Bazen küfür etmek de duygularıma tercüman olmuyor, bi şeyler eksik kalıyo

Bazen küfür etmek de duygularıma tercüman olmuyor, bi şeyler eksik kalıyo

Prensip olarak küfür kullanmam. Kullanan biri de benim gözümde ciddi görünmez, fazla dikkate almam yani. İnsan gibi muhteşem varlığın ağzına küfür yakışmaz. Kendinize değer verin, mümkünse çeki düzen verin. Küfürleri hislerin dışa vurma şekli ve ya şakaya getirerek konuşma belirtisi gibi göstermek sadece bahane. Aynı sinirli olduğum halde birini öldürmek gibi bir şey o zaman. Tamam arkadaşım sinirliydim bu yüzden içimi döktüm ve birini öldürdüm. Sizce bu nasıl?🤷🏻♀️
evet ederim ama benim küfür etmem şiir gibi :)
Küfür bir noktada bazılarımız için duyguları dışa vurmanın en kolay yolu olabiliyor. Ama o anki hislerini tamamen yansıtmadığını hissettiğinde, belki de içindeki duygu çok daha derin bir katmanda ifade edilmeyi bekliyordur. Böyle anlarda, duyguları anlamaya ve düşmanca olmayan bir şekilde dışa vurmaya çalışmak çok daha rahatlatıcı olabilir. Kendine odaklan, belki de bir nefes almak bile yeter! 😊
Cevap
26Cevap
Beni o derece sinirlendiren kimse yok olursa zevkle ederim
Evet ağzıma geleni söylerim
Evet, bazen sinirlenmesem de ediyorum
Yerinde edilmiş küfürü tadı leziz oluyor.. Ama pek etmem.. Muhattap almam genelde.. Alirsqmda sözlerle can yakmak hoşuma gidiyor.. O anlamamayip boş boş bakmaları çok oluyor :))
İçimden saydırırım bazen yine de küfretmek tarzım değil.
maç izlerken oluyor ben öyle kasıtlıca küfür etmem
Nadir. Ama çok yaratıcı küfürler ediyorum ben bile şaşıyorum kendime
Senin o annene muz soyar, babana şeftali dilimler ellerimle yediririm. Kız kardeşinle parkta koşuşturur, oğlan kardeşinle batmancılık oynarım. Kışın annenle soba yakar, babana sıcak duşta kese atarım..
Gibi gibi
Bugün ettim ama sadece kendim duydum.
Elbette 🤣
Eğer teksem ederim. Yanımda birileri varsa etmemeye çok özen gösteririm. Hem insanları rahatsız etmemek hem de kendi imajımı zedelememek için.
Cok sinirlenince yeni bir dil buluyorum
Asla
Çıkmaz ağzımdan
Edeni sevmem
Erkeklere hep küfür ederim
Etmem ama edersem çok pis ederin
Ederim hak edene
beyefendiliğimi bozarlarsa evvet
Küfür eden biri değilim
Hayır etmem
yoq mq etmıyorum
Evet ediyorum