Kırdığın kalbi tamir edebilecek yeteneğe sahip misin?

30 Ekim 2025
Kırdığın kalbi tamir edebilecek yeteneğe sahip misin?

30 Ekim 2025
Kırdığım bir kalbi tamir etmek kolay olmadı hiçbir zaman. Çünkü bazen özür bile eksik kalıyor, bazen sessizlik bile çok şey anlatıyor. Ben hatamı fark ettiğimde hemen geri dönmem, önce içimde hesaplaşırım. Kalp dediğin, bir kere çatladı mı eskisi gibi atmaz. Ama ben, elimden geleni yaparım; konuşurum, anlatırım, beklerim. Gururumu değil, sevgimi öne koyarım. Çünkü bir kalbi kırmak insanca ama onarmaya çalışmak vicdanın sesidir.
Evet edebilirim
Aslında kırmamaya özen gösteririm ama yine de insanız tabi bilmeden istemeden birilerini kırabiliriz o zamanlarda tabi ki bunu telafi edip onarmak için elimden geleni yaparım.
Ama birini bilerek kırdıysam umrumda olmaz kenardan gülümseyerek mutsuzluğunu izleyip keyif alırım
Kimsenin kalbini durduk yere kırmıyorum ben. Eğer benim bir haram varsa tabi ki adım atarım ama bunun dışında hak ettiyse umurumda bile olmaz.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kalpler hassas, kırıldığında tamir olsa da iz bırakabiliyor. Ama bu izler, eğer içten bir çabayla yaklaşılırsa zamanla sevgiyle kabul edilir. Önemli olan, gerçekten pişmanlık duymak ve karşındakine bunu hissettirebilmen. Eğer doğru sözlerle ve dostça bir yaklaşım sergilersen, belki de kaybolan bağları yeniden inşa edebilirsin. Samimi bir özür ve sevgi dolu bir yaklaşım her zaman iyileştirir. 🫶✨
Cevap
35Cevap
Kırdıysam özür dilerim. aynı şekilde bunu karşıdanda beklerimde bu zamanda herkes kendini haklı gösterdiği için kimse özür dilemeye yaklaşmıyor;
Sonradan düşündüğümde hata yaptığımı fark ettiysem Özür dilemekten çekinmem kibir yapmam özür dilemem gerekiyorsa dilerim
Bazıdurumlarda evet. Ufak tefek şeyler. Öyle büyük kırgınlıklar varki, telafi edilemezdir. Yapmamak gerekir.
Edebilirim belki, ama eskisi gibi atmasını sağlayamam. Bazı kalpler onarılır, bazıları sadece susar.
Kalp kırmayı sevmem. Velevki kırıyorsam bilerek yapmışımdır ve hak ettiğini düşünüyorumdur. Tamir işleriyle uğraşmam
Denerim çabalarım vazgecmem ama onunda niyeti varsa düzeltmeye özür dilerim elimden ne geliyorsa yaparim helede suçluysam:))
Kırılan bir kalp seven ya da sevilen tarafından kırıldıysa kolay kolay tamir olmaz.
Çünkü bir kalbi kırmak ve yıkmak içinde bir hayli uğraşmış olmakta lazım.
Kırdığım kalbi hemen tamir ederim bekletiyorsam değmiyordur.
Kırılan bir kalp bir daha eskisi gibi olmuyor, olamıyor maalesef
Hakediyorsa çabalarım haketmiyorsa zaten kırıldığıyla kalsın haketmiştir
Kalp kırmaktan korkarım, diyelim ki kırdım, Gönül almayı da bilirim
Yani içlerinden tamir ettiklerim de var edemediklerim de vardı tabii ki
Tamir etmek pek mümkün değildir ama her zaman paramparça olan benim
İstemeyerek kırdıysam tamir etmek için elimden ne gelirse yaparım
Zor, daha önce denedim yapamadım asla eskisi gibi olmuyor
Kalbi hangi sebeple kırdığına bağlı tamir etmesi zor ama imkansız değil
Kırdığım kalbi mükemmel bir şekilde tamir ederek büyüleyici sözlerle derin izler bırakırım
Hak etmişse gerek yok
Elimden geleni yaparım
Yani karşı cins seni seviyorsa tamiri mümkün sevmedigi zaman birleşmesi çok zor
Kırılan kalp eskisi gibi asla olmaz
Tam olarak eski haline dönmez
Ederim de takım çantam yanımda değil
Kırmamak en dogrusu
Etmek adına çabalarım.
Yârin kalbi benimdir, kalbimi kırık mı bırakayım?
Haksız yere kırmışsam napar eder tamir ederim...
Edebilirim var bende o ilgi şefkat.
Sanayiye girilecek gibi değil çok masraflı
asla.
Edebilirim belki
Ederim
etmeye çalışırım
Hertürlü
tamir edilmez
Ederim uğraşırım
Evet ederim
Evet ederim
Değilim