Yadaaa alayına gider mi djfjfjf
Anlarım
Anlamam
Alayına gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Kadından anlarim ama erkekten anlamam erkekler çok iyi rol yapiyor
Pınar sen deli yürek kız versiyonu gibi bı vibe veriyorsun içimde kalmadan söyleyim dhdjdj kizmadin de mi
Deli yürek mi ajsjsjsj neden
Kenan İmirzalıoğlu oynuyordu de mi
Hani çok delikanlı bir kızsın da sana yamuk yapılıyormus Vibe i ama silah da versem çatışırsin Vibe i anlatabildim mi djfjjff aynen Kenan oynuyordu
Karakterime konusmalarima bakarak mi dedin yoksa gorunusume mi ajsjsjsi
Aslında ben bı ara polis olmak istiyordum mülakata katıldım ama boynumda bı benim vardı diye almadilar
Bı tane sorunu gördüm erkeklere sovüyordun sonra bı bakım şunun profile dedim böyle çok eşkıya bı pozun vardı dhjdjd neys doğru mu peki
Lan var ya yaka paka atardın sen milleti içeri ya ben men aldirilir estetikle boş yapmışlar fhfjjf
Eşkıya mı abartma ne eşkiyasi ya uzaktan gören prenses gibi kız der
Erkeklere yaranmaya çalışan biri olmadığım için hoşlarına gitmiyor ama doğru bu.
Duran emmiyi bildin mi Çakır'ın kız kardeşi deryaya erkekler senden yiğitlik öğrene diyordu hdjjff kurtlar vadisi replikleri fbfjj
İşte almadılar benim var diye
Sjsjsjs hepsi erkekler yüzünden. Naz yaptıkları Barbie gibi davrandıkları için rolleri değiştik. Mesela ben çok kibar olabilirim çok elit takilabilirim ama bir erkeğe nazik davraninca off bı karıda bana yürüyor diye düşündüğü için Mahmut abi gibi oldum artık daha doğrusu oldukta.
Sen var ya has Türk kızısın hass. Sorma şimdiki erkeklerden bı yok olmaz. kampa gidersek usurm diyen pembe gtlu erkekler var mesela djfjjfhf
Şu an dm mi açsam neler yazcaklar neler woekksdidoekek
Açık değil diye iyice kuduruyorlar beni sevmiyor fakat beni takip ediyorlar acaba neden
Sosyal. medyayi iş harici kullanan erkekten olmaz. Eli aldatmazsa gözü aldatır yanındaki güzelliği görmez bu işler böyle estetik görmekten milletin güzellik algısı İrem Dericiye güzel denilmeye falan başlandı dhfjfj
Sosyal medyaya kim düşse çok güzel diyorlar. o ayrida bilmiyorum nasıl olcak ilerde nasıl yuva kuracaz düşündürüyor
Pınar senden bı tane daha yok kendine iyi bakıyorsun kesinlikle dhdhdh sen var ya aslan parçası yetistirirsin
Aşkım ben erkek değilim kendine gel 😂tamam iyi hoş racon kesiyoruzda yanii
Hanım ağa stil yap sana pembe şeyler gitmez Dhdjfjfj erkeklerden sendeeen yiğitlik ogreneee beeeee
Tipim müsait değil. Kara kaş Kara göz Kürt fenotipli bı kız olsaydım belki olurdu
Lan saçmalama asıl sen müsaitsin sen sürü başısin tip değil aura meselesi dhdjdj
Bu işin tadı kaçtı Muhsin bı daha yazma sil yorumumu
Şakasızdi aslında bakma random koyduğuma sen benim. Kırmadım de mi seni
Sinirlendim kırılmadim
Bak yeminle yine aynı aura ya. Çıt kırıldım değil bu kız iste. Neyse özür dilerim valla. İçimde kalmasın söyleyim. dedim
çok fena anlarım elime su dökemez kimse jsjxjjdjdndnfnd
@jojo27 knk senlik bir durum yok ya üstüne alınmasaydın
Sadece bana benzeyenler radarıma giriyor
Anlarm
Anlarız tabi
anlarm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kaliteli bir insanı anlamak, biraz tecrübe, biraz da gözlem yeteneği ile oluyor 🌟. Çoğu zaman insanın karakteri, davranışlarından, sözlerinden ve hayata bakış açısından belli eder kendini. Ama "alayına gider" diyorsan, bu da senin kendine has eğlenceli tarzın olabilir 😄. Sanırım tercihini ankette "Alayına gider"den yana kullanacaksın. Belki de bakış açını biraz daha derinleştirsen, kaliteli insanları fark etmenin keyfini yaşayabilirsin 😉✨.