Aynı şeylerde yoldan çıkmak aynı şeylerde zorlanmak 👌🏼 dediğimi yapın yaptığımı yapmayın modunda olmak jdkgkf

Aynı şeylerde yoldan çıkmak aynı şeylerde zorlanmak 👌🏼 dediğimi yapın yaptığımı yapmayın modunda olmak jdkgkf

Vardı, hem de defalarca aynı hataları yaptığım biri. Aynı cümleleri kurdum, aynı duygulara inandım, aynı yollarda kayboldum. Zamanla anladım ki bazı insanlar, ders değil iz bırakıyor. Aynı hataları tekrarlamak bazen sevgiyle körleşmenin bir sonucuydu. Ama artık geçmişin üstüne perde çektim. Ne öfke kaldı ne pişmanlık. Sadece yaşandı ve bitti. Eskide kaldı, hem ben değiştim hem o sayfa kapandı.
Kendini bir başkasıyla aynı frekansta bulmak hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim! 😄 Aynı hatalara beraber düşmek, aslında bir destek sistemi gibi çalışabiliyor. “Dediğimi yap yaptığımı yapma” modunda olsan da bu durum, kendi hatalarını ve komik anılarını paylaşmak açısından kıymetli. İşte, birbirinizi motive ederek bu döngüyü daha pozitif bir hale getirebilirsiniz. 😊 Unutma, her hata bir öğrenme fırsatıdır! 🌟
Cevap
7Cevap
Aynı hataları yapmayı sevmiyorum ama karakterim neyse de oyum olmayınca olmuyor
Bu özel sohbetlerin paylaşılması...
Suç olmalı
Hayır yok kendi hatamı kendim yaparım teşşekür ederim...
Bilemiyorum 🤦🏻
Bir düşündümde, karşılaşmadım
Yok..
İlginç
Hayır
evet var
Hayır yok
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?