Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı. karşı cins yani erkekler açısından mı soruyorsun anlamadım ama şöyle cevaplıyım. bekarım demişsin o açıdan yazayım en iyisi. sanırım altta sormak istediğin o.
erkekler kız kişisi için gezilen ülke sayısına bakmazlar. 55 ülkede olsa fark etmez yani. hatta vizyonu geniş derler soğurlar. toy kalmak istemez yanında erkek. ama tabi o da senden fazla gezmisse sübvanze edilir sanırım bu dezavantaj. dezavantaj diyim:D kimisi tabi takılmaz buna. ama gurur duyarmı sanmıyorum aman ne güzel ohh mis yurt dısına cok cıkmıs bu kızı almalıyım demezler bence.
2 araba 1 ev konusu. bu da matah bi şey olarak değerlendirilmez. kimisi artı puan yazar ama bana yük olmaz der. hani maddi olarak rahat oluruz der artı puan yazar. ama asıl artı surdadır. erkekler yiyici değil bu kız bu güzel derler. tasarruf etmiş aklını kullanmıs mal edinmiş. neticede ev araba almak kolay iş değil. ama 2 araba kısmını anlamadım niye aldın. aracın bir sürü maliyeti var yani. parayı calıstırmıssan da ok derler hoslarına gider ama bu konularda yani yatırım konularında cok iyi olmak da erkeği sogutur. erkekler kızın ben anlamam bu işlerden sen değerlendir diye parayı ona teslim etmelerinden daha mutlu olurlar. maasın cok iyiyse erkek ezik hissedebilir. bu malları alman icin iyi de maas alman gerek. en azından benim varsayımım böyle.
baksa maddi olarak bişeyin yok demişsin. yani bu da hani yeterli fazla bile bence. bi ev hiç yoksa hadi 5 desek araclarıda 1 1 2 desek. 7 milyonluk bir insansın hiç yoksa.
kimsen olmaması ise eksi puan. normal olarak kızlar sosyal olurlar cevreleri geniş olur. maddiyatada pek bakmazlar kızlar cogu kız parayı iyi yonetemez calıstıramaz. ugrasmazda. ilgi alanı değildir. yer parayı. sen ise tersini yapmıssın gibi. buna acaba diye bakabilirler bence. standartın dısındasın ya ondan.
bekar olman artı. dul değilsin. gerci sana bakıcak olan erkekler dul da olsan cok sallamayabilirler yas olarak yani. o yasta dul olman bi kız ıcın hani kabul edilebilir bişeydir toplumsal olarak. ama bekar olman yine de haz verir artı puandır. hiç evlenmemişsin. bakiremisin o kısmı muglak ama. artık toplum geniş. cok takılınmaz o yasta hele hiç. ama tabi olursa ayrı bi mutlu etmez değil erkeği.
bu düşüncelerimi ben genel soyledim bu arada. genel olarak erkekler kızlardan mal edinmelerini pek beklemezler. yani diyelim 2 araba değil 22 araban var 1 değil 11 evin. cok fena bir yatırımcısın gozun acık. girişimcisin. akıllısın. cesaretle dogru zamanda yatırım yapıyorsun. işin iyi maasın iyi terfi alıyorsun. paranı iyi yonetiyorsun. 55 de ulke gezdin. pek bunlar hani artı puan olarak değerlendirilmez. önemli olan bakımlımısın. güzelmisin. hoş bi tını bırakıyormusun kalpte. dişil enerjin iyimi. hayata pozitifmisin. tatlı sevimlimisin. erkeke erkekliğini hissettirebiliyormusun. bu yani.
sorunu bu acıdan cevapladım umarım bu minvalde bakıs acısını istemiyor değilsindir. dısarda korna seslerinden ara ara algımda koptu kusura bakma.
03 Yorumla
Soran7 ayBir erkeğe erkekliğini his ettircek değilim erkekle işim yok zaten olsa idi şimdiye kadar olurdu bu yaşımdan sonra sanmıyorum biri ile evleneceğimi
Soran7 ayTeşekkürler sizin içinde
En İyi Cevaplar
7 ay40 yaşına gelmiş bir insanın hayatta neleri başarmış olması gerektiği aslında herkes için farklıdır. Çünkü herkesin hayat koşulları, aldığı riskler, sahip olduğu imkânlar, yaşadığı çevre, hatta doğduğu aile bile farklıdır. O yüzden bence 40 yaşına gelmiş birinin şunu mutlaka yapmış olması gerek diye bir liste yok bence saçma olurdu. Herkes kendi kapasitesiyle, kendi şartlarıyla, kendi hızında ilerler. Bazısı o yaşta büyük bir kariyer kurmuştur ama iç huzurunu bulamamıştır; bazısı çok para kazanmamıştır ama kendini, sınırlarını, ne istediğini anlamıştır.40 yaşına gelen biri için asıl başarı, hayatı biraz daha tanımış olmak, neyin kendine iyi geldiğini ve neyin zarar vereceğini daha iyi fark etmektir. Belki de artık herkesi memnun etmeye çalışmadan yaşamak, geçmişteki hatalarına karşı daha anlayışlı olabilmek, kendi değerini dışarıdan onay beklemeden hissedebilmek en büyük başarıdır. Artık kim olduğunu, neyi neden yaptığını, kiminle olmak istediğini daha net görebilir diye düşünüyorum.
Hayatın bu yaşlarında, insanın kendine dürüst olabilmesi, evet, buraya kadar elimden geleni yaptım diye bilmesi bile başlı başına bir olgunluk göstergesi desem yalan olmaz Çünkü herkesin yükü, beklentisi, yolu ayrı. Önemli olan o yolu yürürken kendini kaybetmemek, içindeki sesi susturmaya gerek duymadan insanlara saygı duyarak devam edebilmek. 40 yaşına gelen birinin en büyük başarısı, belki de artık başarmak zorunda değilim demelidir.
02 Yorumla
Soran7 aySon cümlen cok iyi
- 7 ay
Teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayEkonomik özgürlük tamam, değil 5 ülke mahallesinden çıkmayan çıkamayan kadınlar. var. E mülkiyette fena değil. Kalmış bir duygusal bağ, çocuk istemen doğal. Belki biyolojik belki duygusal olarak olmamış olabilir. Çözüm var, Türkiye'de bekar bir kadın 30 yaşından sonra evlat edinebilir ha yok ben illa doğumdan itibaren kanımdan çocuk isterim dersen en yakın çözüm KKTC. Nasıl mı? Şöyle KKTC de sperm bankası mevcut ve yasal. O yolla hamile kalabilirsin veya hamilelik sürecini de istemiyorsan yine KKTC de taşıyıcı annelik hizmeti de mevcut yasal.
