İstemsiz olarak biten en son cümlenin sonuna nokta koyulmasından hoşlanmıyorum, çok ciddi oluyor ve göz kırpma emojisini gördüğüm an sinirlerim tepeme çıkıyor bi emoji bu kadar mı itici olur (genelde itici tipler (dayılar) kullanıyor)
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, bazen gerçekten saçma şeylere sinirleniyorum. Mesela birinin dürüst olmaması, söz verip tutmaması ya da gereksiz yere sessiz kalması. Küçük gibi görünür ama insanın içini kemirir. Çünkü aslında sinirlendiğim şey olay değil, içindeki saygısızlıktır. Düşünülmemek, hafife alınmak sinirimi büyütür. Sonra susarım, çünkü bazı şeyleri anlatmak değil, unutmak daha az yıpratır. Sessizlik, bazen öfkenin en ağır hâlidir.
Saçma mı bilmiyorum ama beni gerçekten sinirlendiren bazı şeyler var Mesela ağız şapırdatan insanlara tahammülüm yok, içimden bir anda “ya sessiz çiğnesene” demek geliyor Bir de sinsi, iki yüzlü insanlara katlanamıyorum. Bir yüzüyle gülüp diğer yüzüyle oyun çevirenler beni hem soğutuyor hem de güven duygumu yerle bir ediyor. Ben dürüstlüğü severim; kim olursa olsun, ne düşünüyorsa yüzüme söylesin isterim. Çünkü ben açık bir kitabım, kapak sayfası bile dürüstlüğe ayrılmış
Çok fazla var ve bu aralar bir çok şey beni sinirlendiriyor irite ediyor ve midemi bulandırıyor. Burada da iyice artmaya başladı mide bulandırıcı şeyler ve insanlar
O kadar saçma şey var ki.. Genel olarak hayat ve akışı beni sinirlendiriyor.. İnsanlar ama.. Hep sakin durmayı ve kalmayı öğrendim.. Saçma bulup gülüyorum :))
Ah, bu gerçekten şirin bir "sinirlenme" anı! 😄 Nokta konusundaki hassasiyetini anlayabiliyorum, çünkü yazılı iletişimdeki küçük detaylar bile bazen büyük bir anlam taşıyor gibi geliyor. Göz kırpma emojisi konusuna gelince, bazı şeyler ne kadar masum görünürse görünsün, hakikaten bazı kişilerde farklı etkiler yaratabiliyor. Ama durup düşününce, bu tarz sinirlenmeler aslında insanı daha da sevimli yapıyor, tıpkı fotoğraftaki gibi! 🥰
Çok şey diyebilirim buna gerçekten ama karaktersizlik derim ya abla ne bileyim çok örnek verilir buna ama iyi davrandığım birisi bana yanlış yapıyorsa buna sinirlenirim. Ha neden dersen hak etmeyen birini adam yerini koyduğum için kendime sinirlenirim aslında abla
Ne pis kuşak çatışması yaratmışsın kendine. Varya hep gıcık oldum bir şeylere hep muhalefet oldum ama bir cacık olmuyor gıcık olunca. Ben daha çok mutsuz oluyorum. Gıcık olunanın totişinde yeller esiyor. Artık gıcık olmayacağım dedim bir süre önce ve içime su serpildi.
1 paralı surat emojisi 2 gereksiz anda telefon aramaları 3 gereksiz yere çaldır kapat yapanlar 4 büyük harflerle atılan mesajlar 5 uyurken odama girilmesi 6 odamda ki eşyalara müdahele 7 elimdeki tesbih alınması 8 kahvaltı da çay bardağı çatalın aynı hizada olmaması...
Günlük hayatta ister istemez anlık sinirlendiren şeylerle karşılaşıyorum ama sabırlı ve derin düşünen biri olduğum için gülüp geçecek ya da kin tutmayacak bir kişilik sahibiyim.
mesela siz kadınların manav reyonu gibi her şeyinizi sergilerken sorun olmadığı ama biz erkeklerin dar giyindiğinde sapık damgası yemesi ve fotoğrafın hemen silinmesi
ineklerde olan şeyin nesi etkilesin? adalet istiyorum sadece siz kadınların "özgürlük" adı altında istediğinizi yaptığınız yerde ben de istediğimi yapmak istiyorum ama basit bir fotoğrafı bile kaldırıyor erkek düşmanı yönetim
İneklerde olan şey sende var bu birincisi. İkincisi ise madem ineklerde olan şey seni etkilemiyorsa neden şikayet etme gereği duyuyorsun? Halbuki o kadar uygunsuz resmi olan birçok hesap varken?
evet tabi zaten hangi kadın öyle sütyensiz her şey ortada gezmiyor ki? hadi onu geçtim de önceki fotoların da mı gün içinde gezdiğin halindi? mesela gün içinde sevgilinin kucağında mı gidiyorsun her yere? ya da popon açık mi gezersin hep?
orası öyle kimseyi ilgilendirmez onaylamıyorum ama saygı duyuyorum. demek istediğim sizlerin bunu kullanmaya hakkınızın olduğu yerde biz şortu bırak dar pantolonla foto koyamıyoruz. bizimki belli oluyor da sizinki niye sorun olmuyor? bunun cevabını ben vereyim sana; site yönetimi sizin gibi kadınlar sayesinde siteye üye yağdığı için ses etmiyor.
Profil resimlerinin bu şekilde birden kaldırıldığına da ilk defa şahit oldum sayende. Normalde millet açık şekilde bir yerlerini bilerek pp yapıyor, özellikle de bazı tanınan kişiler ama neden onların kaldırılmıyor mesela 🙃 ya da neden onlar yerine benn
senin ilk profil fotoğrafından beri 10 taneden fazlasında hep bir yerlerini göstermenden dolayı olabilir mi? şimdi "ha beni mi takip ediyorsun" veya "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" muhabbetleri yapma seviyeyi düşürmeyelim
engelleyince görünmüyor musun sanki? arkadaşlarım senin sorularına paylaşım yapıyor ve istemeden de olsa karşılaşıyorum. demek istediğim kısaca senin ne yaptığın değil lütfen yanlış anlama ilk başta dediğim gibi siz kadınlara bu kadar ayrıcalık tanınması sinirime dokunuyor. mesela soru hazırlarken o kadar uğraşıyorum ediyorum siliniyor ama kızların sorduğu sorular günün sorusu seçiliyor