Ben artık çok üzülüyorum?

• Aslında içimi dökmek istedim sinir krizleri geçiriyorum artık ya dış görünüşüm yüzünden kimse kaleye almıyor hiçbir şeyim tam olmuyo hiçbir zaman saçım düzgün olmuyo ingilizce biliyom diyom millete tam değil gitar çalmaya çalışıyom tam değil her şeyin sonunda dış görünüşüm yüzünden gitar çalacak özgüven yok ingilizce konuşacak cesaret yok arkadaş yok yok dalga geçsinler yok tribini çek yok herkes takılırken sen sınıfta kal tenefüslerde tek başına otur millet senle sıkılınca konuşsun boşta kalınca ezsin parçalasın üstünden geçsin hoca bile adamın tipi iyi diye konuşuyor şefkat gösteriyor ya babasının ismini soruyo hocam söylemiyor biz de bilmiyoruz diyorum sen sus diyo ona böyle yaklaşa yaklaşa konuşmaya devam ediyo (cocuga gereksiz korkunc bi ilgi gösteriyor) çıldırıcam ya yıkıcam bişeyleri sosyal becerim düşük değil bişey değil bir kız arkadaşım olmasını çok istiyorum veya sahiplenmek istiyorum insanların beni sevmesini istiyorum arkamı kollamasını istiyorum ben çok mu şey istiyorum ya bu hayattan sınavlarıma bile odaklanamıyorum telefon alcak oluyorum bu telefon neyime diyorum romantik bişey izliyorum tebessüm ediyorum sonra kendimi dışardan hayal ediyorum tüylerim diken diken oluyor irkiliyorum ve üzülüyorum neden böyle oluyo yeter artık ya
Ben artık çok üzülüyorum?