Hiç bir şey için geç kalmış değilsin.33 Yorumla
Soran7 ayYemin ederim burnum sızladı çok teşekkür ederim bunu arastırcam çok sağol ❤️❤️
- 7 ay
Ben 30 yaşındayım, 5 aydır kanser hastası olduğu ve ölmek üzere olduğu için ailesi tarafından terk edilen bir kız çocuğuyla birlikteyim. Önce yasal vasisi olarak atandım, zamanla öyle bir bağ geliştirdik ki çocuk çok şükür hayati riski tamamen atlattı diyemem ama artık tedavide ilerleme kaydettiği ve iyiye gitti için resmi olarak benim kızım. Hiç bir zaman evlilik düşüncem olmadı hatta çocuk bile istemezdim. Hayat benim karşıma bu kızı çıkardığında içimde bir şeyler değişti. 5 aydır hastanede her anımı yanı başında geçiriyorum. Uyurken bile nefes alışını izliyorum.
İlla benimki gibi zorlu bir sürece gerek yok, sağlıklı bir çocuk evlat edinebilirsin. Umarım her şey gönlünce olur.
Soran7 ayALLAH sizden razı olsun
Cok duygulandım o güzel kalbiniz gibi gecsin ömrünüz
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İnanın bana 90 yaşına gelip de kendi köyünden çıkmadan ağalık yapanı da bilirim. Baksan dünyanın en boş beleş insanıdır ama ahkam keser, laf atar. Siz ne güzel çabalamışsınız. İlla evli olmak, çocuklu olmak gerekmez ki. Bende düşünmüyorum zaten. Özetle mutlu kalın 🌸
15 Yorumla
Soran7 ayCanım benim 🥰 çok teşekkür ederim sende inşallah cok basarılı olup çok çok mutlu olursun
Soran7 ay❤️❤️❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim böyle samimi kızlar çok mutlu ediyor beni
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir sorgulama, hayatında azımsanması gereken duygusal bir döneme işaret ediyor olabilir. Ama şunu söylemeliyim ki başarının tam bir formülü ya da yaşı yok 🌟. Sadece kendine şu soruyu sormalısın: “Ben ne istiyorum?” Başkalarının hayatlarını kıyaslayarak değil, seni mutlu eden şeylere odaklanarak yeniden bir başlangıç yapabilirsin. Hayat, maddi ya da toplumsal normlarla sınırlı değil. İçindeki tutkuları ve keşkeleri keşfet, belki de seni çok daha tatmin eden bir yolculuk seni bekliyordur 🚀❤️!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayHayatta herkesin kendi hedefleri ve değerleri var. Şunu yapmış olmalı veya bunu yapmış olmalı diyemeyiz. Siz de hayatta çok yol katetmişsiniz.
Bunları yapamayanlar da katettiler.
Her şey insan iradesine de bağlı değil maalesef. Bazı insanlar sizin yaşınıza kadar çalıştığı halde ne evi ne arabası ne de dikili ağacı var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ama kalıcı yurdumuzun bu dünya olmadığını da unutmayalım.26 Yorumla
Soran7 ayNe kadar masum bir ifade şekli çok teşekkür ederim ❤️
- 7 ay
Ama çocuk özlemi sadece doğurarak geçirilmiyor. Evlat edinme gibi çok güzel bir yöntem de var. Bir kız çocuğuna anne olabilirsiniz. 🩷
Soran7 ayOkadar cok isterim ki bunu hele ki bi kız cocuk evet
- 7 ay
Allah gönlünüze göre versin. 🤲🏻💐
Soran7 ayBu sitede sizin gibi tatlı dilli gönlü güzel bi kadına rast gelmek ne kadar güzel anlatamam
Cok sagol canım cok duygulandım
Amin cümlemizin inşallah ❤️- 7 ay
Bilmukabele. 😊💐
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Başarı herkese göre farklı anlamlar taşır.
Sen maddi yönden başarılı olursun. Kimisi de kendini geliştirmek için yatırım yapar bunda başarılı olur. Kimisi de bu hayat şartlarında ailesini geçimdirmek için izzetini koruyarak mükemmel bir Baba olarak başarılı olabilir.
Beni Allah nasıl yarattı ise onu muhafaza ederek bu Dünyaya ayak direyorum. Alımı özümü korumaya çalışıyorum.
Dedim ya herkesin gayesi ve başarıları anlayışı farklı olabilir.
Bu yaşa kadar tek başına bunları yapman senin için büyük hikaye Olmalı
02 Yorumla
Soran7 ayEvet öyle ama keşke çocuğum da olsaydı
Gizli Üye(30-35)7 ay19 ülke gezdim, bir dağ evim var, bir kendi müstakil evim var, belki evlenirim diye birikmiş altınlarım var (diğerlerini de altınlarla aldım), yıllık 3-4 ton zeytinyağı veren bahçem var, kirada iki dairem var.
Bekarım, hiç evlenmedim, hepsini kendim yaptım. Ailesiz büyüdüm, üç kere aldatıldığım için kimseye güvenemedim, yalnızım.
Bir de arabam yok. Çünkü kullanamıyorum. 🙂221 Yorumla
Soran7 ayRabbim daha cok versin
Benim en büyük eksikliğim ailesiz olmak
Sizin ailenize ne oldu
Cevap sahibi7 ayKüçük yaşta bıraktılar. Annemle sonradan barışsam da aramızda güçlü bir bağ yok
Soran7 ayÇok üzücü neden bırakmış
Cevap sahibi7 ayUzuun hikaye burada anlatmayayım sitede eskiyim tanıyan çıkar.
