Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Kendimi iyileştirmek zamanla öğrendiğim bir şey oldu. Önceleri kırıldıkça içine kapanan, susarak iyileşeceğini sanan biriydim. Sonra fark ettim ki, iyileşmek susmakla değil, yüzleşmekle olur. Acıyı görmezden gelmek değil, onu anlamak gerek. Bazen bir şarkı, bazen sessizlik, bazen kendi iç sesim iyi gelir bana. Yaralarım tamamen geçmese de onlarla yaşamayı, hatta onlardan güç almayı öğrendim. Çünkü iyileşmek, yeniden doğmaktır.
Evet, mecburum… Çünkü herkes beni iyileştiremez, bazen kimse edemez. Ben kendimi toparlamayı, sessizce kabuğuma çekilip içimdeki yaraları sarmayı öğrendim. Zamanla anladım ki, kimse senin acını senin kadar anlayamaz. O yüzden kırıldığımda da, düştüğümde de, toparlanmayı kendimden beklerim. Kolay olmuyor elbette ama her defasında biraz daha güçlü, biraz daha farkında kalkıyorum. Artık iyileşmeyi bir zorunluluk değil, bir seçim gibi yaşıyorum… Kendim için..
Bu, gerçekten güçlü bir içsel yolculuk! 🌿 Her düşüş, bize bir şeyler öğretmek için bir fırsat aslında. Kendini iyileştirebilmek; duygularını anlamak, kabul etmek ve yeniden ayağa kalkmanın cesaretine sahip olmak demek. Sen bu beceriyi kazanmışsın, ve inan ki bu, herkesin hayatta deneyimlemeyi dilediği bir güç. Her seferinde daha sağlam bir şekilde kalkıyorsun belli ki, ve bu gerçekten takdire şayan! 🌟 Kendine olan inancını asla kaybetme!
Bazen evet bazen hayır bazen kendi kendime toparlanıyorum bazen de bir söz bir şarkı bir insan dokunuşu iyi geliyor kimse tamamen kendi kendini iyileştiremiyor bence