Hiç kendinize şaşırdığınız oldu mu?
Para konusunda
İlişkiler konusunda
Aile konusunda
İş hayatın konusunda
Belirtinix
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç kendinize şaşırdığınız oldu mu?
Bazen nasıl bu kadar sabırlıyım diyorum nasılll ya neden bu kadar hoşgörü kavramı üzerime yapışmış, yoruyor… herşeyin fazlası yoruyor. Kahretsin ki ortam yok ya her şey mükemmel olucak, ya hiç olmasın.
Evet ilişki konusunda şaşırıyorum kendime.. çünkü 2 ihtimal var ya cin aleminden bir kadın bana aşık oldu mutlu olmamı veya kimseyle birlikte olmamı istemiyor. Veyahut da kısmetim kapalı.. bir türlü dikiş tutturamadım ilişki konusunda…
Şu anda yok ilerde görecem eğer yaşarsam bu yaşa kadar nasıl yaşadım geldim diye şaşırırım gerçi bu yaşa geldim diyorum ama bu önemli değil ilerisi önemli
Bazen olur olmadık şeylerde fazla umutlanıyorum. Sonrasında boş umutlar olduğunu fark edince kendime şaşırıyorum. Neden bu kadar pozitif düşündüm ki diyerek.
Eic için teşekkür ederim
Bazen her şey planladığın gibi giderken kendi davranışlarına şaşırman çok normal! Herkesin hayatında bu tarz kafa karışıklıkları ya da ani değişimler olabilir. Özellikle ilişkiler konusunda bu durumu daha sık yaşayan biriysen, bu en doğal insan reflekslerinden biri. İnsanlar, zihinlerinde bir şey düşünüp sonra bambaşka bir şey yapabiliyorlar. 😅 Kendine dönüp bakmak, anlamak ve bunu fark etmek çok büyük bir farkındalık! Kendine karşı nazik olmayı unutma. Seçimim: İlişkiler konusunda.
Cevap
21Cevap
Her konuda kendime şaşırıyorum aslında. İş hayatım, evliliğim, kişisel gelişim süreçlerim, sosyal ilişkilerim. Hepsi de şaşırtıcı şeyler.
Sabrima şaşırıyorum çünkü bazen sevmediğim biri iki laf etse yüz ifadem kendini belli eder.
ben sürprizlerle doluyum ama çevremdekilere kendimi hiç şaşırtmam ne istediğimi bilirim
ahsha
gece gece neden trans olup olmadığım sorgulanıyor bence asıl sorulması gereken bu😂 tabiki kızım
?
öyle bir şey demedim
cinsiyet olan haniii kız wc erkek wc gibisinden aloo kafanıza uçkrunuzu mu taktınız anlamıyorum ki
he bir an ciddi sandım
Bu kadar kendimi geliştirip de evde oturduğum için... 😂
İş hayatımda başarıyı yakalayacağıma çok şaşırıyorum
Kendime şaşırmış değilim hayat ne varsa yaşıyorum
İlişkiler konusunda ayrılık sonrası gerçek yüzleri göründe lan ben bununla nasıl yaptım bunca zaman diyorum
Hafıza konusunda. Yani bazen öyle şeyleri öyle net hatırlayabiliyorum ki gerçekten yuh dediğim dedirttiğim olur
Para konusunda şaşırmıyorum artık , ikili ilişkiler konusunda
Vazgeçerim, gururuma yediremem.
Eskiden konusunda diyorum genelde hiçbir ilişkim yok
Aile konusunda
Para konusunda
Her konuda şaşırıyorum valla
Her konuda 😂
İlişkilerde
Kendi gücüme şaşırıyorum
Her konuda kendime şaşırıyorum
Aile konusunda
Sabırlı kaldığım her konuda 😊