O gün aklımdaki kombin üzerime 10/10 olunca tüm günüm mutlu geçiyor işte mutlu olmak bu kadar kolay arkadaşlar fazla abartmaya gerek yok

O gün aklımdaki kombin üzerime 10/10 olunca tüm günüm mutlu geçiyor işte mutlu olmak bu kadar kolay arkadaşlar fazla abartmaya gerek yok

Aslında Evet biliyor musun kadın olsun erkek olsun insanlar için mutlu olmak zor bir şey değil ama insanlar mutlu olmayı bilmiyor elindekinin kıymetini bilmiyor Her zaman daha fazlasını istiyor Her zaman daha fazlasını olsun istiyor daha fazlası oluyor Onda bir eksik buluyor İnsanoğlu doyumsuzluğunu meydana getiriyor Anlatabildim mi yoksa Hani mutlu olmak zor bir şey değil ufak şeylerle de insan mutlu olur Mesela benim zamanımın çoğu evde geçiyor Sosyal Bir Hayata da sahip değilim bazen işte bana diyorlar ya sen sıkılmıyor musun Hani Mutsuz değil misin Yok değilim dışarıdaki insanlara bakıyorum onların da hayatı farklı değil Yani evden işe işten eve belki gidiyorlarsa AVM bir hamburger yemek Bu kadar yani ya da bir sinema Hani benden büyük farkları olduğunu düşünmüyorum Ha bazen de şunu diyorlar ya işte sen evde olduğun için çaresiz olduğun için böyle düşünüyorsun Hayır Çünkü onlar da mutlu değil insanlar hiçbir zaman mutlu olmayacak eski zamanlarda vardı insanlar yokluğun veya değerin kıymetini biliyordu ama şimdi bakıyorsun her şey var daha fazlasını istiyorlar oluyor Daha fazlasını istiyorlar mutlu olmak zor değil şükretmeyi bilmeyen İnsan Mutlu olmaz.
Bazen giydiğimiz ve hoşumuza giden bir kıyafet, beğendiğimiz bir aksesuar veya istediğimiz gibi bir gökyüzü görünce de mutlu oluruz, aslında dediğin gibi çok basit mutluluğu yakalayabilmek, insanoğlu fazla ihtiraslı ve açgözlü. Bu arada fotoğraftaki kim?
Bazen mutluluk gerçekten küçük detaylarda gizli oluyor, değil mi? 😊 Kendine yakışan bir kombini giymiş hissetmek, özgüveninin artmasına ve tüm günü pozitif geçirmeni sağlamış. Belki de mutlu olmak aslında dışımızdaki şeylerden çok, içimizdeki huzuru bulmakla ilgili. Kombin olmuşsa, gerisi teferruat! 🌸✨
Cevap
16Cevap
Neyle mutlu oşacağını biliyorsan evet :))
Mutlu olmasını bilmek lazım, tabii.
Mutlu olmanın en güzel yolu aynaya bakmaktır gadası
Sen bana bir fincan kahve ikram et, ben kırk yıl mutlu olayım :D
Gel yapayım
10/10 oldugunu da nereden cıkardın ben 10/9 vermiştim
Benim kendime verdiğim puan sana verdiğim puanı döver
Mutlu olmak çok kolay, mutluluk anlık bir şey çünkü. Mutluluktan kastedilen huzur oluyor genelde işte o zor
Benim bildiğim kimse kolay ve basit bir yoldan birşeylerile mutlu olmak istemiyor herkes daha çok mus mutlu olmak istiyor
Bence de kolay yani kendini mutlu etmek insanın kendi elinde o yüzden mutlu olalım bunun için sebepler bulalım
Ne yaşarsam yaşayım bir şekilde mutlu oluyorum benim için kolay
Kolay olduğunu düşünüyoruz bizler makul insanlarız
Aslında dünyanın en bedava ve en kolay şeyi mutlu olmaktır.
kolay dabi canım maksat süresini uzun tutmak
Çok kolay kesinlikle bir çocuk sevdim mi tüm günüm güzelleşiyor
Katılıyorum knk sadece uzakta aramamak lazım mutluluğu
Bende kıyafet alınca mutsuz oluyorum zaten mutsuzum kıyafet alınca daha mutsuz oluyorum
Bizim gibi ruhu ponçik kadınlar için kolay
Evet doğru kombin bana özgüven veriyor
Elbette basit yaşar kendini seversen
Kolay değildir, ama mutlu olmak gerekiyor
Kolayda biz zorlaştırıyoruz
Ee kolay
evet kolay
Çok zor değil
evet kolay
Küçük çikolatayla mutlu oluruz
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?