama.
Benim isteğim öbür dunyada gerçekleşir...
Öyle demeyin kötü bir şey umarım iyi günler sizinle olur
İyi günler
Yeni bir arabam ve bolca zaman gadası
Umarım olur gadası.
Olacak inşallah
Olur gadası neden olmasın sen yeter ki iste.
Elhamdülillah istiyorum
O zaman gerisi kolay gadası gerisi Allah'ın işi
Oğluşumun büyüyüp iyi bir yere gelmesi. Ekonomik anlamda kendini kurtarması. Kimseye muhtaç kalmaması. Tabii Allah'tan başka.
İnşallah da öyle olur hocam :)
Hayatımı mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde ömür boyu devam ettirebilmek.
İnşallahhhh öyle devam eder https://www.youtube.com/shorts/ZCFSTMC256c :D :D
Hahshahahahah aminnn
Aminn
Gerçekten sevdiğim ve sevildiğim bir hayat yaşamak. Her şeyin sonunda huzur bulmak sanırım en büyük isteğim.
Umarım istedikleriniz ve dilekleriniz olur 🙂
Teşekkür ederim sizinde🙏
Önemli değil iyi günler dilerim 🙏🙂
Hayatımı sağlıklı disiplinli ve huzur içinde devam ettirmeye niyet ediyorum diyorum.. ☺
Umarım öyle de devam eder 🙂
Öyle devam edecek. 😊
Etsin tabi etmemesi için her şeyi yapın
Onunla olan hayallerim gerçekleşmeyene kadar, ölmemem.
İnşallah olur diyelim.
Of umarim 🙏🏿
Kimseye muhtaç olmamak ve huzurlu olmak
İnşallah öyle oluruz hepimiz hocam.
İnşallah 🥂
Kendi düzenimi kurmak.
Umarım kurarsınız 🙂
Dünya imtihanını hayırlısı ile geçip gitmek
Hayırlısı hocam
Amin
Bişeyi çok istiyorum o da inşallah olur 😂
Olur olur iyi düşün iyi olsun beaa😂