Boş vaktim varsa da benim için boş değildir onuda kendim için ve dinlenmek için kullanırım..
Hayatınızda değer kazanmamış hiç kimse için değerli vaktinizi boşa harcamayın, bu sadece zaman israfıdır ve giden zaman tekrar gelmiyor..

Sürekli kendi isteğini yaptırmaya çalışan hep kendinden bahseden ve sohbet edemediğim kafamın uyuşmadığı insanlarla mecburen geçirdiğim vakitlere çok acıyorum
Hayatınızda değer kazanmamış bir insan için vakit harcayamam sözünüze karşılık..!
Tanıdığınız dostlarınızin hepsi bir zaman yabancıydı..!
Yabancı biri hayatınız'da Sizi tanıma ve kendini size tanıtma zamanı kazanmak için sizden nasıl o değerli vaktinizi talep etti..
Vaktinizi kime ne kadar harcayacağınızı istişare etmek haddim değildir..
Lakin bu konuya istinaden..
Konuşma isteğim site kuralları içerisinde yorum yapma hakkım olduğu için paylaşımınız ile ilgili Fikir alışverişi yapmak içindir
Eleştiriler saygı çerçevesin'de özgürdür ilkesine dayanarak soylemiş oldugunuz ( herkes kapasitesini en başından belli eder ) düşüncenize katılmadıgımı sizi incitmeden belirtmek isterim..
Şimdi size soruyorum? Çözülebilen insan kolaydır ve çözüldüğü zamana kadar değerlidir bu aşk ilişkilerinde de bu şekilde istisnalar olsa da yer almaktadır..
Dolu bir insan en başta ya da ilk bakışta veya ilk konuşmada kendini belli etmez
Bunu nasıl anlayabiliyorsunuz?
Bu kriterlerinizi paylaşmanızı mantıklı ise düşüncelerim'de kabul edip öğrenmeyi isterim..
Takriben 7 ay önce sizin başka bir soru başlığınız'da şu anki profil ismim'ile yapmış olduğum yoruma ve sizin Vermiş olduğunuz cevaba istinaden çok hemde nekadar cok kalbimi kırmıştınız..!
Siz unutmuşsunuz ama ben unutmamışım bu kadar zaman geçmesine rağmen..
Lakin profiliniz ve kişiliğiniz hakkında ön yargılı davranmamak için Sadece sustum
Ben sizi incitmeden konuşmak hatta öğrenmek istediğim bir şeyi..! sizin sorununuz diyerek suçlamanız kişilik kalitesinde bir Kriter olabilir mi acaba?
Kişilik davranışınız ya da gaddar oluşunuz sanal ortam ile alakalı olsa gerek..
Bildirimlere baktıgıniz'da yorum yaptigımı gorup sinirlenmenizi vede Kendinizce dogru bildiginiz kararlı davranışiniz neticesinde sonuç odagı olmayan bir iletişim olsun istemem
Sürç-ü lisan olduysa affola
saygılar
Boş vakite zamanım yok kendime bile zaman ayıramıyorum bu aralar.
Sayılı üç beş kişi dışında hiç kimseye ayıracak vaktim yok valla
Eig için teşekkür ederım 😊
Cevap
77Cevap
Yeni insanlarla tanışmak filan, halim yok daha doğrusu.
Valla kendim disinda kimseye vaktim yok bu siralar herkese kapadim kendimi
Arkadaşlığa, aşka, eğlenceye, tartışmaya, sevgiye, ilgiye, boş işler ile uğraşmaya vaktim yok.
Dinlenmeye ulan dinlenmeye. Ölünce mi dinlenecem ben ya 😕
Geçmiş olsun. Araç içi mi
Çok geçmiş olsun tekrar umarım kalıcı bişey yoktur 😐
Eşekten düşeni eşekten düşen anlar derler ya, ben de merdivenden yuvarlandım bir kez. Benim omuz kapsülüm parçalanmış o zaman, hala biri hızla asılsa çıkar 🙂
Yirmi sene oldu, sağol
Ufkunu genişletememiş, idealistlik nedir bilmeyen, bağnaz zihniyete bir şeyleri fark ettirmek için boşa konuşmak için vaktim yok 😃
Empati yapmasını bilmeyen, eleştiri kabul etmeyen, yanlışı savunan insanlar için onlara laf anlatacak vaktim yok hiç inan.
Arada kafa dağıtırım o da süreli daha çok yapacaklarımla ilgilenirim bana yaramayacak lak lak sohbete pek vaktim yok
Mümkün olduğunca geziyorum ama daha çok yer keşfetmek ve 52 haftanın en az 25 hafta sonunu küçük gezilerle tamamlayıp iyi bir gezgin olmak istiyorum.
Kıymetli sanıp harcadığım zamana acırım bir tek. Herkes ederi kadar zamanı ve çabayı hak eder. Ruhumu sömüren insanlara vaktim yok
Aynen öyle katılıyorum..
Ama sanırım bu bana hayatta olmaz deyipte laftan anlamayan birine karşı yazılmış gibi geldi bana
Evet haklısın
Aslında sen kusuruma bakma kankinle karıştırdım üzgünüm
Gezmeye hiç vaktim yok abla ya ağlıyorum resmen 😭😭😭
Rahat yüzü görmeye.. Çalış çalış çalış neymiş benim bu çilem ah ah atçam kendimi gorusumden aşağı şimdi 😆
Verdiğim değeri haketmeyecek insanlara laf anlatacak kadar boş vaktim yok.
Evliliğe ve tatile maalesef. İkisini de habire erteliyorum. Allah sonumu hayır etsin inşallah.
benim hiçbirşeye vaktim yok.. tuvalete zor yetişiyoruz çok zaman!
Benim hiç bir şeye vaktim yok projelerime bile zar zor yetişiyorum...
şu an yks' ye hazırlanıyorum. Ondan maalesef hiçbir şeye zamanım yok
Genelde kendime pek vaktim olmuyor çalıştığımdan dolayı onun haricinde bence herkese vaktim var Bir kendime baktım yok
Çok haklısın..
Zaman ne boşa harcayacak kadar değersiz ne de elle tutlmayanla uğraşacak kadar boş değil..
Boş gezecek, fikirleri benim için önemli olmayan insanlarla sohbet edecek, enerjimi emen negatif insanlara harcayacak zamanım yok...
Herşeye var veyahut yok arada kaldım çok kötü bu durum. Kendim için en iyisini seçeceğim.
Kendime vaktim yok resmen. Kendime bakim yapmam lazım para lazım. E oldu desen zaman yok vakit olsa anca dinleyip kendime geliyorum.
Egolu cahil insanlara of anlatmaya.
Vaktimi verimsiz geçirmek için hiç vaktim yok. Her anım dolu geçmeli
Bu aralar çok yoğunum başımı kaşımaya bile vaktim yok🤦♀️🤦♀️
Gereksiz insanlarla uğraşacak vaktim yok
kavga eder gibi konusmussunuz :))))
keyif alacagim sevdigim insanlarla birlikte olup yapacagim her is eglence icin vaktim var :)
Boşa harciyacak vede boş insanlara harcayacak vaktim yok
Şu sıra ders çalışmaktan başka bir şeye vaktimin olmaması gerekiyor
Soykediklerine birde kimsenin pesinde kosmaya vaktim yok.
Resmi beğendim 20 yıl sonra çok güze nostalji resmi olabilir Konuya dönersek zaten kolay bulamadığımız enerjimizi çalan tiplerden uzak durmak
Haklısın...
Bazan burda geçen zanan boşamı gidiyor diye soruyorum kendime..
Hayatın gümbürtüsünse benim kendime hiç zamanım yok
Evi temizlemeye hic vaktim yok. Hayrina biri gelsin temizlesin😀
Kendine çeki düzen vermek istemeyen insanlara laf anlatmaya.
şöyle sizin gibi bir milf varken genç kızlara vaktim yok
Sevilmeye vaktim yok efendim.. Çünkü hiç sevilmedim..
Dedi kodu edecek vaktim yok
Her şeye vaktim var yahu
Sağ ol aşkım seninki de öyle
İşime gelmeyen şeylere...
Sahte samimiyetlere 😅
Sevmeye vaktim yok artık
Boş vakte
Ders çalışmaya hem vaktim hem de isteğim yok. 🤭
Arkadaşlarımı görecek zaman yok
gezmeye ve nefes almaya
Vakti boşa harcamaya vaktim yok
Kavgaya dövüşe, kötü konuşlara.
vaktin hakkını vermek ne zor iş Allahım sen affet
Geçmişe bağlı kalıp üzülecek vaktim yok.
Bu ara işemeye bile zor vakit buluyorum 😂
Gezmeye
Boş muhabbet için vaktim yok.
Boş insanlara, boş işlere.
Boş yapanlara ayıracak zamanım yok
Birisini sevmeye hiç vaktim yok
Boş konuşana hiç vaktim yok
Hiç kimseye vaktim yok kuzum, kendimden başka.
Herşeye vakit ayırabilirim ama keyfime göre
Aşka harcayacak vaktim yoktu mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?