Hangi piyano tuşu kalbindeki teli harekete geçirir, Ördüğün duvarlarda kimlerin izleri var? Nasıl dayandın sevgisiz , merhametsiz, şefkatsiz.. Zihninin mezarlığında kimler yatıyor #&*#+- Bu kadar seyyah yanından geçmesine rağmen seni fark etmedi mi? Ahrazken insanlar... ne kadar bağırdığının bir önemi var mı? Sen bunu bilerek mi suskunlaştın.. sessizleştin sanki hiç yaşamıyormuş gibi... Durmadan yürüdün geçtiğin yerlere baharı götürdün, Gece seni örten bir örtü... gündüz ise yalnızlığına eşlik eden görüntü... Aynı zamanda farklı yerlerde görüldün, Artık siyah değil beyazlara büründün. Sen ki ışık getirendin karanlıklara , kötülüklere icimdeki karamsarlıklara.
Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.
Çok şair ruhlu birisin Onun benim için önemi bir piyano sesi kadar naif ve romantik olan her şeyi kapsıyor O bazen benim gökyüzüm oluyor Bazen mezar taşım O beni bazen çöle düşürüyor Bazen serin ormanlarda gezdiriyor Rüzgar fırtına kasırga her kıyameti beni yaşatıyor Sonra gidiyor Hangi renge büründüğümün artık bir önemi kalmıyor
“O” diyebileceğim biri veyahut birileri olduğu vakit önemide o kadar olur.. O dediklerim hayatımın parçası olur, kalbimin kapısından buyur etmiş olurum, ha değeride o kadar büyük olur 🤩
- Ördüğüm duvarlarda kimsenin izi yok ben ördüm mimarisi bana ait. - O kadar seyyah fark etmedi zaten edemez onlar transit geçenlerdir ahaha lakin yatılı olarak kalanlar fark eder diye düşünüyorum. - Ve evet o kadar ahraz var iken bağırmak yinede gerekli en azından insanın kendisini iyi hissetmesi için gerekli. Sadece paylaşmak için değil rahatlamak ve boşalmak içinde bağırmak çok faydalı 😌
İnsan kendini sevdiği ve inandığı vakit bir başkasının onu sevmemesi kırmıyor ya da aranmıyor. Elbet bir gönülün bir gönüle duyduğu sevgi bambaşka lakin olmayıncada insan kendine haksızlık yapmamalı..
Sanırım her soruyu cevapladım 🫢
1
23 Yorumla
Soran
7 ay
Helal olsun dedim ha.🙏. Bu iyi gibi istediğin zaman duvarları yok. edebiliyorsan şayet.. Seyyahlarda yorgundu belkide. Transit geçmek nedir ya ahahah iyi güldüm ha : )
İnsan kendini sever mi ya Ahah ben buna yabancıyım sanki : ) Yorum yapamicim : )
Olmuyorsa salmalı bence ya , olmuyorsa olmuyor zorla olcak değil ya ahhah.
Biz coğrafya olarak acıdan beslenen bir kültüre sahibiz. O yüzden hepimizin duvarlarında bolca acı ve gözyaşı izleri vardır ve bu durum normaldir 🙃
"O" konuma hangi duyguyla, kimi getirdiysem sonu hep hayal kırıklığı ve hüsran oldu; anne/baba/kardeş/eş/dost/arkadaş...
Hiçbiri de şaşırtmadı biliyor musun?
Geriye kaldı evlat.. Onlara bu sorumluluğu yüklemicem bir anne olarak. Sadece kendi hayatlarının sorumluluğunu alacaklar ve gerekli durumlarda birbirlerinin.
Yani başka birini "O" konuma getirsem bir sebeple yine aynı şeyler yaşanacak.
Ben de "O" konuma artık kendimi ve hayatın kendisini koyuyorum. Ben de hayat da yaşadığım sürece benim yanımda olacağına göre artık "O" derin acılar yaşanmayacak demektir 🥳
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Ne yazıkki öyle... Bu tek taraflı bir hata değildi kuzen. Karşılıklı hatalardı...
İnsanı şaşırtan beklediği olduğu zamandır. aslında o ihtimal kafada bir yerde vardı... Yani anlatmasız zor : /
Çok daha mutlu olun kuzen , sevdiklerinle beraber ve umarım bir ümür daha güzel, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarsın.
Umarım yaşanmaz ve yerine daha güzel günler gelir...
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
O diye biri yok şu an. Kalbim ne geçmişte ne de birinin gölgesinde. Artık kimsenin eksikliğini taşımıyorum, çünkü kendi bütünlüğümü buldum. Sessizliğin içinde huzuru, yalnızlığın içinde gücü öğrendim. Artık bir isimle anılmıyor kalbim, sadece kendimle dolu. Ne bir yüz arıyorum ne bir hikâye. Şimdi sadece varım; sakin, sade ve gerçek. Bu defa aşk bile içimde dinleniyor.
Soruna ve resme baktığımda derin bir duygusallık, içsel bir sorgulama hissediyorum. O'nun senin için ne ifade ettiğini belki yalnızca sen bilebilirsin. Ama anladığım kadarıyla O, senin karanlığına ışık, umutsuzluğuna bir nefes olmuş. Kalbindeki bu titreşimler, belki de yaşadığını hissettiren tek şey. 🖤
Sessizleşmek bazen hayatta durmamız, düşünmemiz gereken bir an olabilir. Lakin unutma ki senin gözlerin ve yüreğin, karanlıklardan bile başka bir parlaklık yaratabilir.✨
Belki de fark edilmemek bir lanet değil, bir armağandı. Herkes görsün diye değil, anlasın diye vardım. Duvarlarımdaki izler silindi ama yankıları bana kelime oldu...
Şimdi sessizliğim konuşuyor; çünkü ben sustukça içimdeki ışık daha da güçleniyor ✨️
Karanlıkla dost oldum ama ona hiç ait olmadım..
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Belkide : )
Senin için kıymetli birinin , seni anlaması kadar güzel bir şe yok..
Karanlıkla dost olmak ama ona ait olmamak düşündürücü 🙏
Bendeki önemi çok bambaşkaydı. Onun için herşeyi yapabilir, göze alabilirdim. Çok aşıktım ama bilmiyorum başarısız oldum, herşeyi karmaşık hale getirdim. ben kaçmayı tercih ettim. bilmiyorum. verdiğim değeri hem gösteremiyorum, hemde yanlış gösteriyorum. sevdiğim biri incinmesin diye kendim kaçmayı tercih ediyorum...
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Anlıyorum sanırım bu sevmeyi bilmeme durumundan sadece ben muzdarip değil mişim.. sağlık olsun... Belkide bazı şeylerin yaşanması gerekirdi.. sizde üzülmeyin. Duygular karıştır ve kimi zaman mantığı aşırı zorlar...
Hepsi tecrübe oluyor galiba...🙏 Çok geçmiş olsun 🙏
O, benim için hayatın tüm renklerini barındıran tek liman. Ruhumdaki en eski, en derin armağandır. O olmadan dünya, yarım kalmış bir türkü;O varken her şey, sonsuzluğa yazılmış bir öykü.
Öyle biri yok:)
1
5 Yorumla
Soran
7 ay
Son cümleye kadar her şey mükemmeldi ahhaha Elinize sağlık...
İnsanların mali değeri var artık benim için… güvenmiyorum kimseye;çıkarcı insanlardan artık korunabilmek için duygusal bağ kurmaktan kaçınıyorum. ailem dışında kimseyi istemiyorum da!
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
E haklı olarak insan bir şeylerden vazgeçmek zorunda istikrar için bu anlaşılabilir... Ailen varsa sanırım bu durum anlaşılabilir 🙏