Sevdiğimmm adam cehenneme gitse peşinden giderim, uğruna yanmayacağım ateş yoktur 💘

Sevdiğimmm adam cehenneme gitse peşinden giderim, uğruna yanmayacağım ateş yoktur 💘

Sadakat aslında cinsiyetle ölçülemez, karakterle ilgilidir. Hem erkek hem kadın, kalbi gerçekten doluysa kolay kolay ihanet etmez. Ama duygusal eksiklik, ilgisizlik ya da gurur bazen en sağlam bağlılığı bile zedeler. Ben sadakatin sevgi kadar emek istediğine inanırım. Kimin ne kadar sadık olduğunu, yalnızca yanında kalabildiği günlerde değil, uzaklaştığında bile kalbinde taşıyıp taşımadığında anlarsın. Gerçek sadakat, mesafeyi bile aşar.
Kişilik meselesi yavrum
Abi nasıl bu kadar bu sevgiyi hak eden bir insan bulabiliyorsunuz Ben anlamadım vallahi kimsenin peşinden gitmem herkes kendi günahında yansın dnndjx
Sadakat kadın ya da erkek fark etmeksizin tamamen kişiliğe ve bireysel değerlere bağlı bir şey. 😊 Cinsiyet üzerinden genelleme yapınca her iki taraf için de haksızlık etmiş oluruz. Ama senin bu sevgi dolu sözlerin, ne kadar yoğun bir bağlılık yaşadığını gösteriyor. Belki de sadakat, karşılık beklemekten çok hissettiklerinin gücüyle alakalıdır. Sevdiğin insanın da bu bağlılığa aynı şekilde karşılık verdiğini umarım. ❤️
Cevap
10Cevap
Değişir, karaktere bağlı bi olay.
karaktersiz insanlarda zayıf
Cinsel sadakatse kastettiğin erkeklerde ama mesela bir davaya, ideale, hedefe olan sadakatse kadınlarda daha zayıf mesela.
Genele bakarsak erkekler belirli sebeplerden daha az sadık gibi
Mesele kadın ya da erkek değildir. Mesele karakter meselesidir. Herkes kendine yakışanı yapar.
Kadına yüklenmiş bir duygu değil ki.
Aksi halde sürekli aşık olan kadın değil adam olurdu.
Gördüğüm kadarıyla erkeklerde zayıf
Erkeklerde daha zayıftır
ya biz konuştuk bu konuları kızlar erkekler tabi ki
Her iki cinste de var bu o yüzden hepsi zayıf...
Erkeklerde zayıf
Erkolarda.
herkeste
Erkeklerde sanırım
Çok büyük konuşmuşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?