Buradan bahsedeyim. Sana ilk adımı atacağım. Resmine bakıyorum. İki güzel göz var. Bir parça yüzün var ve bu bende diğer tarafların altın oranını tamamlamam konusunda sistem kurmamı söylüyor. Sonuç mükemmele yakın bir güzellik. Mavi ay. Resmin gerçek ya da sahte olması düşünmüyorum. O yüzden zaman kaybına gerek yok. Yazmama da gerek yok, anlayacağın. Resime bakıp aaaa demek bana ahmaklık geliyor
hiç öyle saçma sapan yürüme çabalarına girmem, yabancı birinede asla yürümem, arkadaş ortamımdan ya da reelden bir şekilde spontane tanıştıysam, hoşuma gittiyse - gidildiyse bir tık fazla zaman geçirmek isterim, iyice tanımak isterim bol bol sohbet edip tartmak - karakter analizi yapmak isterim olacağı varsa olur, aksine öyle alengirli oyunlara girenleri çok pis bozarım, olacağı varsada olmaz, delikanlı ol direkt mevzuya gir, tanışmakmı istiyorsun, gel kendin konuş... illa birşey olmak zorunda değil, arkadaş kazanmış olursun, sosyal network kasmış olursun kendine, sevmek sevilmek, hoşlanmak ayıp şeyler değil, ya da yaygara koparılacak şeyler değil, niyetini belli edersin, cevabı evet ya da hayırdır, ısrarcı olmak asıl rezalettir - ayıptır, ama bizim insanımız ne yazık ki cilveyide bilmez, naz yap dersin gider halıya sıçar, o yüzden ben türkiye şartlarında net bir çizginiz olması taraftarıyım.
Şaka maka birinden hoşlansam asla ilk adımı ben atmam dikkat çekmek içinde çabalamam bu yuzden muhtemelen o kişininde bundan haberi olmaz ve bu böyle başlamadan biter 🤷🏽♂️
Standart ve sabit bir selam mesajı yerine kişinin karakter ve mizah anlayışını tahmin edebildiğiniz kadarı ile ufak bir kurgu yapmak gerçekten çok faydalı oluyor. Bu arada tanışmak için ilk adımı Öz güveni yüksek olan insan atar Cinsiyetçilik yapmak istemiyorum
gurur duyduğum şeylerimden biri. yürümek istediğim birine asla mesaj atmam. atıyorsam da cidden bir şey ile ilgilidir zaten onda da hacı bacı bro falan diyip muhabbeti kısa kesip uzaklaşıyorum niyetimi anlasın diye.
Tanışmak istediğim biri varsa adım madım bilmem gider tanısırım ancak öyle biri değilim elim kızıyla niye tanısıyım. O yüzden onun benle tanısmqsı lazım 😅
gönül eylemek içinse hemen adım atardım gercek sevdiğim biriyse zamana bırakıp onu uzaktan cevresini ararştırıp nelerden hoşlanıp öğrenir öyle adım atardım