Yaşattığını yaşa dedi?

Sırf bu soruyu sormak için hesap oluşturdum, içim rahat değil çünkü mantıklı cevaplarınızı bekliyorum. Oyundan tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı, yaklaşık bir aydır sevgiliydik. Görüntülü konuşmadık ya da buluşmadık. Fotoğrafını da 15 gün sonra falan attı, dış görünüşüne çok etkilenmemiştim ama bana davranış ve ses tonu beni etkiliyordu. Bitirmek istemedim devam ettim. Üniversiteler açılınca boşluğuma geldi başka birinden hoşlandım ve sevgili olduk, aramızda bir şeyler geçti. İçim rahat etmeyince oyundan tanıştığım kişiden ayrılmak istediğimi söyledim. Durduk yere neden dedi ve bir şey mi oldu, başkasından hoşlandın diye sordu. Okulumu bitirmem gerekiyor dedim, tam tatmin olmayınca benden hoşlanmadım dedi evet dedim. Tamam o zaman dedi ama sakın bir daha karşıma çıkma ve yaşattığını yaşa dedi. Her yerden engelledik ve bitti. Hiç görüşmediğimiz için başka birinden etkilenip sevgili olmam normal mi yoksa bu aldatmaya giriyor mu size sormak istedim. Mantıklı yorumlar için teşekkür ederim şimdiden.

İyi yapmışsın uzaktan zor
Bitirdikten sonra yapsaydın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yaşattığını yaşa dedi?