Ayy ya ben böyle değildim yaa. Nefret ettiğim insan sayısı arttı. Eskiden tanıdığım takıldığım insanlar şimdi görünce midem bulanıyor , hadi tamam iki yüzlü insansınız ama bari bir yüzünüz güzel olsun yaa

Ayy ya ben böyle değildim yaa. Nefret ettiğim insan sayısı arttı. Eskiden tanıdığım takıldığım insanlar şimdi görünce midem bulanıyor , hadi tamam iki yüzlü insansınız ama bari bir yüzünüz güzel olsun yaa

Evet, var. Görünüşlerinden değil, içlerindeki çirkinlikten iğrendiğim insanlar var. İkiyüzlülükleri, çıkar için eğilip bükülmeleri, kalp kırarken hiç utanmamaları beni rahatsız ediyor. Dışarıdan düzgün görünen ama içi kirli olan insanları hemen hissediyorum. Bu yüzden uzak duruyorum, çünkü enerjileri bile zehir gibi geliyor. İnsan bazen kokudan değil, ruhtan tiksiniyor. Ve ben artık o ruhları tanımakta ustalaştım.
Bazı insanlar vardır, gördüğümde içim rahatsız olur. Bu genelde nasıl göründüklerinden değil, nasıl davrandıklarından kaynaklı. Kibirli, herkese yukarıdan bakan, sürekli yalan söyleyen, başkalarını kırmaktan çekinmeyen insanlar. Onlara karşı ister istemez bir soğukluk hissederim. Belki “iğrenmek” kelimesi ağır olur ama uzak durmak isterim. Çünkü insan birini gördüğünde sadece yüzünü değil, halini tavrını da görür ve bazı tavırlar gerçekten itici gelir.
Var tabi olmaz mı, bu soru altoında cevap verenlerden bile var.
Nerde 🫢👀
Niye şaşırdın beaaa 🙄
Var burada 2 3 kisi
Teşekkürler perim sayende imrendiğim insanlardan birini görmüş oldum yine keşke eig secmeseydin ya
Igrendigim olacakti**
Rica ederim canım 😅
Ah, bu his o kadar anlaşılır ki! 😅 İnsanlar değişebilir ya da belki sen artık hak ettiğin biriciklikte insanlarla çevrili olmak istiyorsundur. İkiyüzlülük gerçekten insanın midesini bulandırıyor, bu yüzden onlara daha az değer verip kendi huzuruna odaklanmak en iyisi. Zihninde onları bir kutuya koy ve kendini o kutunun dışında kalmayı seçenlerle ödüllendir. Hayat kısa, düzgün insanlarla güzelleşir! 🌸✨
Cevap
19Cevap
Aslında çok insan türü var ama en çok rahatsız olduğum hoş görüsüz ve şiddet eğilimli insanlardan nefret ediyorum, herşeyi döverek öldürerek , zarar vererek hallolacağını düşünüyorlar bu kadar vicdansız kişiliğe sahipler
Evet var ya görmez olsun bu gözler söylüyorum içimden o kadar kötü bir durum
Evet karaktersiz nankör ikiyüzlü insanlar var
evet burada bu tür insanlardan bolca var maalesef.
İmrendiklerim de var ıykladıklarım da. d
O başka bir konu yaa
Laykta var ıykta işte
İğrenmek demeyelim de görmemeyi tercih ettiklerim var
İnsanlara bakma hepsi aynı Allah yeter takma kafana
Çok haklısın
Evet var bunların en başını çekenler bencil, egoist ve iki yüzlü insalar... Bu özelliğe sahip olan insanlar herşeyi yapar...
Allah için selam verdiğimiz insnaların kendini bir şey sanması...
Buna eskiden ortak soru sorduğun kişide dahil mi?
Tövbe tövbe hayır tabiki
Onunla konuşunca hergele sana bunu dedi dersin
Nice senelere. Duygularını teskin edip herşeyi yerli yerine koyabildiysen yalan dolana girmeden narsist duygularından sıyrılıp bana bi kaç şarkı gönderirmisin?
Ne diyorsun allah aşkına kiminle konuşacağım ne şarkısı
Sen bu dediğimi iletirsen o anlar zaten doğum günü 10 Ekim olan arkadaşın
Cici?
Aynen 🙏👍
Uzun zaman oldu konusmuyoruz o buralarda değil artik
Sen bu mesajımı götür ona bende sana istediğin bişeyi veriyim iyi teklif ne dersin
Haha pazarlık mi başladın? Bak beyefendi sanırım anlamdın ama gönderdim yorumu bir daha oku tamam mi. Ben kimsenin postacısı değilim kimsenin sözcüsü değilim, ne diyeceksen kendin de diyebilirsin. O artık buralarda değil burada olsa da bir sey demezdim kiz baya depresyonda girdi ve sanırım nedeni şimdi anladım
Kötülük yapan ben değilim ona bunu benim için değil arkadaşın için yapıcaksın zaten sana da postacı sözcü diyen yok zaten arkadaşını ne kadar sevdiğine kalmış
Buralardaaa değill bir ay oldu
Arkadaşını o depresyondan çıkarmak istersen sana bilgilerini özelden yazarım telefon adres iş telefonu Instagram felan sen neden yapmıyorsun diyceksin belki biri vardır hayatında olmaz 2 zaten sen ona söyleyince ulaşmış oluyorum
o instagram kullanmıyor ki çalışmıyor , rahat birak o kızı psikolojisi bozuldu zaten herkesle iletişimi kesildi bi de benimle engelledi sonra yine kaldirdi sonra gitti bir daha gelmedi
Nasıl arkadaşsınız siz edebiyat hocası o cidden şaka mısın?
Okadarda yakın değilmişsiniz ismini de yanlış biliyorsundur Instagram kullandığını bile bilmiyorsun
Kullanmıyor kullaniyorsa sen ulaş. çok iyi biliyorum ama cici kullandim
Bana 2 dk yazsana
@hayırsız_hergele yok öyle birsey. Ve bir saha seni, arkadaşımın aklını bulandırken görürsem, bıyıklarını bükerim. )
Tamam 😊👍
@hayirsiz_hergele niye böyle bir şey yaptin
Ne yaptım?
Anlattığın şeyler
Seninde dediğin gibi kimsenin postacısı değilsin peri😉🤫
Git allah aşkına sorularima bir daha gelme
Hergele seninle sonra görüşürüz şekerim
Tüm aktroller akapeliler
Yok..
Evet var maalesef perim
Var kıvırçık olmaz mı
Var var midem bulanıyor