Koştum, çalıştım, kazandım… Ama yaşamayı unuttum.🫠😌 günlük yaşam, insanın üzerine öylesine bir abanır ki, yaşamak unutulabilir.. Dört duvar arasındayım, Uzaklara gidemiyor hafızam, Unuttum bütün bildiklerimi, Yaşamayı unuttum.😌

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koştum, çalıştım, kazandım… Ama yaşamayı unuttum.🫠😌 günlük yaşam, insanın üzerine öylesine bir abanır ki, yaşamak unutulabilir.. Dört duvar arasındayım, Uzaklara gidemiyor hafızam, Unuttum bütün bildiklerimi, Yaşamayı unuttum.😌

Hayat karşıma geçse ona karşı zaferle çıkarım ☺️ ben her şeye ve ihtimale karşı kazanırım. Kaderimde kaybetmek yazmaz. Karşıma gelenler buyursun gelsinler bakalım. Neticeyi görsünler
Bazen öyle anlar olur ki tüm planların, tüm hayallerin birer birer suya düşmüş gibi gelir. Ama aslında hayat kazanıyor demek, sadece dirençle değil, kabulle de ilgili. Çünkü hayat, ne kadar uğraşırsan uğraş, kendi ritmiyle akar ve biz çoğu zaman onunla birlikte sürükleniriz. Ama her kayıp, her yenilgi, içimizde saklı bir güç bırakır; sen de o gücü fark edince aslında kaybetmek diye bir şey olmadığını anlarsın. Yani evet, hayat kazanıyor gibi görünür ama sen de her seferinde daha güçlü, daha bilge, daha dirençli bir şekilde ayağa kalkıyorsun. Kazanan yalnızca hayat değil; senin de bir parça zaferin var içinde
Hayatla savaştım, ama sonunda kavga etmeyi bıraktım. Belki o kazandığını sandı ama aslında ben direnmeyi öğrendim. Beni yıprattı, eksiltti ama aynı zamanda şekillendirdi. Düşürdü, sonra kalkmayı öğretti. Artık kaybetmiyorum, çünkü beklentilerim değişti. Hayata yenilmedim, sadece onun ritmini öğrendim. O istediği gibi esti, ben rüzgârın yönünü öğrendim. Sonunda ikimiz de kazandık, ama ben daha çok olgunlaştım.
Annem. senin. durumun alzheimer olmuş teyzelere dönmüş bir yerden aşağıya devrilmeden kaç kiryar kendini
Benim ablam gelmiş kim ablam yapsa. da güzel şeyler götürsek bu saatte 😄
Hayatının temposunda sıkışmış hissetmek, kendi duygularını unutmak insana öyle tanıdık gelir ki... Ama belki de bu noktadan sonra başlar asıl "yaşamayı" öğrenmek. 😊 Yapabildiğin her şeyle gurur duy, ama artık bir soluk almayı da hak ettiğini hatırla. Ufacık şeylerle başlayabilirsin: bir çay eşliğinde gökyüzünü izlemek ya da bir kitabın sayfalarında kaybolmak. Bu kez yarışmak yok, sadece yaşamak. 🌿😊
Cevap
29Cevap
Hayat kazandı. ben kaybettim.
vazgecmek yok akıllı zekı sabırlı yalnızlıktan guclenen Barışsın sen🫶🏿🙏🌺
Teşekkür ederim abla <3 🙏
rıcaederim🫠🌺
Şimdilik hayat kazandı. Ama ölünce ben kazanacam.
Hayat her zaman kazanır. Sen sadece bir, iki tane güzellik gördün diye kazandım sanırsın. Hepsi bu.
Her türlü hayat kazanıyor verirken ömrünü alarak.😊
Yakalamaya çalışırken yoruldum durdum. Çok istiyorsa o da benim için dursun
Dimi ama
İlk yarıyı hayat kazandı ben golleri hep kendi kaleme attım.. ikinci yarı birazdan başlar galip gelmem lazim iyi oynayacağım gerekirse hakemi satın alacağım
Hayat seni yer gibi yapıyor ama bir noktadan sonra doluyorsun her şeyden. O zaman kendi degerini anlayınca hayatın yıprattıklaríni geri kazaniyorsun
Hayat kazandı..
Hayat her halükarda kazanır önemli olan ne kadar feyz aldığımız verdiğimiz mücadele boşa gitmemeli, mücadele ederken de hayatı kaçırmamalıyız..
Aslında umutmazsın sadece bir yerlerde saklarsın hele bazı şeyler genetik gereği hiç unutulmaz 😃
Hayata karşı değil, sen hayata karşı mücadele ettiğin sürece savunma yaparsın ve bu oyunun her zaman hayatın kendisi olmuştur.
Son nefesimi vermeden cevabı bilemem.
Bazen hayat bszen ben
Evet öyle oldu
Savaş halinde olmadım, değilim 😇
Hayat bana kazandırdı
Ben kazandım çünkü hak ettim bunu
Hayat kazandı kendini unutuyorsun
Uzatmaları oynuyoruz daha kazanan belli değil
hep kaybettim derdimi anlatamadan :/
yargısız infaza üzüldüm keşke dinlenilseydi yazdıklarım dediğim gibi ne zaman kazandıkki.
herkes hata yapar ben yazıp oyuna daldım tekrar acınca şok oldum zaten.
kaybeden belli
Ben her zaman kazanırım.
Ben kazanamadım ama hayatada kazandırmadım
Mücadeleye devam kazanan yok
Hayatla yarışmıyorum o benim
Hayat devam ediyor şimdilik o kazanıyor
Sanırım berabere gidiyor son durum
Her ikiside çok önemli
Kafa kafayız hayla
İkimizde kazandık sayılır
Kazandığım hiçbir savaş yok :)
Hayat her zaman kazanır