Hiç anlamıyor kayıplarımı artırıyor zaman. Bana sarfettiğin cümlelerin yalan icimde fırtınalar, hüzün hayallerime kalan. Bunca zaman oldu hala kalbimde yaran.

Hiç anlamıyor kayıplarımı artırıyor zaman. Bana sarfettiğin cümlelerin yalan icimde fırtınalar, hüzün hayallerime kalan. Bunca zaman oldu hala kalbimde yaran.

Beklemekle sönmüyor yangın, sadece külü ağırlaşıyor. Zaman bazen unutturmuyor, sadece acının rengini değiştiriyor. İlk başta yakıyor, sonra içten içe kor gibi yanmaya devam ediyor. Sessizleşiyor ama bitmiyor. İnsan bekledikçe alışıyor sanıyor, oysa alıştığı şey yanmak oluyor. Bazı yangınlar geçmez, sadece yakmaktan yorulur. Ve insan, o küllerin içinde kendine yeni bir kalp kurmayı öğrenir.
Aslında evet beklemekle geçiyor nasıl geçiyor biliyor musun hayatın akışına da alıyorsun yaşadıklarının bir kenara bırakıyorsun ve hayat devam ediyor diye yaşamaya devam ediyorsun bir yakınım bile vefat ettiği zaman ister istemez hayatın bir şekilde devam ediyor ve devam etmek zorunda kalıyorsun o yüzden net bir şey söyleyeyim ki beklemekle geçiyor evet belki zor geçiyor ama geçiyor
Beklemekle geçmez hiçbir yangın. Ya off felsefe yapamayacağım kanka. Zaten neyin ne olduğunu bilmiyorum ama madem dönüşü yok, arkana bakmama ve hayat yolculuğuna devam etme kararını ancak sen verebilirsin, verdikten sonra da yine sen uygulayabilirsin
Zamanla geçiyor işte Başta içindeki yangın çok güçlü ve yıkıcı gibi geliyor ama yavaş yavaş sönüyor kalpteki yaralar kendiliğinden iyileşiyor. Önemli olan kendine zaman tanımak ve acele etmemek
Zamanı yakaladığında, unutmanın değil, kendini yeniden bulmanın gücü artar aslında. O yaranın kapanması, beklemekle değil, kendi içinde kendine dürüst olmanla mümkün. Fırtınalar, içindeki büyüyü yeniden keşfetmen için birer işaret gibi bakarsan, zamanın acıları değil, umutları büyüttüğünü görebilirsin. 🌻 Unutma, her yangın kendi küllerinden yeni bir hayat doğurur.
Cevap
9Cevap
Geçeceğini sanmıyorum acısına alışmaya çalışmak gerekiyor kabullenmek falan
evet
Beklentiye girersen geçmez tabi, salın birazcık...
Beklemeyle olcaktı.🫣
Geçmez, en iyisi beklememek ve soğuk suyun altına girip o yangını söndürmektir.
Ben hep biliyorum sorularının cevaplarını ödül mü versen bana🤣
Bak ciddiye alıyorum ona göre 😀
Beklemekle geçmez, sadece alevi görünmez olur ama içten içe yanmaya devam edersin.
Zaman kül eder belki ama hâlâ kokusu kalır ve yandığın şeyi hatırladıkça yeniden tutuşursun..
Kısacası; gerçek iyileşme, beklemekle değil, kabullenmekle ve küllerin üstüne yeniden bir hayat kurmakla oluyor, "neden" demediğin an herşeyi bitirdiğin an'dır..
Bir kişiyi bekleyerek elbette geçmez yangın, daha da büyür. Yeni yaralara yol açar. Kendini onarmak ve yaralarını sarmak için beklemeyi bırakmak gerek. Bırakmayanların da bunu öğrenmesi gerek, çünkü beklemek faydasız.
Sözler güzel olsa da hayat zindan etmenin suçu zaman atmanin alemi yok gibi. Sözler sadece tebessüme odaklı olmalıdır karınca kararınca bence. Yoksa iki gün acırlar üçüncü gün kimse kimseye acımaz. Bkelemek yerine hareket etmek gerekir. Bu yüzden hayattaki en büyük rakibin kendin olacaksin.
https://www.youtube.com/embed/C9q3bYT3S_wÇok doğru
Teşekkürler...
Zaman herşeyin ilacı derler sabredip beklemek gerekiyor demek ki
Yangın geçebilir fakat külleri kalır. Küllerinden doğabilene ne mutlu.
Hayır, beklemekle yangın geçmez.
Daha çok alev alır.
Azat etmediğin sürece geçmez bence ne zaman azat edersen işte o zaman geçecek
Bu kadar dramatize edemem jdjfk bekleyince geçmiyor benim sinirim falan büyür.
Hayır maalesef genelde beklemekle geçmiyor ama zaman herşeyin ilacıdır derler bazen zamanla geçer.
Niye bekleyeyim ki sevdiğim kişiye yazarım Allah Allah banane fi tarihinden önceki aşktan bitmiş 🔚 gitmiş sffff
beklemekle değil dikkati başka şeye çevirmekle geçer
1-Bekleyen derviş beklerken gebermiş
2-beklemek zaman kaybıdır hem kendine hem zamana yazık olyor
Sorgulamak daha mantıklı. Gerçekleri görmek. Sonra karar alıp devam etmek. Hayat devam ediyor.
Beklemekle iz kalıyor.
Geçer geçer. Zaman birazcık zamann
Islak battaniyeye sarıldım, geçer belki.
Maşallah maşallah
Geçmiyor
Keşke geçse ama geçmiyor
Tamamen geçmiyor ama hafifliyor...
Zamanla alışıyorsun yokluğuna
Sanırım öyle
Ateş yangını takmaz.
Takmıyorum aynen shdhs😄
Geçmiyordur, geçmiş gibi yapıyordur yangın.
Geçmez
Zamanla geçiyor her şey
Artıyo bi süre sonra da bitiyo
Bir küçücük kıvılcım yakar tüm ormanı
Hayır kendinle ilgilendiğinde geçiyor
Beklemekle geçmiyor
Yangina bağlı.
geçmiyor
Geçmez..
Geçer
Daha da alevleniyor.
Geçmiyor geçmicek