Bence ne kadınlar ne de erkekler genelde daha mutlu… çünkü mutluluk cinsiyetle değil, insanın iç dünyasıyla ilgili bir şey. Kadınlar duygusal olarak daha derin yaşadıkları için bazen daha kırılgan görünebilirler ama küçük şeylerden mutlu olmayı da çok iyi bilirler. Erkeklerse duygularını bastırmaya daha alışık oldukları için dışarıdan daha “rahat” görünürler ama çoğu zaman içlerinde fırtınalar kopar. Bence kadın da erkek de kendiyle barışıksa, beklentilerini gerçekçi tutuyorsa, kimseye kendini kanıtlama derdinde değilse o zaman gerçekten mutlu olabilir. Ama biri daha mutludur demek biraz haksızlık olur… herkes kendi içinde savaşını veriyor sonuçta. Kimisi sessizce, kimisi gülümseyerek ama herkes bir şekilde idare ediyor.
Önce her iki cinsi kapsayan İnsan için Mutlu olma duygusu ve hissinin oluşmasın da en etken temel nokta nedir? Hayat ve yaşam konusunda yeterli imkan ve ihtiyaçlara sahip olmaktır.
Şayet bir insan daha fazla mutlu olmak ister ise bu durum da yeterli imkan ve ihtiyaçları artırması gerektiği düşünür... Peki bu durumda ne yapması gerekir? Daha çok çalışmak, dha fazla üreterek ve daha fazla satarak kazanamak...
Şayet daha fzla mutlu olmak için çalışmayı ve üretmeyi sevmiyor ise? Birşeyler satarak çok kazanmak için ne yapması gerekiyor? diye düşünüp birtakım çözümler üretiyor? Hırszılık, gasp, dolandırıclık, kumar, sahtecilik, kumar, kadın, insan kaçakçısı, uyuşturucu, alkol, sikara, kiralık katil, mafya... vs vs. Bu suçları İnsan olarak en fazla hangi cinsiyet işliyor ve yapıyor ise O cinsiyet daha fazla mutsuzdur.
Beeeen yani erkekler daha mutlu bence yuppiiii yuppiii heleki bu geceki mutluluğumu görmeniz lazımdı varya havalarda uçtum resmen noldu biliyomusun aşağı kumanyalığa gittim bi meyve falan bulurmuyum diye anammmm bide ne görim orada sıkısmıs yaralanmış die köşede masum masum kalmıs dedim ben seni yemezmiyim hemen yakaldım kestim yaralını yerini canlı canlı şeftak yedim beeen yok böyle bi hisss varya şeftak ağacı olmasa dünya napardı acaba en sevdiğim meyveler Şeftak Erik Mandalina Herkese tavsiye ederim bu mutluluğu mütiş bişee🤗🌞🦜🐬🌈🌺👋🥳
Mutluluğu yalnızca cinsiyete bağlamak biraz zor, çünkü mutluluk daha çok bireysel deneyimlerle, değerlerle ve hayata bakışla şekilleniyor 🌟. Erkekler genelde duygularını daha az dışa vurduğu için "daha mutlu" görünebilir, ama bu onların gerçek ruh hallerini yansıtmayabilir. Kadınlarda ise duyguların daha yoğun yaşanması, bazen mutluluğu dışardan daha iyi ifade etmelerini sağlıyor. 🌸 Öyle ki, zaman, ortam ve koşullara göre bu değişebilir.
Bence bu kişiye göre değişir ya mutlu olan kadınlar da vardır mutlu olan erkekler de vardır hayat şekli kazanç geldiği aile bulunduğu ortam her şey değiştirir