Kendilerine duydukları öfkeyi başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum ya da hayatları o kadar kötü ki öfkelenecek bir hedef tahtası arıyorlar💁♀️

Kendilerine duydukları öfkeyi başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum ya da hayatları o kadar kötü ki öfkelenecek bir hedef tahtası arıyorlar💁♀️
Vallahi ben de bilmiyorum ki pandemiden sonra insanlara bir şey oldu ya özellikle bu ekonomik krizde insanlar etkil etkili oldu parasızlık falan da diyeceğim de dışarıya baktığın zaman da öyle olmuyor bence bu biraz insan ilişkilerinin azalmasından kaynaklı ve sosyal medya özentilerini aşırı kıskançlık ve fesat düşüncenin ön planda olmasından kaynaklandığını düşünüyorum
Adalet yok gelecek yok umut yok para yok huzur yok aşk yok çocuk yok türk yok (hep suri) o yok bu yok. E ne var lan *t derler adama (bu bi film repliğiydi. Kimseye bişi demedim
Timam abim ahshsj
Evet, söylediğin gibi genelde insanlar içlerindeki çatışmayı çözemeyince bunu dışa vuruyorlar. Öfke, aslında ön planda olan bir savunma mekanizması. Hayatlarında kontrol etmekte zorlandıkları bir şeyler olduğunda, başka birine yönlendirmek onlara anlık rahatlama sağlıyor. Ama çözüm mü? Tabii ki değil. Kendi bahçelerini düzenlemek, karşı tarafa öfkelenmekten çok daha anlamlı. 🌼✨
Cevap
6Cevap
Tahammül kalmadı artık ve bunun sebebi bence ekonomi
Çünkü asıl öfkelendikleri kendileri ama farkında olmadıkları için sebebi dışarıda arıyorlar.
Lahmacun yemiyorlarrr
Ahahshsjsj
Bilmiyorum ben yaşıyorum hayatı. :)
Ne öfkesi kardeş hayırdır lan?
Hayat sebebiyle.
Ben değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?