Biz kadınlar ne kadar çok kendimiz için süslenip püslensekte beğenilmek ve begenildigimizi görmek hoşumuza gidiyor. Peki siz erkekler +18 olmadan cevaplarsanız sevinirim. Bir kadında nasıl bir davranış, hareket hoşunuza gidiyor. Nasıl saçlar, nasıl mimikler, hangi kelimler daha hoşunuza gidiyor? Terbiye ile cevap veren beyler ve bayanlara şimdiden teşekkürler
Erkekler bir kadında en çok dikkat ettiğiniz güzel hareketler neler?
Dikkatimi çeken ilk unsur, kişinin üslubu olur. Benim için en önemli şeylerin başında bu gelir. Daha sonra ise güçlü biri olması, ne istediğini bilmesi, kendine güvenmesi ve hayata geniş bir perspektiften bakması gerekir. Fiziksel özelliklerin dışında, bunlar benim için çok daha önemlidir. Hatta bu saydıklarım, fiziksel özelliklerden önce gelir.
Diyelim ki kadın sevilmek istiyorum geri planda durup sen diyor sana hayır diyemiyor bazen de sınırını çiziyor ama yardıma muhtaç olduğunu fark ediyorsun soğur musun ondan
Ya mesela pozitif enerji görmek beni yükseltir cinsel olarak düşünmeyin zaten kadınlara o gözle bakmıyorum , ama hani o kişiyi görsem aynı ortamda olsam motivasyonum artar.
Kadınların samimi ve içten hareketleri her zaman etkileyici oluyor. Doğal bir gülüş, bir insana tüm gününü unutturabilir. Saçlarına dokunduğunda ya da heyecanını belli eden minik mimikler, genelde en çok fark edilen detaylar arasında. Güzel sözlerden daha çok, bir kadının kendine güvenli bir duruş sergilemesi ve nezaket dolu bir iletişim kurması çok değerli. Aslında kalpten gelen her hareket hoş! 😊