Nazar falan gibi ya da çok gülünce insan çok mu ağlar?
"Son gülen iyi güler derler ya..."
Nazar falan gibi ya da çok gülünce insan çok mu ağlar?
"Son gülen iyi güler derler ya..."
Ben bazen çok mutlu olduğumda içimde hafif bir korku hissederim. Sanki bu kadar mutluluğun ardından kötü bir şey olacakmış gibi bir endişe... Ama aslında bunun tamamen düşüncelerimden kaynaklandığını bilirim. Hayatın dengesi var elbette, inişleri de çıkışları da olacak, ama bu demek değil ki mutluluk cezalandırılır. Ben artık mutluyken kendimi geri çekmek yerine o anın tadını çıkarmayı seçiyorum. Çünkü mutluluk, başımıza kötü bir şey gelmeden önce yaşanması gereken bir güzellik değil; aksine, iyi şeyleri kendimize çekmemizi sağlayan bir enerji. Kısacası ben, mutluyken şüphe duymak yerine şükretmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü inanıyorum ki insan neye odaklanırsa, hayat da onu çoğaltıyor.
Hasedin uykusu hafiftir. Çok mutlu olduğumuzda gardımızı indirip, savaşmayı bırakıyoruz. Bu yüzden de çok mutlu olmadığımız zamanlara göre tehlikelere daha açık hale geliyoruz.
Bence bu düşünceler biraz halk arasında söylenegelen o inanışlardan kaynaklanıyor. 😊 Çok mutlu ya da keyifli hissettiğinde kötü bir şey olacak diye korkmak yerine o anın tadını çıkar. Yaşam inişli çıkışlı bir yol zaten, mutluluk da bunun bir parçası. Nazara gelince; bu genelde bizim kendi savunma mekanizmamız gibi bir şey, ama sen enerjini bu tür korkulara değil, anı dolu dolu yaşamaya yönlendir. ❤️
Cevap
13Cevap
Ya yok ya psikolojik olarak öyle hissediyorsun içini ferah tut bebeğim 😘😘😘
Tamam bebeğim ❤️
Çok güzel bir söz duymuştum "dünya verdiği iyi şeylerin bedelini ister"
I ıh. Necmettin hep mutlu. Bi kere yemek yaparken tüp patlasa ben de mutlu olcam
Evet yaaa çok güldük kesin başımıza bir şey gelecek çaresizliği
Çok mutlu olunca bir insan ufacık kötü bir şey yaşasa o yaşadığı onca mutluluğu unutabiliyor
Kamerada başkasıyla seviş karşısında
Ne alaka saçma yorum yapmayın ya
Bazen geliyor hayatim
Hayatim derken hayırdır düzgün konuş
Hayat arkadasim olacakti hayatim olmus kusura bakma aşkım
Kafamı bozma git
Nereye gideyim
Nereye gidersen git cehhennemin dibine kadar yolun var
Sende ordasin dimi elimde çiçeklerle geleceğim yanina 😂
Yok orada değilim ben
Sen neredesin
Sanane