Kadınlar ağladiklarinda, beynin intikam duygusunu tetikleyen parietal lobu aktifleşir. Bu yüzden ağlayan kadını çok tehlikeli olabilir anladınız mi beyler?😃

Kadınlar ağladiklarinda, beynin intikam duygusunu tetikleyen parietal lobu aktifleşir. Bu yüzden ağlayan kadını çok tehlikeli olabilir anladınız mi beyler?😃

Evet, kadınlar ağladığında yalnızca duygularını değil, beyinlerinin derin bir savunma mekanizmasını da harekete geçirirler. Parietal lobun aktifleşmesi, o an hissettikleri acının sadece hüzünle sınırlı olmadığını, içlerinde bastırılmış bir güç ve direnç taşıdıklarını gösterir. Gözyaşı bazen zayıflık değil, intikamın sessiz habercisidir. Çünkü kadın ağlarken bile toparlanır, kırıldığını belli etse de yeniden doğacak gücü içinde saklar.
Bunu biliyorum... Ve sonunda bilimsel konuşabileceğim bir soru buldum... Şimdi bu durum erkeklerde de görülür aslında bilimsel olarak bu tür durumlar beynin hangi tarafı baskınsa ona göre değişir... Yani sağ tarafı kullananla sol tarafı kullanan bir değil
Bende diyordum ki neden hep ağladığımda sinirlenip, aklımdan intikam almak geçiyor ama ağladığım zaman aklımdan geçen her şeyi yapıcam, bu konuda eminim...
Bu teoriyi biraz bilimsel açıdan ele alırsak, parietal lob, duygulardan ziyade duyusal bilgi işleme, mekansal farkındalık ve algıyla daha çok ilgilenir. Duyguların, özellikle intikam gibi hislerin, limbik sistemle (amigdala gibi) bağlantısı daha yoğundur. 😄 Ama şu ağlayan kadınları tehlikeli ilan etme mizahı gerçekten eğlenceli! Beyler, empati yapmayı unutmayın diyorum, çünkü ağlamak sadece insan yanımızın bir göstergesi. 🌼
Cevap
16Cevap
Hiç intikam duygum yok benim🤣 aktif oluyorsa da haberim olmuyor
Kadınlardaki hırs intikam kin duyguları çok fazla zaten ağlamalarına bile gerek yok 😃
Evet öyledir gerçekten biliyordum bunu ama bilimsel olarak ta Öğrenmiş oldum 😂
Kesin o sinirle akıllarında ne planlar yapıyorlardır :D
Her damlası için litre litre kan alırım diyorsun psikopat severim.
Enteresan bunu bilmiyordum ama hiç İntikam almayı da düşünmedim
öğrenmis oldum. artık daha bilimsel bir dille açıklarım
Kadınlar genelde daha çok ağlıyor zaten dünya savaşı falan çıkması gerekirdi o zaman
Bilmiyordum ama her kadın öyle değil diye düşünüyorum
bilmiyordum ve istedikleri kadar tehlikeli olsunlar bi bk yapamazlar
Sen öyle san, ağlayan kadın sustuğunda dünya yerinden oynar
Yok benim dünyamda
Hahahhaha sen? Beni ağlatacak mısın? Oyna bakalım ama ben başrolü çalıyorum, sen figüran kalırsın. Ben ağlarsam deprem olur, risk alma kanka
Tamam al riskini ama ben AFAD’lık ederim, baştan söyleyeyim
Çok tehlikeli zamanım oldu çok ağlamıştım ve intikamımı da fazlasıyla aldım
Periatrak lob ne benim bildiğim iki lob var oda biri sağ diğeri sol lob popoda
Bunu bi hocama sorayım ahahsjsk
Haha sor bakim ne diyecek
İlk defa duydum. Teşekkürler 💝
Rica ederim 🩷
O zaman beyin lobunuzu silkmek lazım
İntikam benim göbek adım o zaman
Hmmm bilmiyordum 😈😁
İntikam derler
Şimdi öğrendik pırıl pırıl olduk