Yüzüne bakılmayacak biçimsiz fizikli patates çuvalı gibi kadınların bile kocası oluyor. Bir insan her gece o tiple nasıl birlikte uyur ya?

Yüzüne bakılmayacak biçimsiz fizikli patates çuvalı gibi kadınların bile kocası oluyor. Bir insan her gece o tiple nasıl birlikte uyur ya?

cok ozur dilerim ama ayni fikirdeyim. tamam ic güzellik falan ok ama gercekten güzellikten ziyade bakımsız kızlarin yaninda cıtır erkekler görüyorum ve soke oluyorum
İnsanların hümanist görünme çabaları beni tüketiyor.
Fotodaki kadının nesi varmış (32 kilo fazlası)
Tipe bakarak mı evleniliyor (evet)
Fotodaki kadın senden bin kat güzeldir (belki?)
Annen baban bilmem ne..
İnsanlar aynı anda hem bu kadar hümanist hem de bu kadar katıksız orspu çocuğu nasıl olabiliyorlar?
fotodaki kadin ozelinde konusmamistim o kadinin kilo haric bi problemi yok zaten ki bazilari kilolu sever. ben bakimsizliktan bahsediyorum bakimsizligi kimse sevmez
Ben de fotodaki kadın özelinde konuşmadım. Bağımsızlığın en büyük gostergesi kilodur zaten. Kilolu insan daha sağlıksız olur. Yüzüne cilt bakimi yapip kuafore gittikten sonra hamur islerini ve abur cuburlari gomup 80 kilo olmak bakimli olmak değildir.
bu hafta her gun 1 tane çikolatalı pogaca yedim
Her sabah bir tane çikolatalı poğaça yemek ile olacak şey değil bu, inan bana..
yasasin..
Cevap
2Cevap
Fotoğraftaki kadın senden bin kat güzeldir kilolu zayıf ayrımı yapmayın artık herkes barbie olmak zorunda değil
İdeal kadın fiziği seninki
Sen zayıf kadın seviyorsun sanırım 😇
Öyle
Sadece fiziğe bakarak mı evleniyorsun.
Nesi varmış fotoğraftaki kadının
Öeneğin babanın annene baktığı gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?