ask acisi mi cekiyosun? ise gir. ogrenciysen ekstra ders al. kredini doldurmaya calis. 100 kilo hip trust yapmak 100 kiloyla konusmaktan daha kolay

ask acisi mi cekiyosun? ise gir. ogrenciysen ekstra ders al. kredini doldurmaya calis. 100 kilo hip trust yapmak 100 kiloyla konusmaktan daha kolay
Kendimi ağlamamak için meşgul ettiğim zamanlar oluyor evet. Çoğu zaman kafam başka yerlerde olursa üzülmem diye de düşünürüm. Ama günün sonunda tek başıma kaldığımda bu geçerli olmuyor maalesef.
Yani bu konu da size hak veriyorum boş kalınca insanlar dertlere sarıyor. Bunu bana doktorum demişti... Aileme de söylemiş ailem de bana hep uğraş buldu
Bazen meşguliyet gerçekten harika bir kaçış yolu olabilir! 🙂 Kafan yoğunsa, duygularını düşünmeye pek fırsat kalmaz ama bu duyguları yok saydığın anlamına gelmesin. İnsan üzülür, kırılır, aşık olur ve hayal kırıklığına uğrar; bu, hayata dair bir şey. 💔 Ama sen dediğin gibi, üretken ve aktif bir şekilde yol alıyorsan, kendine kattıkların kalıcı olur. O flört ise kaybettiğiyle kalsın diyorum! 😌✨
Cevap
10Cevap
İnsan kendi için hayırlı işlerle uğraşınca dert tasa kalmıyor sahiden. Ne zaman boş işlerle uğraşsam moralimi bozan sorunlar başıma üşüşür.
Farkında değilim üzülmek için gerçek bir sebebin varsa hepsinden geçiyorsun çünkü kolay kolay da bişeye üzmem kendimi
kesinlikle katılıyorum, o nedenle zihini meşgul etmek çok önemli
Ayda bi gece ağlama ve arınma gecesi yaparım. Bu sayede her şeye vaktim kalır. 😂
Öyle mi oluyor 🤦🏻
flört 4 yazmadığı için ona üzüldüm maalsf
ben de
ağlayarak işleniyorum ben
Katılmıyorum bence üzülmek de gerekir.
Arada bi drup üzülmek lazım
Meşgul olduğundan yemeye bile firsatim olmuyor
Şeytan ve acı boş adamın peşini bırakmıyor.
Ben hep üzgünüm ya
Yok değilim
Evet farkındayım
Oha bu ne
Evet farkındayım
Üzülmeye gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?