Hayatın anlamını arayan insana cevap?

Şimdi mesela ben görünmez olmak istesem olabilir miyim olamam çünkü görünmezlik gerçek olamayacak fantistik hayal ürünü bişeydir sırf ben istiyorum diye evren bedavadan gerçek olamayacak hayal ürünü şeyi gerçek yapacak değil yani gerçekler isteklere göre çalışmaz aynı şekilde hayatın anlamıda insan aklının uydurduğu bişeydir her şey rastgele var olmuştur doğal olarak arkasında bi güç olmadığı için amaç yoktur amaç olması için bi güç olması lazımdır gerçek budur ve tıpkı sırf istiyosun diye nasıl ki görünmez olamıyosan sırf istiyosun diye evren amaçlı bişey olmuyor gerçekler isteklere göre olmaz evren koşullar gereği boş anlamsızdır senin zoruna gidiyor diye başka şekilde olacak değil o zaman zorumuza giden hiç bişey olmasın mesela Fenerbahçe bi maçta yenilsin ve biri çıkıp desin ki bu benim zoruma gidiyor desin o zoruna gidiyor diye Fenerbahçe yenilmemiş mi olacak gerçeği zorumuza gidip gitmemesi ya da mutlu olmamız mı belirliyor sırf senin zoruna gidiyor diye evren amaçlı olacak değil sen tanrı mısın zoruna giden şey yalan mutlu olduğun gerçek olsun evren ve içindekiler rastgele ama doğal sebeplerle var olduğu için amacı yoksa senin zoruna gidiyor diye a bunun zoruna gidiyor kendime bi amaç koyayım mı dicek

Hayatın anlamını arayan insana cevap?