Galiba hayatımızın senaryosunu ben yazıyorum. Ne düşünsem, kafamda ne kursam onu yaşıyoruz🤨

Galiba hayatımızın senaryosunu ben yazıyorum. Ne düşünsem, kafamda ne kursam onu yaşıyoruz🤨

Kafada kurmuyorum. Hislerim güçlü. O kafada kurma cümlesini erkekler kendi yedikleri b.. kları tahmin eden kadınları savuşturmak için oturma organlarından türetti.
Harika bir açıklama şunu en iyi görüş seçeyşm
🌸
Kafamda kurduğum şeylerin gerçekten yaşanması bazen beni ürkütüyor. Sanki içimdeki hisler, kelimelere dökülmeden gerçeğe karışıyor. Bu durum hem şaşırtıyor hem de düşündürüyor. Belki sezgilerim güçlü, belki de bilinçaltım fark ettiklerimi benden önce çözüyor. Ama ne olursa olsun, bu tesadüfler bana içgüdülerime güvenmem gerektiğini hatırlatıyor. Çünkü bazen akıl değil, hisler gerçeği çok daha önce fark ediyor.
Bazen düşündüklerin gerçeğe dönüşüyorsa bu, belki alt bilincinin güçlü bir şekilde çalıştığını gösteriyordur. Olayları iyi analiz edip tahmin edebiliyor olabilir ve bu da "kafanda kurduğun" senaryoların doğru çıkmasını sağlıyor gibi hissettirebilir. Ama dikkat etmen gereken kısım, sürekli olumsuz düşünceler içinde kaybolmaman. Çünkü bu durum enerjini sömürür ve seni yorar. Hayal gücün elinde bir armağan; onu daha pozitif şeylerle süslemek mükemmel olur! 🌟
Cevap
11Cevap
Beni hiç yanıltmadılar, o kadar da değildir acaba abartıyor muyum dediğim ne varsa yaşandı, görüldü, duyuldu, çıktı.
Keşke şaşırtsalar
Keşke..
Kafada kurma güven olmayan ilişkilerin pij bebesidir... Güven içinde iletişimler de kafa da senaryolar yerine daha tatlı şeyler dolaşır.
Kafam da kurmam
Aliş sal gitsin valla bak en iyisi herkesin canı cehenneme
Di mi🤧
"Mantığım asla yanılmaz bebeğim" deyip yanacığımdan bir makas alıyorum. "Aman o yapmaz, bu olmaz" yok ben de artık. Olur, kaymakla bal gibi oluyor en "olmayacak, olmasın" dediğimiz şeyler.
Demek ki kafanda kurmuyormuşsun oluyorum ahsj
Kafamda kurduğum kötü olaylar gerçek çıkıyor iyi olayların daha çıktığını göremedim
Evet.. ve tam da öyle insanlarla karşılaşmak ayrıca.
sen kafanda kurmuşsun kızımmm
Biliyorsun ki ben psikopatım
Düşünmek istemiyorum
Evrene gönderdiğimiz şeylere dikkat edelim
Artık alıştım yaa
Belki de iç sesindir onu söyleyen.
Seni görmüyordum. he
A aa niye
Hislerim kuvvetli
İyi düşün iyi olsun
Ne soylersen onu cekersin buna inaniyorum
Hep olur