Sıkma canını, yalnı değilsin :)
Soran7 aySizde üzülmeyin lütfen inşallah karşınıza iyi biri çıkar
Cevap sahibi7 ayZor, burada herkes 6-7 kişiyle konuşuyor. Bu benlik değil. Ben tek bir kadınla konuşabilirim ancak... Karşımdaki böyle olmayınca soğuyorum
Soran7 ayZaten hayat burdan ibaret değil burdakilere hiç güvenmem…. Cok nadir belki
Cevap sahibi7 ayBen buradan biriyle 5 yıl birlikte oldum, sonra aldattı. Şimdi can sıkıntısından takılıyorum :)
Soran7 ayYok artık nedemek 5 yıl
Soran7 ayNedemek aldattı
Cevap sahibi7 ayOhoo anlatsam hahaha neler neler 😂😂 her ay yaşadığı şehre gidiyordum. Siteyi onun için bırakmıştım, o da benimle bırakmıştı. Sonra aldattı 😂
Soran7 ayCok iğrenc bir his bu
Cevap sahibi7 ayMaalesef öyle. Yalnız seninle sohbet etseymişiz, sohbetimiz uyumlu olurmuş ve sararmış. Yorumdan bile bolca konuştuk :)
Soran7 ayBazı böyle kafa dengi cıkıyor evet
Cevap sahibi7 ayBelki bir gün hasbihal etme şansımız olur :) anonimliği kendimle ilgili çok bilgi verdiğim için bozamıyorum
Soran7 ayBende gizliyim zaten 🫠
Cevap sahibi7 aySoruyu beğenebilirim istersen. Mesajı açmam gerek önce, kapalı da :)))
Soran7 ayTamam bekliyorum yazıcam
Cevap sahibi7 ayBeğendim :)
Soran7 ayTamamdır
Soran7 ayOldu
Gizli Üye(25-29)7 aySen bir divasın kendin icin cok guzel yaşamışsın iste bir cok kadinin hayali bu. Cocuk konusu nedir ki benim anneannem 42 yasinda dogurmus son cocugunu demem o ki hicbir sey icin gec degil. Dogurarak anne olmak zorundasin diye bir sey yok evlat edinebilirsin bir cocugun hayatini değiştirirsin
21 Yorumla
Soran7 ayBunu cok isterim gerçekten yazdıkların için çok teşekkür ederim canım 😍
7 ayKırk yaş, insanın gençlikte attığı adımların meyvelerini toplamaya başladığı bir eştir. Bu yaşta başarı, yalnızca maddi kazanımlarla — iki araba, bir ev gibi ölçülmemelidir. Bunlar elbette emek, disiplin ve istikrarın sembolleridir; ama asıl başarı, insanın kendi iç dünyasında huzuru bulabilmesidir. O yaşlara gelmiş biri için başarmak, artık kim olduğunu bilmek, geçmişiyle barışmak, çevresine faydalı olabilmek ve hayatın hızında kaybolmadan anlamını koruyabilmektir. İki araba ve bir ev, dış dünyanın takdirini kazanır; ama asıl başarı, iç dünyanın sessizliğinde kendinle dost olabilmektir. Bu yaşta insanın “ne kazandığı” kadar “neyi kaybetmediği” de önemlidir merhametini, vicdanını, hayal kurma yeteneğini kaybetmemek… Çünkü kırk yaş, artık yarış değil, denge çağının kapısıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYani hayat yasama anlayısı goreceli ve kisisel birsey bazi insanlar 50 sinde bile ev araba iş yok ama dunyanın en mutlu insanı gibiler kısaca vizyon meselesi ama toplumsal genel gecer kurallar ev araba aile sahibi olmayı cok takdir eder maddi ve manevi birikim zenginlik bireysel ve toplumsal fayda getirir keske bir ailen olsaydida tam olurdu allahtan soru gizli akbabalar üsüsürdü
110 Yorumla
Soran7 ayGizli akrabam bile yok 🙂🥲 evet keşke bi ailem olsaydı
Cevap sahibi7 ay😂 akraba değil akbaba hani yazmışsinya 2 arabam evim var diye bide bekarsin buradaki sapıklar dm den dolusurdu diyorum
Cevap sahibi7 ayHadi dua et gece gece, huzur verici olur allahın benden isteyin diyor allah çok cömert belki vericek ama senden bunu duymak istiyordur belki bu mesajı bile o bana yazdırıyorsur
Cevap sahibi7 ay5 ulke deyince balkan turumu yaptın
Soran7 ayAy 😩 tamam be zamandır ibadet etmedim
ALLAH razı olsun
Cevap sahibi7 ayAllah rızası icin bu kadar mal varligi olan birinin çok fazla insanla etkilesim kurmuş oldugu anlamina geliyor bulamadinmi hic iş yerinden
Cevap sahibi7 ayGenelde buraya boyle masum masum soru paylasanlar cok naif iyi kalpli kendi halinde sakin ama aşkta aşirı sanssiz insanlar oluyor sende galiba benim gibi bunlardan birisin doğrumu bildim
Soran7 ayJaponya
Italya
New york
Fransa
Ve isviçre ye gittim
İş yerinde kimseyle tanışmak istemedim
Hala niyetim yok
Geçti artık yani
Sadece çocuk düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayValla harika yerlere gitmissin kıskandım simdi bende azerbaycan gurcistan bosna arnavutluk sırbistan kosova karadag kuzey makedonyaya gittim senin kadar zengin degilim henüz😂
Cevap sahibi7 ayhakkinızda hayirlisı olsun bu yastan sonra stres degil huzur lazim sana hayat dolu bi erkekle bebeginizle birlikte gezmeyi hak ediyosun huzur icinde yaslanmak hepimizin hakkı
7 ay40 yaşında sayılan biri olarak, öncesinde kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilen biri olmayı hayal ettim. bunu başardım, ailemi kurdum, kaygılarımı azalttım. rutinlerini seven biri haline geldim.
23 Yorumla
Soran7 ayAilen ile musmutlu hataın olsun inşallah
- 7 ay
teşekkür ederim, siz de birçok şeyi başarmışsınız, tebrik ederim. güçlü kadın, her şeyin üstesinden gelir.
Soran7 ayÇok çok teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(25-29)7 ayAnne olup. Güvendiği sevdiği bir adamla güzel bir hayatı en önemlisi bir birini taşıyan çift olmuş 1 tane çift tanıyorum. Bunlar ne zaman gelse bir rahatlama mutluluk hissi oluyor bende. Adamlar tencere kapak olmuş çok iyi her gördüğüm de evlenicem lan diye gaza geliyorum bunları görünce. Çocukları var 1 tanesi avukat diğeri engelli insanlara bakıyor ve çocukları o kadar iyi ki onları görünce ayrı mutlu çifti görünce ayrı mutlu oluyorum ama işte ksıkandırıyorlar beni... İletişimleri beni bitiriyor hafif kavgamsı ama sinsi gülümsemelerle felan böyle allah kahretsin anlatılmaz yaşanır bu.
(Mal mülk gerçekten seni mutlu etmez. Gerçekten mutlu eden şeyleri destekler. Mesela ünüversitede ki oğluna gidersin arabanla... annenin yanına gidersin gezersin onunla felan. Herkesin var arabası evi başını soktuğu. Özellikle bir kadını asla sadece mutlu edemez. Uzun süre zarfında bunum var bunum var ama duyguları gülüşkleri yok bu eşyaların bir nesne sadece)
01 Yorumla
Soran7 ayALLAH onları cok cok cok mutlu etsin
Benim arabamla gidebilcek bi annem bile yok …. Canım yandı şimdi
7 ayHer şeyi başarmışsın zaten. Kimse senden dünyaları fethetmeni beklemiyor. Mesleğin, evin ve araban var. Farklı ülkeler de gezmişsin. Mutluysan başarılısın bence. Bakacak çocuğun vb yoksa kendin için yaşa. Kendini mutlu et çünkü mutluluğun kıymetli.
13 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim bey efendi
Tek büyük hasret aile hasreti evet- 7 ay
Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. 2 kişilik aileler de olabilir. Şahsen ben de çocuk istemiyorum çünkü dünya bu devirde çok kirli. Çocuğu korumak gereken çok şey var. Bu da beni yorar. Böyle bir sorumluluk istemiyorum şahsen. O yüzden çocuğu olmayanlara başarısız demek yakışık almaz 😊
Soran7 ayKendim için konuşuyorum benim için bi eksiklik başarısızlık
Sizin düşünceniz de cok mantıklı aslında hiç böyle düşünmemiştim
7 ayEn buyuk zengınlık sende yok ne yazıkkı evlat sevgısı tarıf edılemez bır duygu ama 40 yasından sonrada anne olabılırsın abla hıcbısey ıcın gec degıl yınede
24 Yorumla
Soran7 ayYarama tuz bastın 🙁 tek eksiğim gerçekten o
- 7 ay
Ben sana verıyım benımkını🤣
Soran7 ay😂😂😂😂😂 seve seve olur ara da sıra da görmeye gelebilirsin bende sana araba hediye ederim olur mu 😀
Espiri bir yana ALLAH evladını sana bagışlasın çok ta güzelsin maşALLAH ❤️- 7 ay
Amin tesekkur ederım darısı basına guzel kadın💚💚🥰🥰🙏🏻
Olsun
Gez, toz, başka yerlere git
Başka yerler gör
Her gittiğin yerden karpostal al ( antika mısın deme sakın seviyorum )
İlk fırsatta yine yurtdışına çık22 Yorumla
Soran7 ayAma benim sorunum cocuk özlemi
Kart postala bayılırım
İstersen yollarım sana- 7 ay
He valla olur dertlerimizi dökeriz karpostala ya da yeni yıl içinn simli olanlardan !
Evet hepimizin derdi, yaşantısı, hayatı farklı sende bu konuda sınanıyosundur belki bilemezsin
Telkin edip saçma sapan takma olur diyemicem
Hayatta güzellikler seninle olsun her zaman
Yaşıyorsak hala bir umut vardır
Gizli Üye(36-45)7 ayBence sen böyle mutluysan bize laf düşmez. Bizimde evimiz yok arabamiz yok bir motorumuz birde evladımız var. Başarı standartlarını kim belirliyor. Benim sizi yargılama hakkım yok. Siz maddi gücünüzü elinize almışsınız. Ben okumasına izin verilmemiş ve geçte olsa evlenmiş biriyim. Dolayısıyla benim sizinle yarış yapıp kendimi ezik görmeme gerek yok siz kariyerde ilerlemissiniz ve bende aile hayatını bulmuşum. Allah daha iyi etsin hepimizi. Çalışıyor olsam çocuğumu daha iyi imkanlarda yetiştirirdim çünkü maddi gücüm okdugu için bir evimiz olurdu param olduğu için. Şimdilik buna şükredelim ki daha iyisini de nasip eder inşallah. Elimden gelen imkanlarla en iyi halim bu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Maddi olarak iyi noktadasin kać ülke gezmissin ufkun gelişmiş güzel deneyim. Cocuk sahibi olmak güzel ama bir o kadar da yorucu , ürkütücü ve nasip işi onu zamana bırak.. Soruna gelirsek 40 yaşındaki biri kendini tanımış olmalı ve ne istediğini bilmeli ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalı. Ve başkalarının gözleriyle hayata bakmaması gerektigini bilecek idrakte olmalı kendi olabilmeli her anlamda
11 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim
7 ayBundan sonra evlenmeyi düşünmüyorsan daha çok gezmeye bak ablacım. Kendini yakma evlenip de. Düzgün güvendiğin sevdiğin biri olur takıda sıraya gireriz evelallah
12 Yorumla
Soran7 ayCok naziksin teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim ablam ne demek. Sen mutlu ol yeter
7 ayBizim de hayalimiz bir evimiz olsun bir arabamız olsun daha yazın bile tatile gidemiyoruz imkansızlıktan yaş 26 30 a geldim neredeyse.10 sene içindede en fazla güzel bir iş bulabilirim ev araba yine hayal. senin yaşadığın hayat başkalarının hayali oyuzden şükret bence.5 ülke ne demek burdan şehir dışına bile zor çıkıyoruz bu durum psikolojimizi bile bozuyor.
11 Yorumla
Soran7 ayÇok üzgünüm amacım canınızı yakmak değildi
Benimde psikolojimi ailesizlik kötü etkiliyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHayatta elde etmen gerekenin üzerine 1 araba ve 5 ülke seyahati koymuşsun. Ununu eleyip eleği duvara asmışsın. Artık hiçbşr sorumluluğun yok hayatın tadını çıkartma zamanı geldi
11 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de 38 yaşındayım 21 ülke gezdim Baba oldum ama boşandım evimi arabamı satmak zorunda kaldım şu anda Bir otelde müdürlük yapıyorum sence ben neyi başardım
129 Yorumla
Soran7 ayALLAH bağışlasın öncelikle canın sağ olsun bak pes etmemişsin bu da başarı
Soran7 ayAy 😩
Soran7 ayNeyi
Soran7 ay🥲 niye kızdın 🙂🙂
Soran7 ayHahahahaahah tamam tamam
Soran7 ayKafan güzel diye bu şekil düşünüyorsun 🫨🫨
Soran7 ayCok teşekkür ederim
Rahatsız olmadım
Soran7 aySakın üzülmeyin hep mutlu olun
Soran7 ayRica ederim
Çocuğunuz ile görüşüyor musunuz?
