bir erkek ruh ikizimi bekliyorum esim olcak insani bekliyorum diyip kimseyle cikmamis olabilirmi? (tamam bir iki sevgili olabilir ama bundan sonra hic cikmamis)
*erkek yakisikli cok gezen biri
*erkek yakisikli cok gezen biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben böyle düşünenlerdenim asla oturup şunamı teklif etsem bundanmı hoşlansam diye kafa yormam kalbimin doğru insanı bulmasını beklerim ama benim bile bu güne kadar 3-4 tane kız arkadaşım oldu tamam çıktığım kızların hiç biriyle ilişkiye girmedim çünki eşim olcak insan olduğundan emin olmalıydım.ama kalp insanı yanılta biliyo işte yinede arada sırada karşına biri çıkı veriyo kalbin işte aradığın kişi bu diyo çoğu zaman kısa süre sonra bunun aradığın şey olmadığını anlayıp bişeyler yaşamadan geri dönüyosun ama işte arada seninde inanıp bumu acaba diye yöneldiğin oluyo ama yanıldığını anlayıncada belkide kimsede olmıycağı kadar çok acı çekiyosun hem kendi adına hem karşındaki insanı boşuna oyaladığın için ama işte kazalara kurban gidiyosun elbet yani evet dediğin gibi erkekler var ama bazı bu tarz yanlışlıklar yüzünden geçmişinde bir kaç kişi yaatıyo ola bilir yinede...
ne guzel yazmissin sanki ben yazmisim gibi okudum .. helal be byle dusunen erkeklerde varmis.
sen yine genc sin peki bu kisi 30 yasinda vardir... hala kismeyi bulamamasi tuhaf degilmi okadar gezip gordgu takildigi halde?
Aslında yaşla ya da gezmeyle alakası yok bu iş kişilik ,tercih ve şansla alakalı.Ben bir hiç yerinde durmayan bir insanım okuduğum okul başka şehirde ailem istanbulda hep gidip geiyorum iki şehirdede sosyal ortamım var ayrıca tiyatrocuyum ik şehirde birçok tiyatro gurubuyla çalışıyorum ve turnelere çıkıyorum diğer sanat dallarından insanlarlada haşır neşir oluyorum nerdeyse her gün yeni insanlarla tanışyoru amabu benim bu beni hala değiştirmedi ve doğru kişiyi bulamazsam yaş 30olsa ne değişir
cok haklisin cvbn icin tsk ederiyorm.
insallah bekledigimize degen birileri cikar karsimiza...
Allah hepimize gonlumuze gore verir..
Aay amin sagol iyi dileklerin icin seninde oyle insallah! iyi geceler :)
hhah beni tarif etmişsin :D olabilir ben mesela hiç çıkmadım. bir kızla çıkamıyacağım için değil ileride çünkü "o" diyeceğim kişinin ilk olmasını istediğim için. çok kızla çıkmak marifet değil.
Tam kafa dengim,aynı ben. Aah ah bizi bulmaz ki öylesi.
Cevap
11Cevap
der neden demesin yakışıklı olmasamda bende bekliyicem. Eğer bir çılğınlık yapıcaksam bunu yaptığıma değmeli. Tek kurşun gibi yanlış seçimse kafadan buff..
olabilir ön yargılı olmamak lazım, belki doğru söylüyor, fişlemek olmaz çocuğu
Çok Gezmekle Bulunsa İdi Bekar Kalmazdı Ortalıkta ..
Bi ben varım böyle heralde.
erkekmisin yani ?
hayır
çok gezen çok bulur :)
cok gezen ayak ... getirir
Olsa ne güzel olur. Beni bulsa daha güzel olur.
aklı yoktur derim çok net.
olamaz :( hayallerin mi yıkıldı :S
biri benden mi bahsediyo?
Olur olmasinada bu arkadas olmaz bence :)
niye?
bende oyle dusundum ama kimseyi uzmedgini kimseye yanlis bisey yapmadigini soyluyor. inanmalimiyim varmidir ki bole erkekler?
evet olabilir
Olur olmaz değil .
seni keklemiş bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar