- 1 ay
Ne zordu gözlerdeki gülüşlerle başlayan hikâyelerin, o gözlerdeki yaşlarla bitmesi. Kimse öyle olsun istemedi hâlbuki. Ama kederdi. Ama kaderdi… Ve yaşatacaktı yazdığını. Sancıydı… Acıydı. Sevdiğinin ışığında gülümserken, birden kendi karanlığında ağlamaktan daha da acı olanı; bir zamanlar sığınağın olan o ışığın, şimdi başkalarının karanlığını aydınlattığını bilmekti. Onu, başkasına gülerken görmek en çok seni ağlatırdı. Aşk, bir kelimeyle kendini yıkmaktı.
O gider ve sen artık kimseye söyleyemeyeceğin ama herkesin bildiği bir sır olursun. Ellerin seni ele verir; adını duyduğunda titrer. İçin titrer. Nefesin titrer. Bedenin seni ele verir. Hiçbir durakta duramazsın. Yalnızlık gelir boynundan öper. Gözler kalbinin dilidir. Sustuğun her şeyi onlar bilir. Çaresizlik akar paçalarından. İnsanlar birbirinin kulağına fısıldar usulca. “O yasta…” Dedim ya, bedenin seni ele verir. Konuşmasan ne fayda... Dilin sussa bedenin çığlıkta…
Özlersin. Çok özlersin. Ama özlemleri bitirmez özlemeler… Aslında özlenmemektendir bunca özlemek. “Dünde” yarını beklemek, “Bugünde” dünü özlemekle geçer günler. Hiçbir şarkı onu sana getirmez; hiçbir şarkının onu senden götürmediği gibi… İşte yine yalnız, yine çaresizsin. Çocukluğunda da öyleydin. Yalnızlığın ve çaresizliğin yaşı yoktur. Yaşıyorsun; çaresi yok bunun. Dilinde dikenli bir söz kalır, konuştukça ağzını kanatan… “Sevmedi ve gitti. O’na âşık olacaklar kazandı…”
Kaybetmek güçtür bazen. Seni daha güçlü yapar. Kaybetmek güçlüdür bazen. Gücün o güce yetmez. Konuşamadıkların gözlerine dolar. Göze alamadıkların sözlerine. Uzun bir diziymiş gibi başlayan hayat, aslında tek bir bölümde bitiverir. Ömrün nasıl geçtiğini anlayamazsın. Sonra kalbinin sığınacağı bir kalp bulursun. “Kalbim, kalbine sığındı” dersin. Yine seversin. O, aklındaysa dünya güzeldir. Kendini bile bile yine yeni bir ateşe atarsın. Yanmaktan yorulmazsın. Çünkü bilirsin; yanmazsan yolunu aydınlatamayacaksın. Yeni bir aşk hata olsa bile vazgeçmezsin ve bunu kimse anlamaz. Ama sen çok iyi bilirsin; bazı hatalar yanlışlıkla yapılmaz.
0
Yorumla
Gözenekleri Tıkamadan Ter Kokusunu Önle, Hep #MisGibiKok!
En İyi Cevaplar
-Apparition-
-Apparition- Takip Et
Xper
5 Yaş:
25
, eic 100%
16 gü
Farkına vardığım şeyler sanırım yaşlandığımı, hayattan sıkıldığımı , beklentinin kısa süreli ağrı kesiciler olduğunu ve her sene geçtikçe belirsizlik korkusunun arttığını fark ettim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 24,7b cevap paylaştı. Kendime bağlı. Ben kendimi mutlu ettikten sonra gerisi gelir
10 Yorumla- u1 ay
sevilmek ve sağlığımın iyi olması.. bir de paramın olması. bunlara
10 Yorumla - 1 ay10 Yorumla
- 1 ay
Onu benimlen garı bilir
https://www.youtube.com/embed/YKEXgZkun9U10 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Günaydın, mutluluğum aşka ve sevgiye odaklı! 😅10 Yorumla - 1 ay
mutlulugum dondurmaya ve çikolatalara şekerlere baglı 😂😂😂😂
10 Yorumla - 1 ay
güvende ve rahat hissettiğin insanlarla birlikte olmak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatımın yolunda gitmesine ve ekonomik açıdan gittikçe ilerlememe bağlı. Tabii en başta sağlık.😊
10 Yorumla- 1 ay
Kendi alanımda beni hür bırakmalarını. Sağ olsun nazar değmesin püü püüüğ
10 Yorumla Ruh halime tabiki de, bunu en çok etkileyen şeylerden birisi de yanımdaki insan :)
10 Yorumla- 1 ay
Mutluluğum kendimi mutlu etmeme bağlı
Mutluluğu başkasından beklemek yanlış olur10 Yorumla - 1 ay
Kaderimde yazılana
10 Yorumla - 1 ay
Kendime
10 Yorumla - 1 ay
Bana..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. hesabıma girecek yüklü miktarda paraya
10 YorumlaPsikolojime
10 Yorumla- 1 ay
Bence bugün kahve ve sigaraya bağlıyorum 🤔
10 Yorumla - 1 ay
Nasıl uyandigima bağlı 😂
10 Yorumla - 1 ay
Konuştuğum kıza bağlı
10 Yorumla Mutlu degilim ki 😂😂😂
10 Yorumla- 1 ay
Mutluluk kalmadı anlık keyifleniyoz işte arada
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bana bağlı.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Cocuklarima bagli onlar ne kadar mutlu saglikli olursa bende o kadar mutlu olurum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sağlıklı ve huzurlu olmama
10 Yorumla- 1 ay
Bana bağlı kim ne derse desin aldırış etmezsem bana bağlı olarak kalır. Yok herşeyi kafaya takarsam başkasına bağlanır. Çöz çözebilirsen.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hayatla ne kadar barışık olduğuna
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Havaya ve etrafımdaki kişiler
10 Yorumla - 1 ay
Birine bağlı değil kendime bağlı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. zevklerime
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanrıya
10 YorumlaAile içindeki huzura, paraya ve sevilmeye
10 Yorumla- 1 ay
Kendime
10 Yorumla - 1 ay