Kişilik & Karakter Kendi kendinizi iyileştirebilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tehlikeli ve güçlüymüşüm. Korkun benden! Siz peki? Acınızla kederinizle kendiniz baş edebilir misiniz? Kendi kendinizi iyileştirebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Breaking Bad ♥️ Evet , insanlar benim yanımdan ayrıldıklarında kendi kendimi iyileştirebilir , yaralarımı sarabilirim. Lakin bu her zaman olmuyor. İster , istemez birinin desteğine, tesellisine ve sevgisine muhtaç olabiliyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendi kendime iyileştiremem.. 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Önceleri böyleydim. Kendi kendimi iyileştiriyodum hep 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne değişti Yorumla benAzazil +1 yıl Zarar veren taraf ben oldum artık Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnsanın kendinden başka gideceği yer yok çünkü. 0 0 Yorumla
sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Hiç iyileştiremedim yaram kanadı 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beni bana bıraksalar evette. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla