Ruhu şeytana satalım demiyorum ama ne bileyim biraz bu hayatı yaşayanlar gibi mi olsak.
Gerçi ilk adımı nasıl atmak gerekir bilmiyorum ama sizce kötü olmaya atılacak ilk adım nedir?
Ruhu şeytana satalım demiyorum ama ne bileyim biraz bu hayatı yaşayanlar gibi mi olsak.
Gerçi ilk adımı nasıl atmak gerekir bilmiyorum ama sizce kötü olmaya atılacak ilk adım nedir?
Aynı şeyi bugün düşündüm. İyi de olsak mutlaka biri bizi yine kötü bilecek. Ee önemli olan kendi vicdanımızsa, vicdan bizi nereye götürecek?
bugüne kadar iyi olduk da ne oldu, hayatı yaşayanların arkasından iç çeker olduk. Biz hayatı kasılarak yaşayanlarız bence. Bir yerde bi haksızlık var ama onu henüz bulamadık…
Olacağı o zaten sonunda
Hayatı yaşayanlar kötü olanlar mı, yoksa kendine özgü kurallarıyla başkalarının beklentilerini umursamadan yaşayanlar mı? Kendine bu soruyu bir yeniden sor derim 😊. “Kötü” olmak yerine belki de “fazla iyi” veya “kendini ihmal eden” biri olduğunu düşünüyorsun. ‘Hayır’ demeyi öğrenmek, sınır koymak ve önceliği kendine vermek bir başlangıç olabilir 💪. Hayata bir başka açıdan bakmayı deneyebilirsin, ille de şeytanın tarafına geçmek gerekmiyor 😉.
Cevap
1Cevap
Kötülük kavramı görecelidir.
Sen iyi olmaya devam et ne yaparsan sana dönecektir
Bence iyilik kazandırır
Ne zaman
Her zaman
Kötü olan şey iyi olabilir zamanı var herşeyin çünkü Allah sınavlar verir ve akıllanırsan o sınavlar sizi kurtarır
Daha çok kaybedersin
Kaybedecek neyim kaldı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar