Sanirim bu soruda gunlerce test yapacagim😂 . Mantikli karar aldiginda heyecanlanip acele edermisin yoksa tek basina tamamen rshat ve kolay mantikli karar alabilirmisin
3 gün en fazla. Üzülmek işe yaramicaksa -ki genelde yaramaz- boş veririm. 3 gün bile çoooooooooooooooook uzun bi süredir benim için. Genelde 1 günde unuturum.
Geçmişteki kötü anıları silmedim sadece onlar eskide kaldı benim için onlarla yaşamaya alıştım o kadar. Geçmişteki her şeyi gülerek anıyorum hatta bazı olayları ders olarak aldım kendime. Yaşanan her şey tecrübe olarak kaldı bana. Geleceğimden umutluyum. Gelecek planlarım, hayallerim var ve adım adım ilerliyorum😊
Hayır. Yaşadığım şehrin %60 nı ben tanırım %70 i de beni tanır.. Görüşmek istemediğim insana açık ve net bir şekilde görüşmek istemiyorum der bahanelerin arkasına saklanmam.. Kaçtığım oluyor mu ; Elbetteki oluyor çünkü stresli bir işe sahibim benimde gecenin karanlığında kendimle baş başa kalıp kafamı dinlemek istemem oldukça normal bir davranış.
Pandemi den önce 4 saat uyku ile yaşayan 20 saat çalışan bir insan olarak Demir çelik sektöründe hizmet verip yüklü ödemelerin stresi Gece de bir club işletip alkollü insanlarla uğraşmak oldukça sinir sistemini bozmaya yetecek etkenler diye düşünüyorum
Kandırma demeyelim biz ona, sağlıklı düşünmek ve kafa dinlemek için seviyorum yalnızlığı mutlu veya mutsuz olduğum zamanlar değil sadece her zaman yalnız olmak istiyorum, kimisi için tercih kimisi için mecburiyetten olur bu benim için hobi gibi aslında ruhsuz kalabalıklardan çok iyi.
yorumları okudum cringe oldum psikoloji okuma klasik psikologlardan olucan belli kısaca kalp carpıntın ve mide bulantın oluyormu evet ozaman kaygılısın psikolojin normal denilemez dslfsdaldslaka
bir soruyla psikolojinin iyi olup olmadıgını anlayamazsın zaten sorunu olan semptomlarını gösterir ordan ilerlersin ben şimdi burdan birine cabuk asık oluyormusun evet derse sen ilgi istiyorsun sevilmek istiyorsun psikolojin cokda iyi değilmi dicem ya da hiç asık olmuyorum derse sen psikopatsın diyemem değilmi analiz lazım en kolay belli edenlerde anksiyete hastalarıdır zaten mesela insanlarla konusmakta zorluk ceken birine direk şizoid veya sosyal fobi diyememek gibi
Bu bir site ve tahmin sorusu hatirlatayim mi?) siz gercek bir psikolog karsisinda degilsiniz. Tel bir soru ve tek bir sorunla bile anlasilir psikoloji. Bildigin turkiyedeki doktorlarda soylemiyor bunu Rusyada yasiyorum ve burada bir psikologum var ondan bazi seyler ogreniyorum sormak istedim)
psikologun sana ne konuda yardım ediyor terapi olarak hangi tür terapi alıyorsun diğer konu ise her psikologun veya psikiyatrinin farklı olması bir psikolog sana derki ilaçları kullanma ben hastalık olarak nitelendirilen seyleri hastalık olarak görmüyorum okb vsvs diğer taraf ise ki bu baya yetişmiş bir psikiyatri adını söylemicem bana dediki psikologları komik buluyorum çünkü biyolojik olan okbyi terapiyle tedavi etmeye calısıyorlar bu terapi ceidi ünlü bdt terapisi sadece obsesyona odaklanır okbyi geçirmez mesela ellerini yıkayan bir hasta ellerini yıkamaktan vazgecer bdt ile ama zamanlada düzen takıntısı olur :D sence bu tedavimi demek istediğim psikolog sana insanları tek bir soruyla anlayabileceğini söylüyorsa cok kolay bir şekilde manipüle ederim psikologunu ve etmişliğimde var :D
psikologumdan sonnderece memnunum cunku krasnoyarskta en iyi psikolog. Benim durumu m cok agir ve ilac kullaniyorum travmalarim agir cunku sinir krizlerim kotu yazdiklarinida anlayamadim kusura bakma turkcem az
Kebdi durumumu konusmayi sevmem genelde. Ama benim sorunum sadece bu degil dogustan olusan baska seyler yuzundende tedavi aliyorum. sadece bir olay travma sonrasi olmadi
Geleceğim için umutluyum iyi şeyler düşünmek istiyorum gelecek hakkında. Üzüldüğüm zaman gün içinde beni etkiliyor ama yüzümden gülümsemeyi ihmal etmiyorum çok kırıldığım olduğu zamanlarda da suratım gerçekten asık oluyor
Kise bağlı. Bunu sevdiğim biri yaparsa sinirlenirim bağririm. Ama anlik olarak. Sonra sinirim hemen geçer bağırdiğim için üzülürüm. Çok sevmedigim ya da umursamadiğim biriysede cokda takmam
Alamıyorum bazende alıyorum düzen ve insanlar bozuk olduğu için bir işe yaramıyor, çoğu zaman insanlara artık yanaşmıyorum ailemden başka. Mutsuzluk yaratan çok şey var.
Kötü, hayatı ve hayatımıda yaşamıyorum, korkular, parasızlık, şanssızlık, insanlara güvensizlik, herkes aynı ve eşit şartlarda doğmuyor zaten, insanlara güvenememekten ötürü psikolojim bozuldu.
insanlardan ve kendinden kaçtıgın oluyor mu ve ne gibi sıklıkla? Yeni birini hayatina aldiginda gecmiste yasadigin hayal kirikliklari bu iliskiyi etkiler mi supheci olur musun? Gun icinde ne kadar mutsuzluga ve gelecek kaygisina kapilip karamsar oluyorsun?
Kendimden kaçmıyorum ama insanlardan kaçıyorum. Çünkü insanların işini görene kadar iyisin. Hayatıma yeni birini alacağım zaman kılı kırk yarıyorum canımın acımasını istemiyorum. Bu yüzden hayatıma girmeye çalışanlara karşı odun gibi ve soğuk gösteriyorum kendimi. Mutsuzluk pek hissetmiyorum. Gelecek kaygım sıfır. Kendi başıma kendi düzenimi kurdum ben. Maddi olarak ihtiyaç duyduğum herşeye sahibim.
İnsanlardan kacmak ve olmadigin biri gibi kendini gostermek peki maddi olarak kazandinda manevi olarak ne durumdasin Şu an ? Kendine bir baksana kendi gozunle degil baskasinin gozuyle
Yaşadığım hayata alıştım. Manevi olarak böyle iyiyim diyebilirim. Yalnızlıktan boğulacak gibi oluyorum arada nöbet gibi geliyor sonra geçiyor. Fakat alıştım işte. Başkasının gözünden basit biriyim. Egoist ve soğuk görünüyorum.
Ben tedavi aliyorum zaten ve benim agir otedi sorun ve travmalarim youtube videosyla gecmez. tesekkurler yinede. Cabuk sinirlenen degilsin bu iyi sinirlerin yipranmamis ve agresif degilsin. Peki biriyle kavga ettiginde kavgayi uzatmayan bitiren tarafmisin yoksa uzatan taraf mi
hayatımda agresif olduğum zamanlar olduğu gibi ciddi olarak aylarca intiharı düşündüğüm zamanlarda oldu izzet güllüde son bir yılımda başıma gelen en iyi şey onun sayasinde duygularımı ve düşüncelerimi kontrol etmeyi öğrendim izzet güllü olmasydı kafa yer ve tekrar intiharı düşünmeye başlardım o soruna gelince kavgasına ve kişisine göre değişir
Yok siz dusunmussunuz ama ben kriz aninda defalarca olumden dondum. Yani benim durum cok vahim maalesef.. Şu an bile sebin psikolojin pek icler acisi durumda degil
şu an izzet güllü sayesinde kurtuldum ben benimki sinir anında olan bir intihar değil yavaş yavaş tükenmekle sürüklenmek ben bir anda değil aylarca düşündüm balkona çıkıp atlasammı la abaca dedim yavaş yavaş tükenmek nedir sen bilirmisin yegenim izzet güllü beni kurtardı ikna ve telkin tekniği sayesinde sadece ben değil benden daha ağır yüzlerce kişiyi kurtardı yorumlarında okuya bilirsin senin karşında çok bilmiş birisi yok senin karışında ölümden dönen birisi var tımarhanelik deli olurdum diyiyorum
Guzel oneri ama ben tedavime bakarim youtubeye bakarsam Şu an ben yokum bile. Hastaliklarim bir degil 2degil bu yuzden tedavim ilaclarla. İlacsiz bir hicim. Senin kurtulmana sevindim😊
Hayir degilim bende psikolog yanina gidenlerdenim hatta umarim ileride bu bolumude okumayi dusunuyorum... Bana hayat felsefenin ne oldugunu soylermisin
Geçmişim geleceğimin temellerini oluşturuyor bu doğru fakat etkileme durumuna gelecek olursak şöyle ki geçmiş zamandaki koşullara göre ilerleme durumu ikisini birbirinden ayrıştırıyor ama aynı hamurun birer farklı parçası olduğu gerçeğini de değiştirmiyor
Bir şey soracağım da psikolog musun? İnsanları kırmamaya çalışıyorum sadece onlar beni kırsa bile yalnız kalmakta zor ya İnsanın arkadaşı olsun istiyor anlaşmaya çalışırsın en kötüsüyle bile her yerde de yalnız olunmaz yani bıkarsın hayattan arkadaşlarım azdı ama vardı onlar olmadığı zaman tek başıma takılıyordum çok kötü insanlara denk gelmedim serseri tiplilerle bile aram iyiydi kavgalı falan değildim kimseye sadece ilk okulda falan alay ediyorlardı bizim sınıftakiler.
ben psikolog degilim)) soruda belirttim sadece tahmin ediyorum Şu an bir bolum okuyorum bu bolumu bitirdikten sonra psikologluk okumayi aklima koydum ve Şu an benimde bir psikologum sorunlarim var buna ragmen insanlarin derdini dinlemeyi sevdigimden bu soruyu sordum. durumuna gelirsek gecmisinde yasayan bir insansin hemde fazlasiyla o kadar kotu bir bagin varki gecmisinle bu bagi kopartip atmiyorsun bile sık sık kendine hatırlatarak kendini uzuyorsun. Normalmis gibi.
Bende İnsanları dinlemeyi severim üzülmelerini istemem biraz da çekingenlik ve heyecan var tabi ki biri bana bir şey yap dediğinde elim ayağıma dolanır en küçük olayda bile heyecanlanırım kalabalığı pek sevmem bir de herkesin aynı anda bana bakmasından hoşlanmam
İnsanlara yardım edince üzüntüm azalıyor kendimi değil de başkalarının sorunlarını düşünüyorum daha çok, bu arada destek olur musun imza atar mısın ? https://www. change. org/p/sma-hastalar%C4%B1-iyile%C5%9Fsin-bebeklerimiz-kurtulsun? utm_content=cl_sharecopy_28066662_tr-TR%3A5&recruiter=330261467&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cok ihtiyacim var lütfen 🥴
Sanirim bu soruda gunlerce test yapacagim😂 . Mantikli karar aldiginda heyecanlanip acele edermisin yoksa tek basina tamamen rshat ve kolay mantikli karar alabilirmisin
Test mi?
Son zamanlar senin uyku duzenin ne durumda?
Ben intihar etmeye gidiyorum by
😱 psikolojisi cokmus birisi daha
Bunlar dıj güjler
Ne
En berbat sonucu benden alırsın garanti ediyorum. yapalim gel
hayatina yeni bir insan aldiginda eskiden tanidigin insanlarin hayal kirikligi etkiler mi bu durumu? Ayni seyleri yasamaktan korkarmisin?
Korkarım evet. bu yüzden daha temkinli dikkatli olmaya çalışırım istemeden de olsa
Biri sana kufur etse bu olayi uzatirmisin yoksa sakinlikle cevap mi verirsin
Düzgünce uyarırim. laftan anlamıyordu kaba kuvvetle gerekli ölçüde karşılık veririm
İyi degil. Psikolojin
daha 2 soru oldu 5 soru olsa neler cıkacak sen düşün :D
Psikolog ve psikiyatri işleri boş ve anlamsız işler, boşu boşuna zaman ve sağlık kaybı,
Zaten psikolojik sorunlari cozen sensin sana yapamam bu testi bilgisiz kalirim😁
Yani senin yaninda😊bilgisiz kalirim
Eski nişanlım geri dönecek galiba bana onu affetmek istemiyorum ama başkasıyla da kesinlikle yapamıyorum resmen 1 haftadır içimde kendimle savaşıyorum
baris.
Zaten düzenli terapi görüyorum ama hadi yap bakalım 😀 terapi gördüğüm kişi profesör...
benimde psikologum var😄 hmmm soralım bakalım hayalperest birisimisin?
Bazen.. ama gerçekçilikten asla kopmam , bu gerçekçiliğime bazı insanlar karamsar dior benim için değil..
bu karamsarlik degil. hayal dunyasina bagli olmaman iyi birseydir peki gecmisteki kotu olaylari dusunup dusunup uzulurmusun? Hep
Arada sırada geçmiş düşünceler gelir özellikle boş zamanlarımda ama nedense olumsuz olupr.. olumsuzlar olumlulardan daha kolay hatırlanıor
Pekte iyi degil psikolojin
Tabi ki şu an terapi görgüğüm için oradan kopya çekmiş olabilirsin.. 👍🏿
Teste gerek yok bencede zaten bozuk hadi yapalım ama
Karamsar oldugunu ilk andan hisd ettirdin ve kendinle barisiksin. İnsanlara guvenin ne alemde ve kendine?
Kendime tamda insanlara çok zor
Hayal kirikligin cok sanirim. Bu hayal kirikligida insanlardan kacmani sagliyor.
İnsanlardan kaçıyorum çünkü yalnızlık kimsenin sandığı kadar kötü birsey değil kendine yetebiliyorsan insanlar gelip geçici
karamsar dusuncelerrrr... psikolojin bozuk
Bana bilmediğim birsey söyle
Leb demeden anlamanı isterdim o yüzden pas..
sabrin yok degilmi cevaplamaya bile )
Evet, maalesef öyle biri oldum.
olur yapalim
Bazen hayal kurup buna kendini inandiriyormusun? Gun icinde ne kadar kurarsin?
önceden evet şu an hayır
peki buna sebep hayal kirikligina ugraman mi yoksa realist olman mi? Cabuk ofkelenirmisin bu arada?
cöp cöp suya düştüğü için kurmuyorum.😃
çabuk öfkelenirim ama hemen patlamam.
ofkeni icine atarsin yani? Hosgorulu ve anlayislimisin peki?
evet ama bi yere kadar
Senin sabrinda az. İnsanlara karsi.
ee test sonucu ne😃
Psikolojin kotu degil ama ofken evet
Doğruluğu yüksek ise yapalım 🙂
Kendinden hoşnut musun?
Evet hoşnutum
Kendinle barisiksin sanirim. bu iyi. Ofkelendiginde cabuk parlarmisin
Çabuk parlarim ama sakinligimi korururm
Nefretci misin?
Nefretci derken? Etrafımdaki şeylerden nefret etmem
Biriyle kotu olay yasadin diyelim kin beslermisin
Evet bir süre beslerim sonra yavaş yavaş biter
normal bir psikolojin var bozulmamis olanindan))
Oh çok şükür bu saatten sonra psikopat olmak istemem 😏
Yiha en sefdiğim, yap bakim
bir olay seno uzerse en fazla ne kadar sure uzulursun
3 gün en fazla. Üzülmek işe yaramicaksa -ki genelde yaramaz- boş veririm. 3 gün bile çoooooooooooooooook uzun bi süredir benim için. Genelde 1 günde unuturum.
Yani en ufak seyide kendine dert edinmezsin
Etsem de dertlerle mücadele etmekten yanayım. Dert ederim ve ben çözerim. Bir yolunu bulurum. Bu arada psikolog musun?
hayir ama 2ci uni olarak dusunuyorum 1ci bittikten sonra daha. Guclu bir kisiligin var. Kolay kolay kendini uzmene izin vermezsin. Psikolojin iyi
Aynen ben de 2. üni istiyorum. Ne mezunusun?
Daha mezun degilim. Rusyada aciktan hemsirelik okuyorum
Vayh mükemmel
😌
sor bakalım deli çıkmıyalımda
Delilik testiii bir sonraya😂 gun icinde kendini en iyi hiss ettigin vakit?
spor yaparken
veya çalışırken
Elestirildiginde kendini nasil hiss edersin?
eleştiriye bağlı yapıcı eleştiriyse dikkate alırım yıkıcı eleştiriyse önce eleştirdiği konuda onu g*t eder sonra kafasını kırarım
Asabiii. Stresslisin. Hemde fazla. Psikolojinde bu durumda iyi sayilamaz
Sorularınızı bekliyorum :)
İnsanlara karsi guvenin sabrin ne durumda
Herkeze kolay kolay güvenmem, sabır noktam vardır beklerim ve sabır noktasına ulaştıklarında öfkelenebilirim
Yani seni kolay kolay sinirlendiremezler sinir sistemin iyi durumda peki gun icinde ne gibi sıkılıkla kötü hisslere kapılırsın
O da gününe göre değişir, bazen tüm gün pozitifken bazen de karamsarımdır. Bu arada kolay sinirlenebilirm.
Ofken kontrolden cikmadan kendini durduramazsin yani?
Bu değişir bazen sinirliyken karşıma insanı alır konuşurum bazen de kendime ve eşyalara zarar verebilirim
Mantikli birisison psikolojin normal ama senin asabin kotu. Stresslisin. Sinir sistemin cokuk
Teşekkür ederim.
Hadi yapalım neler çıkacak
Gecmise donup baktiginda ne goruyorsun?
Yaşadığım güzel anıları görüyorum mutlu hissettiriyor.
Yani sen gecmisteki kotu anilari silersin ve Şu an hatirlamak istemezsin? Peki her gun icinde gelecegini mi dusunuyorsun umutlumusun?
Geçmişteki kötü anıları silmedim sadece onlar eskide kaldı benim için onlarla yaşamaya alıştım o kadar. Geçmişteki her şeyi gülerek anıyorum hatta bazı olayları ders olarak aldım kendime. Yaşanan her şey tecrübe olarak kaldı bana. Geleceğimden umutluyum. Gelecek planlarım, hayallerim var ve adım adım ilerliyorum😊
Psikolojin iyi durumda😊
Bitti mi geç mi kaldım 🤔
Bitirmedim. Uyku duzenin genelde nasil ve gecelerin nasil gecer?
Dün gece 4te yattım bu öğlen 1 de kalktım mesela
gun icinde yorgun mutsuz hiss edermisin sebepsiz
Evet çoğu zaman
Uyku duzensizligi sinir sisteminide cokertir buda gun icinde mutsuz hiss etmene sebep olu r. Psikolojin iyi degil
olur yapalım merak ettim
uyku duzenin bu aralar nasil?
bozuk :/ geç yatıyorum erken kalkıyorum ya da gece uyanıyorum falan
Stress icindesin genelde ondan bu.
evet :/ ama çıkamıyorum ki strestende ya
buda psikolojini etkiliyor
fazlasıyla hemde
Yapalım hadi deliliğim ortaya çıksın. 🤡
Gun icinde daha cok gulumsermisin yoksa somurturmusun ve bu halinden memnunmusun?
Gülümserim ve mutluyum. 😅
Eglenceyi ve eglenmeyi seven birisisin?
Evet.
Karamsarda degilsin guzel bence iyi durumda psikolojin😊
Peki teşekkür ederim. 😅
Başlayalım.. bakalım ne durumda psikolojimiz
Birileriyle gorusmeyi istememek insanlardan kactigin durumlar olur mu?
Hayır. Yaşadığım şehrin %60 nı ben tanırım %70 i de beni tanır..
Görüşmek istemediğim insana açık ve net bir şekilde görüşmek istemiyorum der bahanelerin arkasına saklanmam..
Kaçtığım oluyor mu ;
Elbetteki oluyor çünkü stresli bir işe sahibim benimde gecenin karanlığında kendimle baş başa kalıp kafamı dinlemek istemem oldukça normal bir davranış.
Anlattiklarina gore senin psikolojin kotu durumda degil. sadece sinir sistemin biraz yorgun olabilir
Pandemi den önce 4 saat uyku ile yaşayan 20 saat çalışan bir insan olarak
Demir çelik sektöründe hizmet verip yüklü ödemelerin stresi
Gece de bir club işletip alkollü insanlarla uğraşmak
oldukça sinir sistemini bozmaya yetecek etkenler diye düşünüyorum
Dinlenmeyede vakit ayirin mutlaka
Pandemi sağolsun bol bol dinlendiriyor
Olur yapalım.
Sık sık yanlız kalma istegin olur mu?
Çoğu zaman olur, yalnızlıktan şikayetçi değilim hiç bir zaman severim yalnızlığı.
Psikolojin pek iyi diyemem o zaman ve mutluda degilsin kendini kandirdigin oluyor
Kandırma demeyelim biz ona, sağlıklı düşünmek ve kafa dinlemek için seviyorum yalnızlığı mutlu veya mutsuz olduğum zamanlar değil sadece her zaman yalnız olmak istiyorum, kimisi için tercih kimisi için mecburiyetten olur bu benim için hobi gibi aslında ruhsuz kalabalıklardan çok iyi.
Hmmm peki tek basina saglikli ve mantikli kararlar alabiliyorsan demekki sen iyisin
İnan böyle daha iyi 😌
Bende boyleyim ama Şu an psikologumdan ogrendiklerimle bir test deniyorum 😂
Denemek iyidir takdir ediyorum seni, sorduğun sorular derin ve bilinçaltı işleri biraz. Böyle keskin sorularla olur bu iş 😊
2ci uni olarak psikologluk dusundugum icin Şu an praktik yapiyorum😁😊takdir icinnn tesekkurlerrr
Rica ederim başarılar diliyorum sana o zaman 😊
Spasiboo😇
Yapalım, nasıl yapacağız 😂
Benim sorularimm sayesindee😀. Geriye donup baktiginda ne gordugunu aciklar misin?
Hmm birçok hata birçok yanlış ama her şeye rağmen akıllanmış bir ben görüyorum 🤔
İyisinn😊hatalarinin farkina varman gecmisi pek takmayan birisisin
Aynen teşekkürler, bu kadar mıydı 😂
Evet Şu an praktik yapiyorum psikologluk icin😂
Dikkat et ama buradaki insanlara psikologluk yapayım derken psikolojinden olabilirsin 😂
Bu testi yapan zaten psikolojisi bozuk ilaclar kullanan biri😂
Bu arada benim psikolojim nasıl çıktı onu söyle 🤔
bana gun icinde ne kadar karamsar oldugunu soyle bakalim
Değişiyor bu ya bazen çok bazen az ve bazen hiç 🤔
Bazen sohbet ederiz ve anliyorum psikolojin cok iyi degil herseyi kafaya takan birisisin
Öyle mi diyorsun 🤔
Evet eminim
Ben de ondan kalmadı yediler bitirdiler 😂
ama bu cevapla bile belli ediyorsun psikolojini😂
Evet ediyorum tüh 😂
yorumları okudum cringe oldum psikoloji okuma klasik psikologlardan olucan belli kısaca kalp carpıntın ve mide bulantın oluyormu evet ozaman kaygılısın psikolojin normal denilemez dslfsdaldslaka
Ben bir psikolog degilim )) soruda belirttim sadece tahmin edecegim )) ve okuyan kisi daha bilgili olur Beyefendi.
O zamannn sizden daha iyi bir soru bekliyorum 😊daha iyisini yapin hadi okey?)
bir soruyla psikolojinin iyi olup olmadıgını anlayamazsın zaten sorunu olan semptomlarını gösterir ordan ilerlersin ben şimdi burdan birine cabuk asık oluyormusun evet derse sen ilgi istiyorsun sevilmek istiyorsun psikolojin cokda iyi değilmi dicem ya da hiç asık olmuyorum derse sen psikopatsın diyemem değilmi analiz lazım en kolay belli edenlerde anksiyete hastalarıdır zaten mesela insanlarla konusmakta zorluk ceken birine direk şizoid veya sosyal fobi diyememek gibi
Bu bir site ve tahmin sorusu hatirlatayim mi?) siz gercek bir psikolog karsisinda degilsiniz. Tel bir soru ve tek bir sorunla bile anlasilir psikoloji. Bildigin turkiyedeki doktorlarda soylemiyor bunu Rusyada yasiyorum ve burada bir psikologum var ondan bazi seyler ogreniyorum sormak istedim)
psikologun sana ne konuda yardım ediyor terapi olarak hangi tür terapi alıyorsun
diğer konu ise her psikologun veya psikiyatrinin farklı olması bir psikolog sana derki ilaçları kullanma ben hastalık olarak nitelendirilen seyleri hastalık olarak görmüyorum okb vsvs diğer taraf ise ki bu baya yetişmiş bir psikiyatri adını söylemicem bana dediki psikologları komik buluyorum çünkü biyolojik olan okbyi terapiyle tedavi etmeye calısıyorlar bu terapi ceidi ünlü bdt terapisi sadece obsesyona odaklanır okbyi geçirmez mesela ellerini yıkayan bir hasta ellerini yıkamaktan vazgecer bdt ile ama zamanlada düzen takıntısı olur :D sence bu tedavimi demek istediğim psikolog sana insanları tek bir soruyla anlayabileceğini söylüyorsa cok kolay bir şekilde manipüle ederim psikologunu ve etmişliğimde var :D
psikologumdan sonnderece memnunum cunku krasnoyarskta en iyi psikolog. Benim durumu m cok agir ve ilac kullaniyorum travmalarim agir cunku sinir krizlerim kotu yazdiklarinida anlayamadim kusura bakma turkcem az
teşhisin travma sonrası stres bozukluğumu ПОСТТРАВМАТИЧЕСКИЙ СИНДРОМ
Kebdi durumumu konusmayi sevmem genelde. Ama benim sorunum sadece bu degil dogustan olusan baska seyler yuzundende tedavi aliyorum. sadece bir olay travma sonrasi olmadi
geçmiş olsun
Tesekkur ederim gecmeyecek ama
Olur
kendini suclarmisin sık sık? Gecmis icin?
Yani ara sıra
Biri seni kotu elestirse ne yaparsin?
Olur
Gecmiste seni uzen olaylari Şu an hatirlar yine uzulurmusun?
Evet bazı olayları hiç yaşamasaydım keşke dediğim zamanlar bile oluyor
uzuluyorsun yani bu seni gun icinde etkilermi? Peki gelecegine yinede unutlumusun?
Geleceğim için umutluyum iyi şeyler düşünmek istiyorum gelecek hakkında. Üzüldüğüm zaman gün içinde beni etkiliyor ama yüzümden gülümsemeyi ihmal etmiyorum çok kırıldığım olduğu zamanlarda da suratım gerçekten asık oluyor
herseye ragmen depresyona girmemek ve psikolojini bozmamak icin elinden geleni yapiyorsun
Aynen öyle teşekkür ederim
Hmm merak ettim
Diyelim ki bir kavga cikti ve karsi taraf sana direk agir laflar kullandi (kufur) o an ne yapardin?
Duymazliktan gelirim
Hatta hic orda yokmus gibi
Sinir sistemin gayet guzel durumda. Dakin birisisin bu belli. Kolay sinirlenmeyen. Bu yuzden psikolojin iyi diyorum
Ve senin psikolojin kolay kolay cokemez
Teşekkürler:))
Tamam olur
elestiriye ne kadar aciksin ve tek basina karar ala biliyormusun
Yap knk
Kotu bir olay olsa ne kadar sure agresif kala bilirsin?
Kötü olay yaşasam yarım güne yayılır.
Biri seni herkesin icinde elestirse ne yaparsin? Ne hiss edersin
Üzülürüm hele dış görünüşle eleştirse iki gün etkisinden cikamam
digerlerinin dusuncesi demekki senin dusuncelerden daha onemli.
Maalesef evet
Kendini unutmussun. Belkide sen hep digerleri icin fedakarlikta yapiyorsun.
Bak onu bilmiyorum hiç düşünmedim 😅
kendi dusuncelerini onemse ki psikolojin normale donsun
O baya zor işte yenemedim bunu. Yenemiyorum.
cunku seni buna ogretmisler. Cocuklugundan beri.
Aslında ilkten beri kendimi yetersiz hissediyorum o yüzden kendimle ilgili pek bişey yapmıyorum.
Olur yapalım
Elestiriye acik misin? Biri seni elestirse ne hiss edersin ve ne yaparsin?
Aslinda açığim ama çoğu zmn savunmaya geçiyorum🤦♀️
cabuk parliyorsun yani ofkeleniyormusun? bu durumda yoksa sakin bir savunmami bu
Sakin bir savunma
İcinde kimseye soylemedigin kinler var mı ?
Var
Bu kin seni huzursuz eder mi bazen?
Bazen. Ama kısa süreli
Son soru. birsey icin cok ugrastin diyelim ama takdir edilmedin kotulendi yaptigin sey. Ne hiss edersin
Kise bağlı. Bunu sevdiğim biri yaparsa sinirlenirim bağririm. Ama anlik olarak. Sonra sinirim hemen geçer bağırdiğim için üzülürüm. Çok sevmedigim ya da umursamadiğim biriysede cokda takmam
Ofke kontrol problemi. senin psikolojin normal ama sinir sistemin hayir
😄😄tesekkur ederim
Haydi başlayalım.. çok heyecanlı :))
😊. Şu an tamamen gozlerini kapat ve kendine bir kenardan baskasinin gozuyle baktigini dusun. Neler goruyorsun kendinde?
Bayağı düşünceli
Düşünceli
gelecek dusuncelerimi peki bu?
Evet
Tamam akıt gelsin
Cabuk ofkelenirmisin? İstemedigin birsey oldugunda tepkin ne olur?
Çok zor öfkelenirim istemediğim birşey olduğunda soğurum
Edelim bakalımm 😂
Tamamm. Genelde kalabalik ortamlarda nasil davranirsin?
Sakin ve hanımefendi 😂😂
peki yeni tanistiginn insanlara karsi supheci davranirmisin? Yani gecmis hayal kirikliklarini dusunup karamsar olurmusun
Pek değil, herkesin kişilik ve karakterleri aynı değildir sonuçta
Mantikli dusune biliyorsun eminim kararlarinida boyle aliyorsun. Saglikli psikolojin var
Sağlıklı psikoloji mi? Bi yanlışlık var bacım 😂
Senin psikolojin iyi gibi geldi😂
Değil değil, yanlış hissettinnn. Bi daha dene bakiimm😂😂
tabii
Şu an bir adim atacak olsan hayatinda bu adim seni nereye gotururdu
yurtdışı seyahat hayalime olurdu
Suanki oldugun yere kendini ait hiss etmiyorsun sanirim peki bu zaman zaman seni uzuyormu gun icinde?
ait hissetmeme değil de özgür ruhluyum
psikolojin pek bozuk gibi degil sadece eglenmek rahatlik istiyorsun farklilik ve farkli ulke
teşekkürler doğru teşhis :)
Söyle kanka...
Kendini basarisiz hiss edermisin ve umutsuzluga kapilirmisin?
Hayır hissetmem ama umutsuzluğa kapılırım.
umutsuzluklarin gecmisten mi geliyor yoksa gelecege dair umutsuzluk mu?
İkisinden de geliyo...
heo boyleysen depresyonda sık sık giriyorsundur sen
Hahahaha çok mu belli ediyorum?
Baya psikolojinle sende ayrilmissinnn
Yaaa...
Mutlu gibi görünmeye çalışıyorum ama...
😕🙁
Olur 😋
Gun icinde huzursuzluga kapilirmisin?
Evet
Bu sık sık mı olur? Peki hayatina yeni arkadaslar almaya acık mısın?
Açığım ama ilk adımı ben atmam
neden ilk adimi sen atmazsin ozguvendenmi kaynakli bu durum sence?
Yoo isteksizlikten birazda üşengeçlikten pek gerek görmüyorum kendi halimdeyim
bununda vardir bi sebebi. insan kolay kolay kendi kabuguna cekilmez.
Çevresindekiİnsanlardan hoşlanmiyor olamaz mı
yorgun psikolojin var
Doğru 🙄
Olabilir buyrun.
Gelecek kaygisi yasayip kendini uzermisin?
Evet gerçekten baya düşünüyorum geleceğimi.
Guzel basarilar elde edecegine inaniyormusun
pek inanmıyorum açıkçası
inamama sebebinde ozguven yetersizligi.
evet maalesef öyleyim ve bir türlü açılamıyorum kimseye
Pek iyi degil psikolojin
Sor bakalım.
Mantikli ve dogru kararlar ala biliyormusun
Alamıyorum bazende alıyorum düzen ve insanlar bozuk olduğu için bir işe yaramıyor, çoğu zaman insanlara artık yanaşmıyorum ailemden başka. Mutsuzluk yaratan çok şey var.
Hayal kirikliklarin cok mu insanlarla alakli ve bunlari dusunup bazen uzulur musun?
Evet beni hayat kırıklığına uğratan bir iki insan var, evet üzülüyorum ayrıca içimde tutamıyorum insanlara bile anlatıyorum.
Fazla icinede atmissin.
Yapacak bişi yok insanlar anlamıyor, anlasada bişi olmuyor, olan bize oluyor.
Psikolojin kotu
Kötü, hayatı ve hayatımıda yaşamıyorum, korkular, parasızlık, şanssızlık, insanlara güvensizlik, herkes aynı ve eşit şartlarda doğmuyor zaten, insanlara güvenememekten ötürü psikolojim bozuldu.
Yapalım
karar aldiginda en cok kime danisirsin bunu
Kendime
peki kendin saglikli mantikli karar almayi basarirmisin genelde
Evet her zaman
Gelecege karsi umutlumusun? kendine inaniyormusun?
Umutluyum kendime oldukça inanırım
gun icindede boylemisin?
Evet böyleyim kendimi böyle yetiştirdim duygusalım burcum geregi evcimenim ve hayvan severim 14 yaşından sorna kendi kendime mücadele ettim hayatla
Senin psikolojin kolay kolay bozulmaz
Yani büyük acı yaşadım yinede engel oldum bozulmaması için
valla olur yapalım
Hayat felsefen nedir?
gülümsemek diyebilirim yani hayatın her kötü olaylarında gülümseyerek karşılık veriyorum
peki bu gercekten icten gulumseme olduguna inaniyor musun kendin?
pek inanmıyorum hani kötü bir olay yaşarsın gülersin ya için yana yana öyle bir gülüş oluyor
Bazi seyleride icine atip kenara mi cekilirsin?
evet genelde öyle yaparım kızdığım konularda veya aşırı yükseldiğim konularda hakim olup içime atarım ve bu bazende ağlamayı da getiriyor
Psikolojini dusun bazen. İyi degil
öyle ama yapacak birşey yok artık daha çok olumlu olmaya başladım diyebilirim
Bana yapar mısın? Cidden ihtiyaç arz ediyor 😀
Aslinda bitti ama yinede yapayim. gun icinde ne kadar sıklıkla uzgun ve mutsuz hiss edersin
%80
Peki her zaman mi olur bu bir olay yasanmadigi halde?
Özelden yazsana özel bir şey sorarsın belki buradan yazmak istemiyorum
Sor bakalım.
insanlardan ve kendinden kaçtıgın oluyor mu ve ne gibi sıklıkla? Yeni birini hayatina aldiginda gecmiste yasadigin hayal kirikliklari bu iliskiyi etkiler mi supheci olur musun? Gun icinde ne kadar mutsuzluga ve gelecek kaygisina kapilip karamsar oluyorsun?
Kendimden kaçmıyorum ama insanlardan kaçıyorum. Çünkü insanların işini görene kadar iyisin.
Hayatıma yeni birini alacağım zaman kılı kırk yarıyorum canımın acımasını istemiyorum. Bu yüzden hayatıma girmeye çalışanlara karşı odun gibi ve soğuk gösteriyorum kendimi.
Mutsuzluk pek hissetmiyorum. Gelecek kaygım sıfır. Kendi başıma kendi düzenimi kurdum ben. Maddi olarak ihtiyaç duyduğum herşeye sahibim.
İnsanlardan kacmak ve olmadigin biri gibi kendini gostermek peki maddi olarak kazandinda manevi olarak ne durumdasin Şu an ? Kendine bir baksana kendi gozunle degil baskasinin gozuyle
Yaşadığım hayata alıştım. Manevi olarak böyle iyiyim diyebilirim. Yalnızlıktan boğulacak gibi oluyorum arada nöbet gibi geliyor sonra geçiyor. Fakat alıştım işte. Başkasının gözünden basit biriyim. Egoist ve soğuk görünüyorum.
yalandan bir imaj cizmissin kendine ve ona alismissin. Mutsuzsun.
Bu şekilde kimse canımı acıtamıyor. Bu yüzden iyiyim.
Bana gore senin psikolojin yok artik
Psikolojim de yok duygularım da. Hiçbir şey hissetmiyorum artık. Emeği geçen herkesin Allah belas... Neyse birşey demiyorum.
😂😂
Komik mi?
Karsimda duygulari ve psikolojisi olmayan birinin dedigine gulmem kotu olduu ((( bela okudun ya ona guldum)
Anladım.
Yapalım
Şu an sana hayatinin en onemli teklifinde bulunsalar bu teklifin ne olmasini isterdin?
Olur.
genelde gun icinde huzursuzluga ve mutsuzluga sık sık kapılırmısın ve gunun yanlız mı gecirirsin?
Hayır arada sırada olur, ailemle geçiririm.
Ailen vakit gecirmeyi sevmende guzel. İyisin😊
Oluur.
basimin agrimasina denk geldin sende )) neyse soralim bakalim. Birseyi fazla dusunurmusun? Karamsarliga kapilirmisin
Yo ani kararlar verir %90 la pişman olurum
Geçmiş olsun 🌹
Duş iyi geliyor
Mantikli karar veremiyorsun yani. Normal psikolojide olsan mantikli dusunup mantikli karar verirdin
Fazla Detaylı Düşünmediğim için Evet 😊
Teşekkürler ilgin için
rica ederim bende tansiyon ondan gec gecee
Gecer*
Sor bakalım poncik
Cabuk sinirlenen ve kizan birimisin?
Zor bir çocukluk geçirdim
O yüzden evet.
Çabuk parlarim ama saman alevi gibiyim
Çabuk sakinlesirim...
Gecmisle bagini koparamayan biri. Bu seni her durumda etkiler dogru mu?
Geçmişinden kim kacabiliyor ki...
Hepimizin ayağına dolanan pranga ışte geçmişimiz...
Günü de geleceği de etkiliyor haliyle
Yanlis. Gecmisi hic dusunmeyenler aklina getirmeyenler dahi var. Psikolojin kotu
Sağlık olsun
Hadi testle bacım
Uyku duzenini anlatirmisin
Yerine göre geç bazende gece 1 -2 sabah 8-9
Gayet guzel uyku duzenin. Sinir sistemin ne alemde acaba?
Merkezi mi periferik mi
tamamen.
hadi bakalım
sana izzet güllü yü öneriyorum
benim çesitli ağır takıntılarım gitti
nette videolarnı izle ve dediklerini yap
3 5 aya bir şeyin kalmaz
Cabuk sinirlenir ve kizarmisin
hayır
Ben tedavi aliyorum zaten ve benim agir otedi sorun ve travmalarim youtube videosyla gecmez. tesekkurler yinede. Cabuk sinirlenen degilsin bu iyi sinirlerin yipranmamis ve agresif degilsin. Peki biriyle kavga ettiginde kavgayi uzatmayan bitiren tarafmisin yoksa uzatan taraf mi
hayatımda agresif olduğum zamanlar olduğu gibi ciddi olarak aylarca intiharı düşündüğüm zamanlarda oldu
izzet güllüde son bir yılımda başıma gelen en iyi şey
onun sayasinde duygularımı ve düşüncelerimi kontrol etmeyi öğrendim
izzet güllü olmasydı kafa yer ve tekrar intiharı düşünmeye başlardım
o soruna gelince kavgasına ve kişisine göre değişir
Yok siz dusunmussunuz ama ben kriz aninda defalarca olumden dondum. Yani benim durum cok vahim maalesef.. Şu an bile sebin psikolojin pek icler acisi durumda degil
şu an izzet güllü sayesinde kurtuldum ben
benimki sinir anında olan bir intihar değil
yavaş yavaş tükenmekle sürüklenmek
ben bir anda değil aylarca düşündüm
balkona çıkıp atlasammı la abaca dedim
yavaş yavaş tükenmek nedir sen bilirmisin yegenim
izzet güllü beni kurtardı
ikna ve telkin tekniği sayesinde
sadece ben değil benden daha ağır yüzlerce kişiyi kurtardı
yorumlarında okuya bilirsin
senin karşında çok bilmiş birisi yok
senin karışında ölümden dönen birisi var
tımarhanelik deli olurdum diyiyorum
Guzel oneri ama ben tedavime bakarim youtubeye bakarsam Şu an ben yokum bile. Hastaliklarim bir degil 2degil bu yuzden tedavim ilaclarla. İlacsiz bir hicim. Senin kurtulmana sevindim😊
tamam ilacına bir şey demiyorum zaten
sen izzet güllüye bak
iyi olunca benle evlenmeyide unutma
sana o adamı öneren ve kurtulmana vesile olan benim
😂 psikologum var zaten ve yaza dugunum var 😂tesekkurler 😊
yaşın 21 bee
çok erken
yasim 19 ve ask insani her yasta bulur 😇
bulurda sen daha toysun be kızım
Olur
Kotu bir olay karsisinda agresif olurmusun?
Hayır
Pekiii bir kenardan Şu an kendine bakmani istiyorum hayatina sence sen Şu an ait oldugun yerdemisin?
Hayır değilim
olmak istedigin yere varacagina inamin var mi? inaniyormusun buna
Inanmıyorum
psikolojinin kotu oldugundan haberin olsun.
Biliyorum eyvallah
tamam olur psikolog musun
Hayir degilim bende psikolog yanina gidenlerdenim hatta umarim ileride bu bolumude okumayi dusunuyorum... Bana hayat felsefenin ne oldugunu soylermisin
Ne olursa olsun hayattan zevk almaya bak
peki sen Şu an hayatindan tamamen zevk aldigini dusunuyormusun?
Hayır bu konuda çok beceriksizim bu kafayla yapabileceğim bir şey değil
Suanki kafanda ne gibi sorun varki?
Aşırı takıntılıyım her şeyi kafaya takıyorum ve pesimistim
Bozuk bir psikolojin var
Evet biliyorum:)
Yapalum
Hayatinda bir adim atacak olsan simdi bu adim seni nereye gotururdu
Gora
Soxdum senin psixolojinəə alaa😂😂
Etsen nolur etmesen nolur😂
ehhh ay bəşirrr
Daş düşsün ele beşirin başına see boyda
Seni etiketlədim baxz
Okkkeyt
Yapalım sonra run :D
Şu an hayatini hangi bir cumle ile anlatirdin
şavaş var çoğu kendimle hangimiz kazanır bilmiyorum. :D
Cogu zamab somurtkanmisin
hayır
Ne tur bir savasin icindesin peki
Yeap
Gecmisin senin gelecegini etkiledigini dusunuyormusun veya etkiliyormu
Geçmişim geleceğimin temellerini oluşturuyor bu doğru fakat etkileme durumuna gelecek olursak şöyle ki geçmiş zamandaki koşullara göre ilerleme durumu ikisini birbirinden ayrıştırıyor ama aynı hamurun birer farklı parçası olduğu gerçeğini de değiştirmiyor
Birseylerin farkindasin artik sen. Peki gun icinde mutsuzluk hissine sık sık kapılırmısın?
Memnunsam bir şeyler yolundaysa hayır ama zevkine mutsuzluk yaratırım çğnkü neden olmasın
Neden zevkine mutsuzluk olsun? Mutsuzluktan zevk mi aliyorsun?
Kaçırdık mı treni?
Nasil yani?
Test sona erdi mi, devam ediyor mu hocam onu sordum
Hocam mi😂😂yok yok sona ermedi sanada soralim. Şu an zevk aldigin seylermi fazla yoksa mutsuz hiss ettigin mi?
%60 Mutsuz hissettiğim - %40 Mutlu hissettiğim diyelim. Bu yüzdeler 3-5 oynar tabiki.
Fazla bozuk bir psikolojin yok aslinda orta diyelim
Yapmanızı isterim :)
Kalabalik ortamlari severmisin yani eglene bilirmisin boyle ortamlarda kendini rahat hiss edermisin?
Kalabalık ve gürültüden hoşlanmam, az insan ve sessizlikten yanayım.
Yeni insan hayatina alirken hemen supheci olurmusun yoksa rahat mi
Stalk yeteneklerimi konuşturur tüm karakterini öğrenirim öyle hayatıma almayı düşünürüm.
Guvensizlik. Guven duygun cok az
Olur yapalim
Kendine her zaman sans tanidin mi?
Hayir tanimadim
bu bile yeterli bir sebep psikolojinin kotu olmasi icin.
Yapalım 😃
Mesela bir sinava gireceginde nasil hiss edersin? Stress fazla oıur mu? yoksa kendine guvenin tam oldugundan rahat mi olursun
Başaracağımı bilirim de istemsizce çok heyecanlanırım 😕
heyecan normal zaten. peki bu sinavdan kotu basariyla cikarsan umutsuzluga kapilirmisin birdaha yapamam dermisin
Çok öyle oldu ama umutsuzluğa kapılmayı sevmem. Kapılmam o yüzden 😃
iyisin iyi
Olsun
Şu an guzel bir yere gidecek olsan bu yer neresi olurdu ve etrafinda neeler olmasini isterdin gozunu kapa ve hayal et huzurluca
Miamiye gitmek isterdim. Plajlara falan
Bunun icin umutun kendine guvenin var mi?
Yani şans işi greencard çıkarsa 😅
Ozguvenin az. Kendine bir sans tani. Psikolojin normal diyemem
yap bakalım
En son ne zaman kendin icin birsey yaptin ve bu neydi
Kendim için pek bir şey yapmam sevdiklerim için yaparım daha çok
Birilerini kaybetme korkun var sanirim. Hep baskalarini mutlu etme cabasi. Kendini gormezden gelmek.
Doğru küçüklüğümde herkesle iyi geçinmeye çalışırdım kendimi ezdirirdim. Şimdi de öyle sayılırım ama daha az yapıyorum
Bence iyi degil psikolojin
Bir şey soracağım da psikolog musun? İnsanları kırmamaya çalışıyorum sadece onlar beni kırsa bile yalnız kalmakta zor ya İnsanın arkadaşı olsun istiyor anlaşmaya çalışırsın en kötüsüyle bile her yerde de yalnız olunmaz yani bıkarsın hayattan arkadaşlarım azdı ama vardı onlar olmadığı zaman tek başıma takılıyordum çok kötü insanlara denk gelmedim serseri tiplilerle bile aram iyiydi kavgalı falan değildim kimseye sadece ilk okulda falan alay ediyorlardı bizim sınıftakiler.
ben psikolog degilim)) soruda belirttim sadece tahmin ediyorum Şu an bir bolum okuyorum bu bolumu bitirdikten sonra psikologluk okumayi aklima koydum ve Şu an benimde bir psikologum sorunlarim var buna ragmen insanlarin derdini dinlemeyi sevdigimden bu soruyu sordum. durumuna gelirsek gecmisinde yasayan bir insansin hemde fazlasiyla o kadar kotu bir bagin varki gecmisinle bu bagi kopartip atmiyorsun bile sık sık kendine hatırlatarak kendini uzuyorsun. Normalmis gibi.
Bende İnsanları dinlemeyi severim üzülmelerini istemem biraz da çekingenlik ve heyecan var tabi ki biri bana bir şey yap dediğinde elim ayağıma dolanır en küçük olayda bile heyecanlanırım kalabalığı pek sevmem bir de herkesin aynı anda bana bakmasından hoşlanmam
Cokta iyi durumda degilsin ama cokta kotu durumda degilsin
İnsanlara yardım edince üzüntüm azalıyor kendimi değil de başkalarının sorunlarını düşünüyorum daha çok, bu arada destek olur musun imza atar mısın ? https://www. change. org/p/sma-hastalar%C4%B1-iyile%C5%9Fsin-bebeklerimiz-kurtulsun? utm_content=cl_sharecopy_28066662_tr-TR%3A5&recruiter=330261467&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition
Bu herneyse giremedim linke
http://chng.it/JZTYQHCGhW
test yapacak psikolojimiz kalmadı ki
Senin psikoloji seni terk etmis
olur yapalım
Son zamanlar senin uykun duzenin ne durumda soyler misin
sabit değil uyku düzenim
Stresslisin?
Aslında stresli değilim yalnız kalmayı seviyorum ondan uyku düzenim bozuk.
Sana ne diyecegimi bilemedim kafam karidti. Uyku duzeni bozuklugu normal birsey degildir
beni anlayan birini ben daha bulamadım zaten fazla yorma kendini. Yalnız kalmayı seviyorum ben
Bu cevabindan anladim) psikolojin iyi durumda olamaz kesinlikle
sana katılıyorum bu konuda
olur çiçeğim
💖 senin ruhuna Şu an ne iyi gelir?
huzur.
Demek ki gun icinde kendini huzursuz hiss ettigin oluyor sık sık ? Şu an hayatinda oldugun yere kendini ait hiss ede biliyormusun?
hayır ablacım olduğum yere ait değilim
Tamamen kotu durumda psikolojin kuzum🙁
hayırlısı be gülüm. 🌹😗