Soran7 ayAh be nede peki? Cocugunu ne olursa olsun babasız bırakma
Soran7 ayAnnesi mi göstermiyor? ya da sorun maddiyat mi
Soran7 ayÇok özür dilerim bende ne sordum öyle
Kendinize cok iyi bakın iyi günler
Soran7 ayÇok teşekkür ederim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
7 ayBiri mal varlığınız ne dese verilecek cevabı aradan çıkarmışsınız. Dikili bir ağacım yok, fakirim oldu mu? 😅
28 Yorumla
Soran7 ayEstagfurullah
Ne güzel aileniz var dır?- 7 ay
Fakir adama kız verirler mi ne ailesi. 😔 36 yaşıma geldim bekar ölcem herhalde geçmişim parasından pulundan çocuğundan.
Soran7 ayİsminiz çok uymuş size 🫣 neden bu denli olumsuz bakıyorsunuz acaba? Daha 36 yaşındasınız herşeyi yapabilirsiniz
- 7 ay
36dan sonra her şeyi yapabilmek için Acun Ilıcalı olmak lazım. 😅
Soran7 ayBen yakında 41 olcam ozaman ben kendimi gömeyim 🫠
- 7 ay
Kadına kimse para sormaz cancaazım, düğün dernek takı derken 3-4 milyon tl maliyetin altına giren erkektir. Kadın fakirse hiçbir sorun yok ama erkek fakirse o zaman fena. 😌 Ayrıca 41de ileri bir yaş değil, 50 olmadan evlendiğin sürece sıkıntı yoktur.
Soran7 ayBak işte hic dengi dengine düşmüyor değil mi asla bir erkek ten mal mülk para altın beklememeli bir kadın bana aşırı itici geliyor
- 7 ay
Bir yerdr mecbur, düğünü erkek tarafı yapıyor ee bende düğün yapamayacağım için kimseye ciddi yaklaşamam elim kolum bağlanıyor haliyle anca birlikte yaşama olur onuda her kadın kabul etmez. Beklenmemeli diyorsunuz ama sizde olmasa sizde beklerdiniz, parası olmayan her kadın bekler çünkü para yaşamsal bir ihtiyaç o yüzden garip karşılamıyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı.
7 ayOlsun 40 yaş daha çok erken çocuğun da yoksa daha çok gez
22 Yorumla
Soran7 ayAh ne kadar iyisin ❤️
- 7 ay
Teşekkür ederimm🤍
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBaşarı dediğin nedir ki? Maddiyatla mı ölçülür, maneviyat ile mi? Senin başarı diye lanse ettiğin şeyler belki bir başkası için gayet sıradan bişeydir. Hayatta herkesin hedefleri farklıdır, hayalleri farklıdır. Sen yaşamında mutluysan, geri kalan hiçbirşeyin önemi yok.
02 Yorumla
Soran7 ayMutlu olsam soru sormazdım ki cocuksuz olmak kötü benim için
- 7 ay
Bende hiç evlenmedim benimde çocuğum yok. Ama ben mutluluğu bunlarda aramıyorum, aramadım da hiç.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHırs yapmadım hiç elimden geleni yapıp akışa bıraktım illa şunu bunu yapmam gerek diye önüme hedef koymadım.
11 Yorumla
Soran7 ayBence bu en iyisi
Gizli Üye(36-45)7 ayYalnız olmak dert olmamalı ya da yük unutma benimde ailem yok bende 40 ı deviricem, her şey olacağına var mal mülk önemli değil sadece araçtır.. seni anlayan insanlar yoksa çevrende o zaman sıkıntı çok derin konular bunlar.
110 Yorumla
Cevap sahibi7 ay*Elbetteki şunu düşünüyorsun gidiyorum geliyorum arkamda ne kalacak anlayabiliyorum ama öyle düşünme..
Soran7 ayBenimde yok ne aile ne de kendim kurabıldım bi aile
Cevap sahibi7 ayYaşayacağın ya da yaşadığın şeyler gece yattığın zaman zaman zamanda olsa sorgulamana sebep olur, böyle durumlar yaşarsın eğer anlattığın gibiyse.
Bazen sabah kalkarsın şükür edersin ama “özlersin”..
Bunlardan geçtim ben zamanında şu an için huzurluyum
Soran7 ayKitap gibi konuştun
Cevap sahibi7 ay20 ki yaşlarda şunu düşünürdüm çocukluğu yalnız ailesiz geçmiş biri olarak çok kazanıcam herşeyi yapacağım günün sonunda evet kazandım.. ama yeri geliyor çevren güvensiz insanlarla dolu olduğundan gardını taşır halde gidiyorsun Buda bazen yoruyor
Soran7 ayBende hep önceden 20-22 de anne olcam mutlu olcam derdim
Cevap sahibi7 aySonuçta 20 ki yaşlarındaki veletlerin dediği gibi değil maddiyat bazen bir yerde kalır… Her gün uyandığında bir daha aynı rolü yaparsın sürekli zırhı giyersin..
Sorumlulukların vardır kendine önce onlar dersin kadınmış erkekmiş doyarsın ama bir farkla sıcak bir “günaydın”menfaatsiz çıkarsız zordur çünkü bunları yaşadığın için selam diyenin niyetini anlarsın.. bunu ararsın
Soran7 ayKim bilir siz neler yaşadınız
Cevap sahibi7 ayPaylaşırız, buyursunlar yazınız en azından tanımadan anlatırız
Cevap sahibi7 ayMatirx ten çıkan biri anlar bunu..
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anne olmayı başaramadıysan diğer saydıkların çer çöp.
Benim de 4 dairem var, ama bekarım ve çocuğum yok.
Çocuk yoksa para ne halta yarar? Kocaman bir HİÇ. Çocuğun yoksa geleceğin yoktur.
Çocuk sahibi olmak reenkarnasyon gibidir. Sen ölsen de senin bir kopyan yaşamaya devam eder.00 Yorumla
7 ayKendini geliştirmiş olmalı, fırsatlar imkanında maddi ya da manevi birikimi olmalı... ama şu var ki herkesin zamanı kendi zamanına göre ilerler bazen önde bazen arkada gelir bazı şeyler... Bu nedenle daha çok kafanızdakilere ulaştınız mı? Bunları sorgulamak gerek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
7 ayHerkesin yaşadığı hayat ya da evlilik hayatı problem ve sorunlar aynı deyil kesinlikle, birşeyi başaramayıp ya da senin gibi şeylere sahip olamadıysa demek deyil sorun o insanda veya yedi içti batırdı falan, her şey nasip kısmet, bir insanın kendinde her ne kadar da hata olsa Allah böyle olmasını istemiş öyle olmuş ve şekilde sınanmış, insanın birşeyleri başarmış olması da gerekmiyor, yaptığı kötü şanssız evlilik problem sorun olduysa hiç başarma şansıda yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı.
