Tanışmamız şerefine ilk sorum, hazır mısınız?

Merhabalar. Az önce geldim buraya. Sizden çok şey duyup, öğreneceğimi bazen pişman bazen hüsran olacağımı bazen de çok mutlu olacağımı biliyorum. Soruma geçiyorum;
Çocukluğumda da ergenliğimde de hiç çalışkan biri olamadım. İstekli olamadım. Hayalim yoktu ve zaten de başarılı olamayınca bir şeyler olamadı. şu an hiçbir şey yok hayatımda. Çalış.. birkaç kez denedim ama olmuyor insanların yanında sönük bir profilim var ve beni eziyorlar. Yıllardır evden çıkmıyorum, sosyal hayatım yok zaten gezmemi, tozmamı, okumamı sevgiyle destekleyen bir ailem yok hani o ayrımı sevgisizliği ve koşullu ilişkiyi annenizden görürsünüz ya beni anlayanlar çok olacaktır işte sende onlardan birisin. Bana tavsiye ver istiyorum. Hayatım dizi film telefon yemek yeme eşliğinde geçiyor asla hiçbir şeyim yok elimde. Siz boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz? Size iyi gelen şeyler neler? Hiç ciddi ilişkim de olmadı ya sevilmedim ya da zorla kimseyi tutmadım. Biriyle tanışmak için zaten önce dışarıya çıkıp hayata karışmak gerek. Siz kendi hayatınızla nasıl harmanlandınız?
Beni zamanla çok seveceksiniz biliyorum.
-Hepsini okuyana ve okuyup da cevap verdiğin için teşekkürler sana
Tanışmamız şerefine ilk sorum, hazır mısınız?