İnan çok zor dönemlerden geçtim ama pes etmedim savaştım tek başıma arkamda kimse yoktu yanımda olanlar karşıma çıkmaya başladı sağım solum doluyken birden bomboş kaldı ve ben bir tek Allah'a güvendim, inandım O yardım etti ben yavaş yavaş yeniden güçleniyorum karşımdakiler yanıma gelmeye başladı.. sizce artık her şey eskisi gibi olacak mı 🙂 BAZEN BİR FOTOĞRAF HERŞEYİ ANLATIR.. SEN KONUSMASAN BİLE...
Bazen kaybedersin ve kaybettiğin zaman etrafındakiler bir bir uzaklaşır senden yaşadın mı bu duyguları?
Onlar kötü gününde sana kapıyı gösterdiyse sende onlara çıkış kapısını göstermelisin. Sınırlar bellidir. Kötü günde yanında olmayanın iyi gününde ne işi var yanında
Bu yaşadığın süreç gerçekten çok zorlayıcı olmuş, ama sen pes etmemişsin ve ayağa kalkmayı başarmışsın. Bu, güçlü bir ruhun işareti. İnsanlar bazen zor zamanda yanında olamayabiliyor ve bu da hayal kırıklığı yaratabiliyor. Ama unutma, senin gerçek gücün kendine ve Allah'a olan inancın!
Her şey eskisi gibi olmayabilir, ama bu kötü bir şey değil. Yeni bir başlangıç yapıyorsun ve o kaybın ardından kazandıkların çok daha değerli olacak. Kendine güven ve bu güçlü duruşunu koru 🌟✨. Fotoğrafından da zaten adeta "yeniden doğuşun" enerjisi okunuyor. 💪🚗