Genel olarak iyi olmadığım konulardan.. 😄🍃

Genel olarak iyi olmadığım konulardan.. 😄🍃

Hayır, herkesle anlaşamıyorum. Çünkü bazen kelimeler değil, frekanslar uyuşmaz. Bazı insanlar vardır, ne kadar iyi niyetli olursan ol seni anlamaz; bazılarıysa tek bir bakışta kalbine dokunur. Ben genelde sakinim, kavga etmem ama mesafe koyarım. Zorlamam hiçbir şeyi. Çünkü herkesle anlaşmaya çalışmak, kendinden eksiltmektir biraz. Uyum güzeldir ama bazen sessizlik de insanı korur.
Öyle bir beklentim yok kimsede benden öyle bir beklenti içinde olmasın. Kafamın uymadığı insanlara he her deyip geçiyorum. Mesela bir ektim var sürekli beni görünce hastalık geczigi dolastigi yerleri anlatır biliyorum benden laf alma niyeti var. Bende hıhııı der geçerim o kadar. Zorla da muhabbet etmek zorunda değiliz
Ben uyumlu biriyim, egolu ya da önyargılı değilim. Elimden geldiğince anlayışlı davranırım. Ama buna rağmen herkesle anlaşmam mümkün değil. Hatta bana herkesle anlaşanlar biraz samimiyetsiz geliyor. Sanki kendilerinden taviz veriyorlar ya da biraz yapmacık davranıyorlar anlaşabilmek için
Hayır tabiki herkesle anlaşabilen insanda sorun vardır muhakkak örnek ağzı bozuk dedikodu seven adalet duygusu olmayan insanlarla asla anlaşamam liste böyle uzar gider.
Gafa kaldırmıyor minikim
Herkesle anlaşabilmek pek de mümkün olmuyor, değil mi? Ama bu kötü bir şey değil aslında. Herkesin farklı bir algısı, enerjisi ve bakış açısı var. 🌸 Sana samimiyetle yaklaşan, enerjinin uyduğu insanlar zaten hayatında olmaz mı? Sen de olduğun gibi kaldıkça, kendi frekansına uygun insanlarla bağ kurarsın. Ne de olsa zoraki bir uyum sadece yük olur. ❤️🌿
Cevap
52Cevap
Herkesle anlaşabiliyorum fakat anlaşıyor olmam hepsiyle arkadaş olabileceğim anlamına gelmiyor. Çoğunu eliyorum görüşmüyorum.
Anlaşmak istersem anlaşırım ya da karşımdaki insandan olumlu enerji aldıysam. Bunun dışında mesafeli olmayı seviyorum.
Evet genellikle herkesle iyi anlaşılıyorum.
Bazı kişiler "İyi" gibi görünse de aslında gerçek yüzleri arkamızdan konuşmalarıdır.
Bende severim papatyam. 🌸
Herkesle anlaşabilmek iyi bir şey değil bence. İnsanın bir duruşu olmalı ve belli kişiler ile anlaşamamalı.
istesem herkesle de çok da güzel anlaşırım...
ama gel gör ki istemiyorum 😬🤪🥳
🥰🥰☕️
Ben mesleğim gereği insanlarla anlaşıp uzlaşma orta yolu bulma konularında iyiyim. İnsancıl bir yapıya sahibim. Bundan dolayı galiba. 🤔🎈🌸
Evet her başı sıkışanın güverciniyim ssddd
Hayır çok seçiciyim 10 puandan başlar zamanla ya 100 e doğru çıkar ya 0 a iner bazen direkt 0 la çarparım
İyi niyetle yaklaşıyoruz..
Değişik biriyim. Uyumlu ve nazik kişiliğime rağmen görünmez mesafelerim var insanlara karşı. Anlaşabilmem için tam olarak ne gerektiğini bilmiyorum ama bir adım öteye geçmiyor insan ilişkilerim.
Yani herkesle değil ama bi ortama girersem 4 kişiyse 3 uyle
Uhuuu ah canimmmm🥺😂😂😂
Herkesle anlaşmak net samimiyetsizlik ve ikiyüzlülüktür
Herkesle iyi anlaşan insan samimiyetsiz gelir bana
Doğru 👏🏻
Yok beee evdekiler ilallah etti birisiyle geçindiğini görsek gözümüz açık gitmez diye jabwjwbsjhs
Hayır, beyni eksik olanlarla pek anlaşamam 😂
Herkesle anlasabilirim ama anlasamamayi tercih ediyorum Kizilofke hanim..
