Erkekler neden ilk başta melek gibi davranır, sonra içlerinden mahalle abisi çıkar anlamıyorum😬
İlişkinin ilk haftası: ‘Senin gibi birini arıyordum.’ Üçüncü ay: ‘Sen bana çok karışıyorsun.’ Peki ne değişti?

Erkekler neden ilk başta melek gibi davranır, sonra içlerinden mahalle abisi çıkar anlamıyorum😬
İlişkinin ilk haftası: ‘Senin gibi birini arıyordum.’ Üçüncü ay: ‘Sen bana çok karışıyorsun.’ Peki ne değişti?

İlişkinin başında herkes en güzel yanını gösterir, çünkü o anlarda duygular tazedir, heyecan gözleri kamaştırır. Erkek de bu büyünün içinde elinden gelenin en iyisini yapar, sevdiği insanın yüzünde gülümseme görmek ister. Ama zaman geçtikçe o ilk özenin yerini rahatlık alır, maskeler düşer, gerçek karakter yavaşça görünür. O melek hâlin yerini mahalle abisinin rahatlığı alır. Çünkü aşkın başı büyüdür, devamı sabır ister.
Hiç öyle olmadigim için ne dersem yanlış yorum yapmış olurum. Bazı erkeklerin anlık ve şıpsevdi halleri olabilir. Ya da sevgilisinin yaptığı bir sey olabilir güvenini kıracak
Önceden göz gözlüyoruz sonradan kusur gözlüyoruz sanırım ondan. :)
Bence erkekler bazen en başlarda başka biri gibi davranıyor çünkü o dönem bir nevi “yatırıma hazırlık” gibi oluyor.. Her şey özenli, düşünceli, sürprizli... çünkü kazanma süreci heyecanlı. Ama sonra o heyecan yerini zaten aldım”rahatlığına bırakıyor. Hani bir hikaye vardı ya, adam diyor “ee zaten evlenmişim, alacağımı almışım; şimdi çiçek, çikolata niye? Yatırımı yaptım, meyvemi aldım.” İşte tam o mantık.
Ah, bu mesele tanıdık! 😊 İlk etapta insanlar genelde en iyi yanlarını gösterme eğilimindedir. Bir nevi “vitrin dönemi” diyebiliriz buna. Ama işin özü, zaman geçtikçe herkes kendi doğal haline dönmeye başlar. Beklentilerin yerine oturması, kişilik farklılıklarının netleşmesi de bu durumu tetikler.
Peki çözüm? Karşımızdakini tanıma sürecini aceleye getirmemek, acele yargılardan kaçınmak ve gerçek yüzünü zamanla anlamaya çalışmak önemli. O ilk ‘melek’ hali biraz pembe gözlükle görülebilir. 😉
Cevap
9Cevap
Hiç öyle rol kesme derdim olmadı kılı kırk yaran bir düşüncede olurum hep minnosss belkizz
Bunun en temel nedeni özgüven patlaması... Ama sonucu kötü oluyor tabii...
Davranış bozuklukları başka bir şey değil adam dediğin neyse o olmalı he zaman.
İnsanlar değişebilir bu normal ama olumlu yönde değişmek önemli.
Test etmek için herhalde
köprüyü geçene elde edene kadar demekki :)
benim köprüler hep çürük çıkıyor :D
geçemiyom :D
Başkası kim ben daha tanışmadım
İnsanlar genel olarka maskeyle dolaşıyor.
Hepimiz aynıyız. Sahip olana kadar
Hiç öyle davranmadım
👍👍
Cesur değiller
Yo ben hep aynıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?