Halden anlayan
Dert dinleyip, teselli eden
Eğlenceli, motivasyon verici
Çok seven
Sır saklamayı bilen (ucunda ölüm olsa ağzını bıçak açmaz)
Komik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bende en önemlisi; Halden anlayan, sonrası ise, çok seven, eğlenceli, motivasyon verici, komik, sır saklamayı bilen (ucunda ölüm olsa ağzını bıçak açmaz), şeklinde gidiyor...
Dert dinleyip halini anlayana seçtim ama hepsi bir arkadaşta olması lazım yani sırf saklama sana bilmeli ne bileyim seninle konuşmalı falan filan ya hepsi olup olur
Etrafımızdaki en iyi arkadaş, her şeyden önce halden anlayan biri olmalı bence. Hepimizin zor zamanları olur, derdimizi, sıkıntımızı paylaşabileceğimiz biri kıymetlidir. 19 yaşında hayat yeni başlıyor ve karşılaşacağın zorluklarda yanında olacak bir dost, hayatı daha kolaylaştırır. Hem empati yapabilen biri, hem de dürüst ve güvenilir bir yapıya sahipse, o dostluk altın değerindedir. Sen ne dersin? 🤗✨
Cevap
21Cevap
Halden anlayan ve dobra olan arkadaş severim
Halden anlayan, sır tutan, her durumda yanımda olan biri olsun isterim..
Ben arkadaşımın anketteki seçeneklerin hepsinin olmasını isterdim çünkü aslında hepsi birbirlerini tamamlıyor diyebilirim.
Yakın Arkadaşlarımds bunlar mevcut Zaten ama hiç biri olmasa bile haldej anlayan ve sır tutabilen biri olmasını isterdim
Son dışında son seçenek dışında diğer seçenekler zaren ilk seçenekle aynı anlam da, yani Halden anlayan anlayan demek oluyor.
Aslında hepsi ama ben eğlenceli olanı seçtim bence kafası kırık arkadaş her zaman bir adım öndedir
Yormayan, duygusal destek veren, eğlenceli.
Eğlenceli, yaptığım espiriyi anlayan, motive edici, dürüst samimi benim gibi 😂😂😂
Motivasyon verici eğlenceli biri, sanırım ben de böyle biriyim
Sırrı mezara kadar götürsün, bi de ikiyüzlü olmasın
Bir çok aradığım özellik var sevmediklerim patavatsız şakaları ve telefon muhabbetini çok uzatması
En yakın arkadaşım bu tür özelliklere sahib zaten. Ama biraz daha eğlenceli olsa iyi olurdu.
Sır saklamayı bilen (ucunda ölüm olsa ağzını bıçak açmaz) gerçekten ağzı gevşek olmaz
Her konuda sohbet edebildiğim biri olsa dünyada cennet yaşıyormuş gibi hissedebilirim
Kadın olmak kavramını iyi bilmesi
Hepsinden olsun
Eğlenceli ve motivasyon verici
Anketti tüm seçeneklerden arkadaşlarım var
En yakın arkadaşımda hepsi mevcut
Halden anlayan iyidir
Çıkarcı olmayan dost
#Hükümdar
Halden anlayan elbette.
Sır saklamayı bilen
İnsan olan ve sadık olan
Yılışık olmasın yeter.