Mesleki deformasyon efenim. Tercihen anlasmam 😆 Ama gerektiginde anlasiyoruz gibi yapabilirim.
çok absürt derecede egosu vs. yoksa evet anlaşırım zaten anlaşmak birbirinin kusurlarını dahi kabul etip kendindeki bazı yönleri törpülemekle olur bana göre ve ben bunu yapabildiğimi düşünüyorum eğer karşı tarafta yapabiliyorsa sorun çıkmıyor ama yapamıyorsa da aşk olsun arkadaşlık olsun hiçbir ilişki tek taraflı çabayla yürümez bundan dolayı illaki bir yerde bağ kesiliyor.
Hayatımda tanıdığım her insan ile anlaşamadığım konular muhakkak olmuştur yani uyumlu bir insan olsam da herkesle kolay anlaşamam ve bazı konularda kırmızı çizgimi belirtmekten imtina etmem
Yeri geldiğinde kendimle bile anlaşamıyorum.
Benimle iletişim kurmak çok kolay, ama sürdürmek penguen uçurmak kadar zordur.
Gerçekten herkesle anlasabilmek olağanüstü bir yetenek bence. Ama bu nasil olabilir sahsen bilmiyorum.
Herkesle anlaşırım ama herkesle bağ kurmam :))
sadece o. ospular herkesi mutlu eder herkesle iyi anlaşanlar ikiyüzlüler
Herkesle muhatap olmuyorum geri kalan ile anlaşıyoruz
Herkesle anlaşmak yalakaya yakışır. Cımbızla seciyoruz az ve öz insan
Genel olarak her insanla anlaşabilirim ama sınırlarim aşılmadığı sürece
dürüst ve zeki olan herkesle mesela burada bir veya iki kişi bu kritere giriyor
Ukala bencil kisiler haric herkesle anlasirim
Kimseyle anlaşamıyorum asgari ücret gibiyim Tahammülsüzüm
Kafamın uymadığı insanlarla muhatap olmamayı tercih ediyorum.
Bende pek iyi değilimdir ben sadece delilerle anlaşıyorum
Hayır genelde sevmezler nankorluklerini yüzlerine vurduğum için
Az insanla anlaşabiliyorum
:) bilmukabele
Her zaman değil ve herkesle
Hakedenle anlaşırım güzelim.
Ahh çok teşekkürler bebeğim 😌💅
İstersem evet. Neden isteyeyim ki herkes olmasın zaten çevremde
Hırçın biriyim, benimle anlaşmak zordur. 🤭
😂😂
Hayır herkesle anlaşamam asla
Hayır, genellikle garip gelirim insanlara
Hayır anlasamam arıza oldugum zamanlar var
Herkesle anlaşılmaz.
Doğru 👏🏻
Hayır , yalakalık yapan, iki yüzlü, menfaatçilerden çok nefret ederim. Tahammül edemiyorum. Pataklayasım var iş yerinde böyle o. c çokça var
herkesle anlaşmam, anlaşmayı da istemem
Yok herkesle anlaşamayız öyle...
Aynen öyle ama ben her şeye tamam diyemem benim de kararlarım var sonuçta... de mi?
Aynen öyle canım 😉
Herkesle anlaşır gibi görünürüm ama aslında anlaştığım insan birkaç tanedir
Erkekler kadınlar hariç her canlıyla anlaşabiliyor 😂😂 ve aşırı saçma bi şekilde oluyor bu
Evet anlaşabilirim. Ama artık insanlarla anlaşmak istemiyorum. Çekemiyorum kimseyi.
Kesinlikle anlaşamam gereksiz insanlarla anlaşmaya gerek yok zaten
Hayır. Yalaka mıyım ben?
Iyh hayır zaten geçimsizim
Herkesle anlaabilen karaktersizdir boş ver
Herkesle anlaşamam hatta genel olarak zor bence
Hayır, anlaşabildiğim insan sayısı az
Hayır, zaten bir insan herkesle anlaşmamalı.
Herkesle değil 💖
Kötü niyetli olmayan herkesle anlaşırım
Evet sosyal biriyim kolay anlaşırım ;)
Öyle herkesle anlaşamam ben
Hayır.
Öyle bir zorunluluk hissetmiyorum.
Hayır hatta %30 anlattığım inslr var
Çok az kişiyle anlaşabiliyorum..
Hiç kimseyle anlasamiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?