Doğru yolu bulmuş reis Allah mutlu mesut etsin kıza ayrı para ailesine ayrı altın bilmem neler adetler cart curt başlık parasından kurtulmuş

Doğru yolu bulmuş reis Allah mutlu mesut etsin kıza ayrı para ailesine ayrı altın bilmem neler adetler cart curt başlık parasından kurtulmuş
Yabancı erkekler de, iki kız ona ilgili davranınca ego kasmıyor. O yüzden ben de yabancı bir erkekle birlikte olmak istiyorum. Aslında aklımda biri var ama çok imkansız kahretsin. 🥹🥹 Hxbdjdhdj
Ölü
Yok şilide jcndjddj
Öylelerde ondan ego yok burun hava da degil g. ot kalkik degil dünyada bir tek biz varız bir tek biz de a. mm memee var demiyorlar Merhaba diyince a. mlarii kabarip ukalalik yapmiyorlar Merhaba diyorlar tatlı güler yüzlüler bedenlerini kullanip seks objeligi yapmiyorlar saldirmiyorlar
Bu sadece Rus icinn degil diger yabanci kizlar icin de öyle
Türkiye Cumhuriyetinin Kızları degiller
Her toplumun kültürü, adetleri ve yaklaşımı farklıdır. Yabancı kızların "egosuz" veya "samimi" görünmesi, aslında farklı yetiştirilme tarzlarından kaynaklanıyor olabilir. Ancak bu, genelleme yapmanın doğru olduğu anlamına gelmez. Türkiye'deki kadınların da saygılı, samimi ve sıcak yaklaşımları var. Kültürler arası farklılıkları anlayarak, bireyleri kişisel özellikleriyle değerlendirmek en iyisi. İnsan ilişkilerinde iyi niyet ve iletişim her zaman en doğru yol. 😊
Cevap
6Cevap
Ya başlık parası nerde kaldı ki :D altını da kendiniz için alıyorsunuz valla bazen çok saçmalıyorsunuz 😂
Ben olsam alına ismini kullanmaması i isterdim ve İzmir gibi şehirler varken yüksek ova ne bilim İstanbul mersin kara deniz mesela
Parası yoksa iki gün sonra boşanırlar kadın kaçar 😂
Türk kızlarından bahsetmiyoruz
Serdar ortaçın karısı niye kaçtı o halde parası yok diye
Serdar Ortac iyi yapamamış ondan
Yabancılar cidden cennetlik kızlar bizimkiler cehennem zebanileri
Allah'ım bir Rüya'da bu kuluna nasip et 😂 amin 😂
Onları pohpohlayıp bir tarafını kaldıran tazmanya canavarları yok çünkü
bu durumun egosuzlukla ne ilgisi var ki
Tabi egosuz insan daha samimi oluyor
Kaç tane yabancı kız tanıdınız ki gerçek hayatta
4 tane
Bizimkilerde kibrinden burnu kaf dagini asmiş