İçsel huzur, sağlık, maslowun piramidinin üst katlarına çıkabilmek 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçsel huzur, sağlık, maslowun piramidinin üst katlarına çıkabilmek 😂

Benim mutluluğum, aslında dışarıdan çok içimde yaşadıklarıma bağlı. Kimsenin onayına, ilgisine ya da sevgisine bağlı olmadan kendimle barış içinde olabildiğim anlarda gerçekten huzurlu hissediyorum. Bir sabah kahvemi sessizlikle içebilmek, sevdiklerimin sağlıklı olduğunu bilmek, kalbimi yormayan insanlarla aynı yolda yürümek bana mutluluk veriyor. Zor günlerde bile şükredecek bir şey bulabildiğimde, hayatın bana öğrettiklerini fark ettiğimde içimden bir ışık yanıyor. Ben, mutluluğu büyük şeylerde değil; kalbimi ısıtan küçük anlarda, içten bir gülümsemede, samimi bir kelimede buluyorum. Çünkü ben artık biliyorum ki mutluluk, sahip olduklarımızda değil, kalbimizle nasıl baktığımızda gizli...
Sırrı çözmüşsünüz daim olsun 🌿
Varlığıma bağlı. Ne zaman ki yok olurum, mutluluk denilen şey ile bi bağlantım kalmaz. Nefes aldığım sürece mutluluğum buna bağlı. Nefes almak.. Ne kadar büyük bi nimet 🤩
Kesinlikle öyle bugün şükrettiğim güzel bir gündü 🌿🥳
Mutluluğum, geçici arzulara bağlı değil, tamamen puzzle ın son parçasına bağlı çünkü o parça benim ömrümü uzatacak , geri kalan hayatıma uzun soluklu ve huzurlu bir şekilde devam etmemi sağlayacak, geçmişimi, karamsarlığımı unutturacak ve herşeyden en önemlisi sağlığımı geri kazanabileceğim. İmrenerek izlediğim ve yeri geldimi izlerken canımın sıkıldığı o şey yanımda olacak, bende sevip sevileceğim hayatım boyunca ulaşamadığım hazineye o gün geldiğinde ulaşmış olacağım
Bütün güzellikler seninle olsun gönlü güzel uddakam 💫
Mutluluğum artık büyük şeylere değil, küçük anlara bağlı. Sabahın sessizliğinde içtiğim bir bardak suya, sevdiğim birinin ses tonuna, yorgun bir günün sonunda gelen huzura. Artık biliyorum ki mutluluk, dışarıda aradıkça kaybolan bir şey. Oysa içimde bir yerlerde, sessizce bekleyen bir denge var. Kalbimle barıştığım, geçmişi affettiğim her an, biraz daha buluyorum onu. Gerçek mutluluk, sadeliğin içinde gizli.
Mutluluktan bahsederken, resimdeki gibi özgür ve renkli bir ruha sahip olmak bence en önemli faktör! ✨ İçsel huzur ve sağlık zaten temel taşları ama o piramide çıkarken tutkularını da yanına almayı unutma derim. Kendine ne iyi geliyorsa, onu bul ve sarıl, çünkü mutluluk içeriden dışarı doğru yayılan bir şey 💙.
Cevap
23Cevap
Mutluluk insanın içinde , hayata bakış açında gizlidir , herşeye negatif bakar karamsar düşünürsen hayatındaki güzellikleri göremezsin zaten , eskiden bir şey olsun diye çok direktirdim herşeyi sorgulardım belli bir yaştan sonra anlıyorsun ki ne kadar kosarsan koş varacağın tek yer nasibin oluyor , sen sadece üzüldüğünle kalıyorsun , oyuzden artık akışına bırakmayi geçte olsa öğrendim
Kendime mutlu olmayı kafama koyarsam oluyorum kendimi aşağıya çekmek istersem de kahrımdan ölüyorum 😅
Athena kafama göre tam bizlik🤣
Aynen öyle 😅
Kendime ve çevreme pek huzur unsuru yok ama oluyor gibi be arkadaş
be arkadaşı görünce yıldız tilbe anma arkadaş çaldı kulağımda hahshahs
Biz de efennnim 💃🏼💫
Gülümsemeyi seviyor olmama gadası
Eksik olmasın gadası 🥳
Amin 😘
İstemek lazım sadece. Mesela bir süredir mutlu olmak gereklilik gibi gelmiyor bana. Eskiden ufak tefek herşeye mutlu olurdum ama bunun bana ne kattığını düşününce çok anlamsız gelmeye başladı. Şimdi eskiden mutlu olduğum şeyler olduğunda etkisi yok. her şey soyut bir hologram gibi.
Ben de bütün duyguların yaşanması gerektiğini düşünüyorum bastırmadan akıp gitmek akışa dahil olmak işte o zaman mutluluğun tadı başka oluyor
Evet işte tam olarak aynı dili konuşabildiğim biri 😍 Mutlu olmak zorunda değil insan ama herkesin ağzında bir mutluluk şarkısı. Mutluluk sadece bir andır. Bir şeyi deli gibi istersin ve ona sahip olana kadar sabırla belki aylar belki yıllarca beklersin. Sonunda ona sahip olursun buna rağmen mutluluğun en fazla kaç gün sürebilir ki? Bi an hadi en fazla 3 gün 5 gün aynı duyguda kal sonra? Sonra başka şeyler arayacak insan beslenmek için. Bunun sonu yok ki…
O yüzden biraz daha stabil tutmaya çalışıyorum duygularımı annem yaş aldıkça normale döneceğimi söylüyor biraz inişli çıkışlıyım sjdjs umarım olur ya huzur hali çok başka
Yaş almak yeterli bir kriter değil kesinlikle. 70 yaşına geliş olgunlaşamayanlar var.
Aslında içsel farkındalık ve mücadele ile ilgili. Farkındalık anından itibaren değişim başlıyor
Kesinlikle öyle ve bu bazen kısa sürede gerçekleşebiliyor. Bişeyler vesile oluyor ve bilinç yükseliyor sanki. Süreç biraz zorluyor ama güzel getirileri oluyor mutlaka. her şey doğru zamanda olması gerektiği gibi oluyor..
Olması gerektiği gibi diyince havuza gidip sırtüstü kendimi bırakmayı özledim, hayatın metaforlarının ve hissettirdiklerinin bu kadar aynı olması 👌🏼 Ruh beden dengesini seviyorum, benim mutluluğum biraz da buna bağlı 💫
Bunu ben de çok özledim aklıma koydun bi havuza gideyim ben ahahshsjsjs
Hahshahs miss 😄💖
Benim mutluluğum tamamiyle dış etkenlere bağlı. Kendimi mutlu edebilmek için gereken bütün önlemler alındı. Ama su dış etkenler yok mu dış etkenler. Dıjjjj güçler diyorum yani...
Dış minnaklar ajdjsjd minnaklar ya
😂😂
Serotonin ve dopamin salgılamama bağlı sjdjdj bunlar da başarıya ve öğrenmeye djdjdjd dün matrix teorisine daldımdı. Baya sardı
Kesinlikle benimki de öğrenme başarı odaklı ya salınca çok mutsuzum ajsjsj
Meslek/bölüm neydi
Edebiyat yüksek lisans
Vay süpermiş, karşılaştırmalı edebiyat mı?
Yuk normak
Başarılarının devamını diliyoz. Aslında necmettin dilemiyo ama onun yerine de diliyom ben
Afferin güzel yetiştirmişsin necocuma selam söyle ona pizza yapmicam
Aynen o zıkkım yesin. Bana yapçak mısın
Yapcem hemşo musun sen
I ıh röntgenciyim (sağlıkçısından), o zaman soslar ve iççekler benden. Pembe kola iççem ben, sen de ister misin?
Ben simli kola istiyom
Normal kola veya pembik kola alıp ben serpiştirim mi simleri? İvit doyosan renk söyle, pazartesi sabah kırtasiyeden alırım
Oğaa daha güzel ivvvit rengarenk olsun hepsi olsun hepsini istiyom
hepsini alırsam kahverengimsi morumsu bi renk olur, kola zaten koyu. Kötü olar ama fikrini değiştirene kadar tamam hepsinden alcam, karıştırmadan koyyim. Kolayı bardağa doldururken belki renk cümbüşü olar
Puff diye patlasa da güzel olur ama tamam mor pembe mavi azıcık da sarı olsun renkler
Tamam onlardan koycam, içmeden önce biraz çalkalarız, etraf şenlenir. Ben pembe kolama da mavi sim koyarım
Hıhımmm çokzel
piliyom, ne aklıma geldi. Hiç hikaye falan yazdın mı ya da bunu düşündün mü
Eskiden yazıyordum sen?
Senaryo ve ilk bölüm hazır da devamını getirmedim. Konusu neydi? ve türü tabiki
Aslında yazmaya üşeniyordum ortaokul ve lisede hocaların talebi üzerine şiir, skeç yazıyordum. Ben genelde monolog tarzı günlük tutarım ilkokuldan beri. Lisede bi süre absürt komedi tarzında bi hikaye yazmıştım. Sonraa sonraa aşık mı oldum ne zıkkımsa şiire yöneldim. Sonra da yazmayı bıraktım. Okumaya verdim kendimi. Hala yazmaya hevesim yok tam anlamıyla. Ama çocuk hikayeleri seviyorum. Karman çorman biraz benim serüven 🫠
İfit anladım, renkli bi yolculukmuş ksdlfis
Seninki ne senaryosu senden fenna bişi çıkar he
Bilimkurgu gerilim. 5 farklı ülkeden karayolundan gelen adamlar bir köyde kesişir. Tabi "Nası oluyo olm bu? Okyanustan arabayla geçmeden nası okyanus ötesi yolculuk yaptık sdlkfdsif" diyolar. Geldikleri köyde yaşam belirtisi yok, toprak verimsiz ve siyah, yazılı hiçbir belge yok, evlerde eşya var ama kimseye ait bi foto yok. Yemek ve su bulamıyolar. Tam "Açlıktan ölces" derken günlerin tekrar ettiğini farkediyolar. Mesela şu an 2 Kasım ya, dün de 2 kasımdı yarın da 2 Kasım olcak, haftaya da 2 Kasım. Metabolik faaliyetler de bununla beraber tekrar ediyo. Döngüyü kırmak isterlerken "E o zaman ya açlıktan ölürsek" diye düşünüyolar. Sonra oradaki bi posta kutusunda mektuplar beliriyo. Mektuplar 1-2 cümlelik ama şifreli ve iç karartıcı mesajlar. Sonra olaylar gelişiyo. Bu 5 kişi de hep hayatında çok başarılı olmuş insanlar. Ana karakter bi histolog, diğeri genetik mühendisi, biri nanoteknoloji mühendisi, biri yazılımcı (yapay zekada uzman), biri de fizikçi
he bi de jeolog var dklfisf
Oğa çokzel ilk okuyucun olmak isdiyom necmeddine söyle sırasını bana savsın
Necmettin okumak istediğinde böğrüne yazdığım kalemi sapladım. O gün bu gündür hikaye hakkında soru bile sormuyo
😳
Şaka şaka, kalem sokmadım. Yazdığım sayfayı zorla yedirdim sadece, yaşıyo şu an ne yazık ki, camış gibi de uyyo şu an
Gidddiyyom ben korktummm
aa niye? Valla insan yemiyom, necmettinin üstüne de bbq sos sıksak nası olur acaba, fırında böyle dklfidsf
Annnnnnreeeeeğğğğğğğhhjj
Sonra randomlaşıyo mu?
Hayır kaçarken sesim kaymış
Kaçma gel eppek arası bişeyler hazırladım. İçinde insan eti yok tabi, salam, domtis, peynir falan hazırladım. Kola da var, ama bu saatte sim bulamicaam için simsiz kola iççez
Sağğlıksız sağlıkçıdan simsiz menüüü tamam en güsel bu saatte yenir
amaan hepimiz ölces
Sjfjksdk dur avokadomu da geticem
Tamam, ondan hiç yemedim ama iğrenç ve sağlıklı bişeye benziyo. Ben de bardağıma su doldurup içine limon sıkıp sağlıklı yaşıyom triplerine gircem. Ertesi gün de hamburger yiyip damarlarımın aleyhine yatırım yapçam
Bişe diyim mi eskiden sağlıklı olan her şeye ıyyyy diyodum şimdi sağlıklıları seviyom avokadoyu geçen yıl arkadaşım denetti bayıldım sabah olsun da ekmeğimi kızartcam üstüne dilimlicem accık limon ve zeytinyağo gezdircem biraz tuz be karabiber sonra kırt kırt yicem. Limonu çok seviyom iki gün önce kola içtim mahfetti beni daha içmicem küstüm
Ben de kafein manyayım. Bi vampir gelip kanımdan bi fırt çekse çarpıntı yapçak o derece. Asitli ben de çok içmiyom ama canım çekmiyo diil. Bugün kola içtim gerçi. Avokado hiç tatmadım, eti form püskütleri çok seviyom ama. Onlar da sağlıklı bişeye benziyo
Evvet hatırladım tiramisu sorumda kafeyi direkt döküyom demiştin market tatlısına bennim bünyem çuuuuk hassas dikkat dikkat ediyorum
aa ivit kaşıklayarak da yiyom, fena gitmiyo kıtır kıtır sdlkşfsd
Bakış açıma ve ruh halime. Depresifsem kedi balık yetiştirse gülmem
Kesinlikle o süreç illa bi yaşanıyor 🫠
evet müzikler de sağolsunlar çok güzel çekiyolar aşağı aşağı
ben bi keresinde aşağıdayken oyun havası dinlemiştim yukarı çekmişti akdjs arada deniyorum bakim olacak mı diye 😂
Bende şarkıyı durduruyor olmaz meh beğenmedim falan yapıyor depresif halim yetki mercii de olmuş haspam vjhbjv
Hahshahdha kesinlikle her zaman her şey sarmıyor, yine de ruhun gıdası ya
evet ya bi katkısı var şüphesiz 👌
🎶😌
Şarkılara , moduma , bilmiyorum ya bazen aniden mutlu oluyorum değişik işte jsn
Sende dadlı bi enerji var zaten maşallah ahshah 🥳
Ayyy teşekkür ederim 🤭 sen daha tatlısın 🙈🌸
Baak kısır döngüye gireriz yapmaa 🤣 veee şekerlik oldular mutlu mesut yaşadılar 💖
Kısır döngü iyidir 🤣 yapıcam jsjn şekerlik niye oluyoruz biz tuzluk olsaydık 🤣🌸
Ommas çuk tatlıyıs bal gibiymişiz hattam
Timam bal kalalım başkası tuzluk olsun daa 🤭
Timmmam
🌸
Benim mutluluğum bir kahve bir çay bir alkol ohh yeter
Afiyet olsun
Teşekkür ederim ☺️
bişeye bağlı değil mutlu isem mutluyumdur o kdr :))
Nokta 😄
aynen öyleee :))
Ufacık mutlu anlara bağlı.
Bir kahkaha, bir güzel his, bir canlının başını okşamak, güzel bir müziği dinlemek, çok acıktığında yemek bulabilmek, seni anlayan birine denk geliş...
Tamamen Atatürk ün kurduğu laik Türkiye cumhuriyeti nde yaşarsam
Tüm aktroller gericiler çağdışı yaratıklardan arınmış cennet ülkem offff
Sevdiklerimin iyiliği, huzur
💖
🌸🌸
Yaklaşık o senin dediğin..
Bu puzzle var, tamamlayınca mutlu oluyorum. Bazı temel parçalar yerinde ama
Maslow reisin dediği gibi kendimi gerçekleştirmeye 🍀
Soranin kim olduğuna bakmamişimdir 🤦
Sorun ne?
Verimli olmama bağlı. Makine gibi bir işi bitirip diğerine geçeyim.
Tatmin olmama özellikle de her ne yapıyorsam başarı ile sonuçlanmasına
Mesela çok param olsa mutluluk kaçınılmaz olabilirdi..
ailem, sevdiklerim sadece.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin afiyet diliyorum🌿
Allah razı olsun, teşekkürler sizin de sevdiklerinizle hep yününüz gülsün🤲 hayırlı geceleriniz olsun 🙋♂️
Sizin de teşekkür ederim
Huzur kaçıran insanların yokluğuna bağlı mutluluğum.
Mutsuz değilim de işte bir yanım eksik
Yemeğime bağlı ve müziğime tabii
Borçsuz yaşamaya bağlı
Sağlık ve huzura
İçimdeki susmayan çocuğa 😇
Sevdiğim insanlar, huzur, sağlık vs...
Huzur ve sevgi
Hirsima 🤣
Go girl 😄
🤣
Huzur ve sağlık
Afiyet olsun canımm
Bana bağlı
Off çok acayip bir şey oldu ben şimdi 3. Sezon 19. Bölümü izledim Erwin ve Armin arasında Levi seçim yaparken bi piyano eseri çaldı sonra ben kardeşime sordum ne bu diye aşırı tanıdık geldi çünkü o da bilmiyorum dedi. Neyse her gün olduğu gibi sahile yürüşe gittim gün batmadan evvel. Erwinin son sözleri Atatürkün "Size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum" sözünü anımsattı tüylerim diken diken oldu youssebiggirl var listemde de sadece nasıl yardıra yardıra yürüyorum hahsha neyse sonra oturdum kıyıya sessizlik falan düşünüyordum öyle baktım listemdeki şarkılar sarmadı en sona gittim. 2023 de kaydettiklerime baktım sonra Levi yazısını gördüm şoka girdim hahshs https://spotify.link/BOmF6eWdYXb Levinin seçimi aot oha dedim neyse açtım dinleye dinleye eve geldim. Acayip bir şey ben iki yıl önce bunu sadece verdiği tınıdan dolayı sevmiştim. Ulan kader diye bişi var galiba ahshahdhs böyle üst üste denk gelince bugün çok şaşırdım. Öyle neyse hem son bölümün hem de Levinin etkisi üzermde sjdjsj üzümlü çörekim Levi ve Ruhu şad olsun ulu önder Erwinimm 🥺🥲
O sahneyi bir daha izlicem erwin elini kaldırıp son kez hayalini fısıldamasaydı şırıngayı ona vuracaktı levi bir de idealin uğruna ölenler şeytan cehennem benzetmesi vs garipti. Sanırım artık yorulduğuna yapılacak her şeyin yapıldığına işaret etti. Armininse önünde uzun bir yol var. Üf kül olmuş hali fenaydı en dayanamadığım şeydir yanmış insan. Bilmiyorum ya bir daha izleyim o sahneyi neden Erwin değil de Armin... Bizim üçlünün merdivendeki konuşmasını da hatırladı Levi. Yani keşif birliğinin halk tarafından o kadar duygulu yolcu edilmesi Erwinin haykırması vs aha son yolculuğu dedirtti. Mükemmeldi sahneler, dediğim gibi size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum sözünü çağrıştırdı bana. Yarın devam ederim artık izlemeye dersler duruyor 🥲
Hay o bodrum 😂 neyse diğer bölümlere de konu kalmalı ama reinerin ölmemesş aşırı sinirimi bozdu. Hanjinin emri ben verdim diye bastırmasını da anladım orada. Böyle ince detaylara bayılıyorum
Huzura bağlı
Hayata bağlı
İç huzur olmadan huzurlu olunmaz.
Valla değişir
Araba🚬
Trabzonspor a
Keyfime dgkgfghj
Huzura
Bana
Ekonomiye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?