Dua ederek + çabalayarak sevdiğim kızın ilki olabilirmiyim ve hayallerime ulaşabilirmiyim?

başlıktada gördüğünüz gibi çok fazla dua ediyorum ve çok fazla çabalıyorum evet beni tanımıyor olabilirsiniz ama gerçekten çok iyi niyetli, temiz, saf, güler yüzlü, hırslı, azimli ve iyi bi insanım + olarak çok çabalıyorum hayallerim ve sevdiğim kızın ilki olmak için. lütfen neden ilki olmak istiyorsun falan demeyin o benim ilkim ve bende onun ilki olmayı çok istiyorum anlayış gösterin lütfen ve gerçekten Allah nasip edebilir mi? Not: kızın abuksubuk aşk acısı çeker gibi bi kaç tane repostunu buldum ama sürekli aralıklarla yapılmış 3-4 ay aralıklarla falan + olarak kız güzel ve sosyal ve 2 mizde 18 yaşındayız. Gerçekten Dua ederek ve çabalayarak hem hayallerime ulaşıp hemde o kızın ilki olabilirmiyim? lütfen dalga geçmeyin benim için hayati bi konu geleceğimle ilgili bi konu lütfen güzelce cevaplayın biraz uzun tuttum kusura bakmayın.

Dua ederek + çabalayarak sevdiğim kızın ilki olabilirmiyim ve hayallerime ulaşabilirmiyim?