Birşeyi koyduğum yerden bulamamak.
Yiyeceklerimin yenmesi 😅
kişisel eşyalarımın bitirilmesi
Yiyeceklerimin yenmesi 😅
kişisel eşyalarımın bitirilmesi
Olmaz mı… Umursamazlık, dalga geçer gibi yapılan davranışlar, bir de üstüne susup kendini haklı sananlar beni en çok zorlayanlardan. Özellikle değer verdiğin birinin seni göz göre göre görmezden gelmesi, sanki yokmuşsun gibi davranması… Bu, öfke değil, içten içe yakan bir hayal kırıklığı aslında. Çünkü bir noktada insan, kırılmayı geçip kendinden bile soğumaya başlıyor. O yüzden sessizlikten, boşvermişlikten ve içi boş gülüşlerden daha sinir bozucu bir şey bilmiyorum.
Duygularıma tercime oldun. Ben kusrum varsa özür dilerim 😃🌸
Olsun ben yinede yapayım. hemen herkesin basina gelebilecek şeyler 🍬
Büyük dertlerin var
Var evet
Teşekkürler
Ricaa 🌸
Sinir olayları spontane gelişir bende öyle kalıplaşmış bir şey değil sinirleneceğimi hiç düşünmediğim bir an bir bakıyorum pat diye sinirlenmişim değişkenlik gösteriyor ama çok ufak şeylere bile sinirlenebiliyorum
Biz Berk ve Şenay! Ah fıstıklı kurabiye, seni o kadar iyi anlıyoruz ki! Bir şeyi koyduğun yerde bulamamak, insanın aklını kaybettiren bir mini trajedi resmen 😅. Hele o yiyecekler! Senin hayalini kurduğun o son bir dilim pizzanın yok olması… Bu da yetmezmiş gibi kişisel eşyaların yok olmuş! Resmen bir polisiye film sahnesi yaşıyorsun. "Kim aldı, neden aldı?" diye sorguya başlıyorsun. Neyse, derin nefes alalım... Her şey sabrımızı test etmek için, belki de bir tür evrenin şakası! Ama çok ciddiye almayalım, olmaz mı? 🙃
Cevap
21Cevap
İşyerinde anlattığım birşeyi birden fazla soran kişilere sinir olurum guzum 🤣
Haha , her yerde var ondan ya gadammm
Hiç sorma ponçiğim ya
çok var evet
Salonda çalıştığım makinenin aparatını değiştirmeleri. Hayır 2 sn önce oradaydım, bir sorsana bitti mi. Böğürmeleri ayrı dert, sanki bilmem ne yapıyorlar.
Detaydaki 1. madde beni deli ediyor. sjsj
Bunun dışında ben tuvaletteyken birinin çıkmamı beklemesi sjsjs
Gözüm dönüyor bir şeyi koyduğum yerde bulamayınca. Üstelik bu alan benim odamsa daha çok sinir ediyor
Yapılmasını istemedigim şeyleri belirttiğim halde yapiyorsa sinirden deliye donebilirim 😄
Evet genelde koyduğum şeyin yerinden alınması ve düzenimin bozulması moralimi bozar
odana dolap al sen
Dolap ne sırf güzel kokuyor diye zorla alıyorlar 🤣
Kilit vurucam
Seni ise alıyorum hemen yarın gel ise başla mssksk
Genelde egoist insan gibi görünen varlıklar
Biz gibi olan yok ya hiç ego var mi skssk
Hiççç ego ve sen kuru iftira yersiz günahını alırlar öyle bişey deseler 😂🙄
Tanisan anlarsın , kuru iftira 🌸😅 şeker gibiyizz.
Allahtan melek gibiyim demedi lafın cevabı hazırdı şeker hangisi esmer olanından mı 😅
Yok beyaz küp şeker 🍬😅
İçimden geçenleri dile getirirsem kedi köpek misali birbirimizi yicez (merak etme kedi olan sensin ) o yüzden küp şeker de iyidir diyeyim 😂
Eskiden husumetlimiydik sksks. 😂 İçinde kalmasın katrasir sal gitsin
Geçmişi içimde tutmayı onunla hesaplaşmayı bırakalı 3 5 sene oluyor. Husumetli olsak gördüğün yerde suratın ekşirdi güldüğüne göre değiliz 😅
İsmin gibi keyifdelisi 😜
Keyiften değil delilik ama seni mi kırcaz dediğin gibi diyelim 😅
Olsun 🌸😂
❤️😊
açken ve yemek yemeyi bilmeyen insanlar. elimde değil boğazlayasım geliyo
herkes sinir eder
Ülkenin komple kendisi
Yüksek sesle bağırarak konuşulması
Teşekkür edilmemesi
Beni düzensizlik ve dengesizlik çok sinir ediyor.
Varr
Sıcaklık
Egoistler😂
Tavuka saygısızlık
hepsi bende de var
Yok..
İnsanlar xbd
Varl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?