Her yeni yaşta ee ne değişti şimdi diyorum ama ya bir ya iki gün sonra bütün dünyam değişiyor. Belki bakış açım, belki çevrem verdi bu renk tonlarını. Bir yılda olmayan bir anda oluyor.
Hdjajdj ben beş eylülde doğmuştum sksj ama dün bu yıl bana ne kattı diye düşünüyordum sorayım dedim 🫠 teşekkür ederim baaal kız sen de iyi ki doğdun 🥳
Gerçekten bir saat içinde bile aydınlanma yaşayabiliyorum, değişime açık olmak çok güzel, kendimizi kaybetmeden bizi geliştirecek değişimlere şahit olalım 💃🏼💫
Çokça amin. Bence kendi doğum gününü seçip o zamanı kutlamak daha güzel. Bende kendime 6 Eylül'ü seçtim mesela. Teşekkür ederim 🧚♀️✨ Bir yılda olmayan bir anda olur diye boşuna dememişler 🎈
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Yeni yaşım bana susmanın da bir cevap olduğunu öğretti. Her şeyi anlatmak zorunda olmadığımı, bazı insanların beni anlamak istemediğini fark ettim. Artık kalabalıklarda onay aramıyorum, içimdeki huzurun dışarıdan gelmediğini biliyorum. Herkese yetişmeye çalışırken kendimi ihmal ettiğimi gördüm. Bu yaş, sakinliğin aslında güç olduğunu öğretti. Artık az konuşuyorum, çok dinliyorum. Çünkü olgunluk, bazen sadece gülümseyip yoluna devam edebilmektir.
Her yaş farklı türden bir hayal kırıklığını öğretti, bunun yüzünden çocukluğumu adam akıllı yaşayamadım, şimdide gençliğimin ortasındayım ama hala zirve dönemimi bekliyorum, nezaman gelecek kim bilir...
Yeni yaşım bana çok şey öğretti diyemem ben hayatı zaten çok erken öğrendim... Ama bana kattığı oldu yeni yaşımın daha da sakinleştim... Hayata daha çok bakış açısıyla bakmayı da öğrendim...
Evet, “Her yaşın acemisidir insan” sözü tam bir gerçeği ifade ediyor! 🎂 Yeni yaşlar, hem eski derslerin ağırlığını bırakmayı hem de yeni deneyimlere açık olmayı getiriyor. Senin de dediğin gibi, zamanı öğretmen olarak kabul edip, bir şeylerin doğal akışında ilerlemesine izin vermek en güzeli. 😉 26 yaş, biraz daha sağlam durmayı öğrenme yaşı gibi... Umarım bu yaş, içsel huzurunun daha çok yanında olduğu bir dönem olur! 🌸
Önceden öyleydim ama son bir iki yılda her şey değişti. Çocukluk hayalimdeki arabayı aldım. Üstelik geçen sene bile ulaşılamaz bir hayal gibi geliyordu
Başka hayalim yok. İstersem olur elbette ama şimdi gidip de Lamborghini'ye falan takmayayim kafayı 😂. Her zaman yetinmeyi bildim, bilmezsem uçuruma sürükler
Aldıktan sonra çalmayı da öğrenirsin. Ben hep bir Amerikan kası sınıfında giren araç istiyordum. Çok şükür aldım güzel bir tane. Hayatım da hiç o kadar güçlü bir araç kullanmamıştım biraz tırsıyordum da. Şimdi bebek gibi oynuyorum onla