7 ay42 yasindayim
Geç bir evlilik yaptım, o da abimin isteği üzerine.
Öncesi bir kez sevdim. O da nasip olmayınca yukarıda bahsettiğim evliliğe evet dedim. mutlu olamayınca ayrıldım.
Fedakarligim başkaları için oldu. Şükür muhtaç değilim çalışıyorum ama ev araba alacak imkanım olmadı.
Baba olmaya özlemim çok fazla ama bu saatten sonra kaderime nasıl bir güneş doğar bilemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNe güzel bekar olmak ya da çocuk sahibi olmamak bazen hayırlısı olabilir senin için hayırlısı böyleymiş öyle düşün ve bazı olmayan şeyler için kalbini yorma
17 Yorumla
Soran7 ayCok tesekkür ederim ❤️ bazen olumsuz düşüncelere sahip oluyorum
Cevap sahibi7 ayBen 25 yaşında olarak bebeğim var evim var iki tane eşim inde evi var kendine ait onun evinde oturuyoruz arabamız var ortak şu an çalışamıyorum 1 yaş bebegime bakıyorum bir süre de böyle devam edicek
Cevap sahibi7 ayOlma dünya kötü bazen insanlar evlatlar hayırsız çıkıyor TV de neleri görüyoruz hayırlısı buysa böyle olsun çocuksuz bekar olsun kendini yorma hiç
Soran7 ayRabbim o güzel bebeğini sizlere bağışlasın ❤️ hep mutlu olun
Cevap sahibi7 ayAmin teşekkür ler güzel dileklerin için umarım birgün Allah gönlüne göre nasip eder istediklerini
Soran7 ayIcimi nasil isittin bi bilsen ❤️ amin canim benim
Senin de hersey o sevgi dolu kalbine göre olsun
Cevap sahibi7 ayNe güzel sevindim böyle olduğuna 🙂 teşekkürler tekrardan iyi akşamlar
Gizli Üye(25-29)7 ayÜzülmeyin çok insan var ailesi olupta mutlu olamayanlar kötü bir aileye sahip olmaktansa bazen ailensiz yaşamak daha mantıklı ha çocuk konusuna gelince bir doktora görünün dogurganlığınız var mı yok mu hala bir muayene olun yoksa da evlatlık edinebilirsiniz bir insana dokunup yetiştirip bir yerlere getirtebilirsiniz. yaşınıza gelince bir arkadasim var 42 yaşında genç kızlara taş çıkarıyor vllh umudunuzu kesmeyin hala hayat devam ediyor
15 Yorumla
Soran7 ayUmarım sen mutlusundur ❤️ öyle bir yazmışsınız ki sanki bir şeyler olmuş gibi
Cevap sahibi7 ayEvet doğru anladın
Cevap sahibi7 ayBazen ailenin varlığıyla imtihan olursun bazen yokluguyla
Cevap sahibi7 ayEşim beni öldurmeye çalıştı hamileyken ailem arkamda durmadı evden ayrıldım çocuğumu doğurdum baktım kızım birbucuk yaşında mesleğimi yapıp kızıma bakiyorum keşke o aile dediğimiz kişiler hiç olmasaydi ama gel gör ki imtihan dünyası
Cevap sahibi7 ayAma mutlumusun dersen mutluyum çünkü ben tek başıma daha mutluyum bana zarar veren bir ailem yok
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen baya bi başarı ile bu yaşa gelmişsin tebrik ederim.
11 Yorumla
Soran7 ayTesekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 2 araba 1 ev kendin başardıysan günümüzde gayet iyi
128 Yorumla
Soran7 ayAma eksiğim cok cocuk gibi
Soran7 ayHep istemiştim
Soran7 aySizde istediniz mi peki? ya da böyle mutlumusunuz?
Soran7 ayİnşallah bir gün bende bu sekil düşünüyor olurum çok teşekkür ederim samimiyetiniz için
Soran7 ayHormon bu bilmiyorum ama anne diyen bir cocuk hep hayal ediyorum
Soran7 ayTam isabet evet 👍
Soran7 ayÇok teşekkür ederim güzel mantıklı yorumlarınız için
Soran7 ayHemde nasıl
Kimisi çok küstah kimisi de gerçekten iyi sizde iyilerdensiniz
Soran7 ayBiri var 27 yaşında mesela bana sakin anne olma ölürsün yakında dedi mesela? Başkaları gel evlenelim seni anne yapcam yani aşırı itici
Soran7 ayBöyle aklı başında birini görünce yazmak ne güzel oysaki
- 7 ay
İlk olan aklınca yaşından laf sokacak sana teyze muamelesi yapacak kendi egosunu tatmin edecek onlardan bolca var ellerinde başka hiç bir şeyleri olmadığından bunla tatmin olmaya çalışıyorlar. Diğer yazanlar da doğrudan saygısız hadsiz zaten karşısındaki insanı anlamayı denemedikleri sürece böyle bomboş insanlar olarak kalırlar.
Soran7 ayNokta atışı gercekten
Soran7 ay😂😂😂😂😂😂 müthiş
Soran7 ayEvlimisin
Soran7 ayYaaaaa cok güzel 🥰
Soran7 ayAynen
7 ayBir şey başarmayı düşünmeyecek kadar kendini biliyor olmalı. Yalnızlık da iyidir.
14 Yorumla
Soran7 ayCocuk özlemi cok agır basıyor
- 7 ay
Kedi beslemiyorsan evlenelim
Soran7 ayHiç gülesim Yoktu
- 7 ay
Güzel kahve yapabiliyor musun
Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Ne güzel baya birikim yapmışsın güzel gezmişsin
12 Yorumla
Soran7 ayAma cocuk yok
Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. 5 ulke gezmis olman en buyuk kiymetlilerdir. sen olmayi basardiysan bu da yeterlidir. iyi ki :)
113 Yorumla
Soran7 ayALLAH razı olsun
Soran7 ayEstagfurullah ben 40 yaşındayım kendimi bildim bileli calıştım didindim sizinde bir gün umarım tüm hayalleriniz gerçekleşir 😇
Soran7 ayJaponya inanki cok güzel ama cok iyi arastırmalısın rotanı iyice belirlemelisin
Soran7 ayYanı orada spontane asla olmaz bu tabi benim fikrim ben herşeyi planlarım 😅 orasıda cok karısık bıraz da olsa arastır 😌
Soran7 ay🫣🫣🫣🫣 yardımcı olurum seve seve
Soran7 ay😀 elimden geleni yaprım
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Keşke birde evlat olsaydı çok iyi başarılısın
12 Yorumla
Soran7 aySanırım en büyük eksikliğim bu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayNapacan evlenip zaten boş ver. Daha iyi kariyer yapmışsın
147 Yorumla
Soran7 ayAma cocuk özlemim var
- 7 ay
Belki çıkar birisi karşına
Soran7 aySence bir kadin 4 0 dan sonra dogurabilir mi
- 7 ay
46 da doğuran biliyorum ama tüp bebekle
Soran7 ay🥹 bir Umut diyorsun
- 7 ay
Gerçi yengem normal yollarda hamile kaldığında 43 yaşındaydı 😂
Soran7 ayCok güzel
- 7 ay
Ama yumurta tembelliği olmamalı oda vardır da onu iğneyle açıyorlar
Soran7 ayKadın doğuma gidip bi muayene randevusu alacağım en iyisi çok teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim amh ve fsh değerlerine baktır ordan çıkar
Soran7 ayYa cok sagol 🙂
- 7 ay
Rica ederim ne demek. İyi geceler
Soran7 aySizede
- 7 ay
Teşekkür ederim hoş daha uyumuyorum da neyse
Soran7 ayBende 😐😐 şimdi takar dururum yine
- 7 ay
Takacak bişey yok. Belki de korktuğun bişey yoktur. Gidip test vermeden bilemezsin
Soran7 ayHadi diyelim her şey süper ee evlencek kişiyi nasıl bulcam 🫠
- 7 ay
Oda sana kalmış artık 😂
Soran7 ayMadem uyumuyorsun dedim konu konuyu açsın 🤣🤣
- 7 ay
Açsın bakalım 😂 evlenecek kişi nasıl denk gelmemiş onu da çözemedim de neyse 😂
Soran7 ayBir defa sevdim yarı yolda bıraktı sonra kimse olmadı
- 7 ay
Öyle oluyor bende de öyle oldu. Sonra da kimseye güvenmedim
Soran7 ayAl işte bu ben evet
- 7 ay
O evlendi ama olsun napalim bizimki de öyleydi dedik geçtik gitti ama güven kalmadı
Soran7 ayUmarım karşımıza daha iyileri cıkar …. Aradan kaç yıl gecti? Bende 15 yıl
- 7 ay
Bende de 5 yıl
Soran7 ayÇok geçmiş olsun
- 7 ay
Geçiyor işte inceden 😂
Soran7 ay😅😅
- 7 ay
Sana da geçmiş olsun
Soran7 ayTeşekkür ederim
Bazı yorumdakiler benimle evlenmek istiyor 🥲 hiç bukadar talibim olmadı 😂😂😂😂 ne kadar komik ve sacma- 7 ay
Burdan evlenmemi olur yav 😂
Soran7 ayBeni şey sandılar galiba sugar mum 🥲🥲
- 7 ay
Olabilir bak onu severler burdakiler sugar mom candır 😂😂😂😂
Soran7 ayBazı insanlar iyi de kimileri sapık bana küfür eden bile var 😀
- 7 ay
boş ver onları senin yaş kaç
Soran7 ayAma dün konuştuk ne ara unuttun 🥲
- 7 ay
He 43 pardon
Soran7 ayHayır🙁🙁🙁 40
- 7 ay
Aaaa 85 limisin
- 7 ay
Bende 87
Soran7 aySende 87 dogumlusun?
- 7 ay
Evet 87liyim boğa burcuyum
Soran7 ayBurclara hic sey etmem☺️☺️🤣
- 7 ay
Olsun olsun 😂😂😂 çok yorumlastik engel yicez bak 😂
Soran7 ayYa of niye ne güzel oldu iste
- 7 ay
Sayfa yetmiyor indir indir 😂
Gizli Üye(25-29)7 ayDaha ne istiyorsun acaba hayattan? O yaşta hayatında uçağa binmemiş belki şehir bile gezmemiş evi arabası olmayan çok insan var, belli ki maddi durumun iyi, ye iç gez keyfini çıkar daha ne istiyorsun, evlenmek çocuk doğurmak başarı değil sonradan pişman olmayanı azdır
02 Yorumla
Soran7 ayDaha ne istiyorsun diye neden kızıyorsun ki? Aile istiyorum sorunum bu?
Cevap sahibi7 ayKızma değildi ki o gayet halin vaktin yerinde onu diyorum, balık burcu musun yoksa sen, bu yaştan sonra evlensen bile mutlu olman zor çünkü tek başınaliga alışmışşın bence rahatını bozma bundan sonra
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Müstakilsen talibim abla
31 Yorumla
Soran7 ayAy canım benim 🥰 cok tatlısın
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Bikere kariyer anlamında hayal ettiği noktada olmalı
Ki bnece heraeyın bası karıyer o olmadan ne maddi güç ne evlilik nede kültür uyumu oldugu arkadas cevren olmuyo umarım musmutlu günler senınle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗01 Yorumla
Soran7 ayÇok çok teşekkür ederim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
7 aySeni mutlu edecek cevapları burada bulamazsın.
Onu kendin arayıp bulmalısın.
Ama sosyal medya da değil reelde bulmalısın.
Kendi dengini bulur evlenirsin inşaallah.
Rabbim hayırlısını versin sana 🤲 aminn00 Yorumla Ya tabiki hiç bişey için geç değildir ama bu saatten sonra sen ne kadar uyum sağlıyacaksın (çekirdek ailene) karşı o kısmı var gezmişsin, dolaşmışsın , malın var eyvallah taa gelen adam senin parana puluna bakıpta gelcek nasıl bu sinsiliği kabullenceksin ki Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran7 ayAmin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayYalnızlık zor olduğu için bence evlenmesi hayat arkadaşını bulması gerekiyor. Başını sokabileceği iyi kötü bir evi de olmalı her insanın bu iki şey bence en önemlileri
01 Yorumla
Soran7 ayDogru
Böyle genelleme yapmak doğru değil. 40 yaşında evini gecindirmekten kendine zaman ayiramamis, birikim yapamamış, bir şeyler içinde ukte kalmış çok sayıda insan var. O yüzden kimsenin hikayesini bilmeden böyle gelişigüzel konuşmak yanlış olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
7 ay50 yaşına geldim güzel bir işim var 3 tane dairem var 2 tane arabam var param da var ama en büyük başarım Sanırsam oğlumu bir iyi bir birey yapabilmek mücadele
08 Yorumla
Soran7 ayALLAH bağışlasın benim tek eksiğim o
- 7 ay
Bir yuva kurmak istediniz mi
Soran7 ayEvet tabi istemiştim
- 7 ay
Kısmet olmadı diyelim o zaman. Seçici birisimisin
Soran7 aySecici değilim de güven bitti
- 7 ay
Belki de konforuna düşkünsündür artık
Soran7 ayTabi bazı düzenlerim alışkanlıklarım var artık
- 7 ay
Bence bu saatten sonra konforunu bozma. Baksana seni üzen kişiler olmuş
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
7 ayZaten başarmışsın. Yani illa başarı evlenmekle olmuyor. Kadın başına evini arabanı aldın. Daha onu başaramayan milyonlar var. Yani evlilik kıstas olmamalı.
02 Yorumla
Soran7 ayAma cocuk hasreti var aile özlemi var
- 7 ay
Orası ayrı ama başarı olarak evlilik katılmamalı yani evlenip boşananlar, çocuğu 2 ayrı eve gitmesi vs gibi durumlar da var. Her şeyin hayırlısı olsun. Herkes evlenecek diye de kaide yok. Bu devirde doğru düzgün aile insanı da çok zor bulunuyor.
7 ayEtrafındakilere bakmayacaksın böyle şeylerde. Kimisine gider sorarsın "kariyer inşa etmiş olacaksın" der, kimisine sorarsın "kendi yuvanı kurmuş olacaksın" der.
00 Yorumla
7 ayKime göre neye göre başarı? Beş ülke gezmek iki araba bir ev almak başarı mı, anne olmamak başarısızlık mı? Bunlar çok tartışılır konular
03 Yorumla
Soran7 ayAnne olmamak benim için büyük dert
- 7 ay
Bak güzelim benim de dertlerim var. Ben de baba olamadım. Fakat ben bunların hiçbirini başarı veya başarısızlık olarak görmüyorum
- 7 ay
Konuşmak dilersen özelden yazabilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
7 ayKendin için yaşa.
Aynı yaştayız.
Bende baba olmadım.
Çok bişey kaybetmiyorsun.
İki araba neden? Hahhaa
Ev alabilirsin. Kimsen neden yok?
07 Yorumla
Soran7 ayBiri küçük ikinci el ilk aldigim araba
diğeri büyük ilk kullanıcısı benim
Ev birtane var
Ama cocuk yok işte
Kimsem yok cünkü erken yaşta kaybettim- 7 ay
Anladım Hersey nasip kısmet
Aileniz için üzüldüm Başınız saolsun
Allah büyüktür Vardır bi yerde nasibin
Umudunu yitirme
Soran7 ayALLAH razı olsun
Amin
Çok teşekkür ederim- 7 ay
Rica ederim Ne demek Allaha ısmarladık☺️👋
Soran7 ayBunu ilk defa duydum affınıza sığınıyorum
ALLAH a emanet mi demek- 7 ay
Estagfurullah
Yani güle güle gibi allaha emanetsin gibi kullanılır🤗
Soran7 ayCok teşekkür ederim
Sizde
Ekonomik özgürlüğünü sağlayabilmişse eğer gözünde gönlünde bişey bırakmaz her istediğini yapar dicem ama çözüm bulamıcan iki şeyden birine maruz kalmışsın. Ona söylenecek söz yok maalesef.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 aygeçmiş olsun öldüğünde ardından ağlayıp ah anneciğim diyecek kimse olmadan ahirete göçeceksin gibi druyor.
10 Yorumla
7 ayKendi ayaklarının üstünde durmayı başarmış olsun yeter herkes evlenmek, evlendiyse bile çocuk yapmak zorunda değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayBu tarz kıstaslarla kendinizi depresyona sokmayın. Herkesin hayat akışı ve imkanları farklı.
13 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim ❤️
- 7 ay
Ne demek ❤️
@Taylant34 Âmin, cümlemizi🤲
7 ayİşiniz gücünüz yerinde herhalde yabancı diliniz var mı
11 Yorumla
Soran7 ayEvet çok şükür
7 ayBana göre şöyle olmalı:
1. Evlenmiş olmalı.
2. Ailesinden ayrı yaşamalı.
3. Ekonomik özgürlüğü olmalı.10 Yorumla
7 ayOzel degilse bu kadar seyi basarmissin neden evlenmedin
11 Yorumla
Soran7 ayBaşarımı sence? Bana o kadar boş geliyor ki
CoK istedim ama o istemedi bir daha da sevemedim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayen azından gezmıssın evlenseydın onları da yapamazdın yalnızlık huzurlu ve ıyıdır bu yastan sonra evleneyım deme sakın kafa dengı bır sevgılı bul hayatını yasa
10 Yorumla
7 ayAnneliği tatmanı öneririm. Bu hayata muhteşem bir evlattan başka bırakabileceğin pek bir miras yok
00 Yorumla
7 ayBilmem kişinin şartlarına hayallerine beklentilerine göre değişir Toplumsal tabular çok fazla bunları aşmalıyız ki herkes hayatını rahatça yaşasın
00 Yorumla
7 ayKişinin hedeflerine bağlı biraz. Yüksek hedefleri varsa en azından yüzde elli oranında o hedefleri başarmış olması gerekir bence.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayBenden kat kat ileridesin
Ama ben de çok anı biriktirdim
Ülke dışı için önce ülkeyi bitirmeliyim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
7 ayHangi standarta göre. Türk tebliğinde geçiyor mu?🤦🏻♀️
02 Yorumla
Soran7 ayNe diyosun anlamadim
- 7 ay
Hiç mizah mizah. Diyorum ki yani kime göre neye göre öyle bir standart yok ki mutlaka 40 yaşına geldiyse böyle olmalı. Kulaktan dolma bilgiler ve insanların beklentileri bu durumu yaratıyor toplumda. Kim nasıl görmek istiyorsa kendini öyle yaşasın. Benzer yaşam şartlarına sahip insanlar da birlikte olsun bu kadar. Hiç bir şey mecbur değildir.
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat