1 zihnin sürekli meşgul tekrar eden düşüncelerle dolu fazla mükemmeliyetçilik var ve kendine karşı fazla talepkarsın..
2 derin duygusal hassasiyet, başkalarının dertleri ile dertlenip içsel huzursuzluk yaşatıyorsun..
3 hiçbir şey yerli yerinde değil gibi düzensizlik ve belirsizlik hissi.. kaos
4 odaklanma zorluğu, yaratıcı fakat dağınık bir zihin yapsına sahip olmandan kaynaklı birçok uyarıcıdan aynı anda mesaj aldığın için dikkat dağınıklığı yaşıyorsun..
5 panik havası kriz ortamı ve sıkışmışlık hissi, üst seviyede yaşanan kaygı bozukluğu durumu olabilir yani düşüncelerine kendin arasında bir yere sıkışmış olabilirsin.
6 normalde güzel bir düşünce yapım var fakat işler karışınca panik havasını yaşadığında duygusal kopukluklar yaşıyorsun..
7 aynı düşünceleri tekrar tekrar düşünüyorsun aşırı düşünme durumu kaygıların daha çok düşünsel boyutta...
8 halk dilinde geldi takılı dediğimiz duyguları durmadan değişen ani patlamalar yaşayan kaygı bozukluğu daha çok dalgalı deniz misali
7 yi kendime yakın hissediyorum ve evet düşüncelerin tekrar ettiği bir zihnin sahibiyim, yani çok da uzak bir tahmin değil testi beğendiğim için paylaşmak istedim.. .
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer