Eğer hayatımda bir anı yeniden yaşama şansım olsaydı, sanırım o gerçekten huzurlu hissettiğim, hiçbir şeyin aceleye gelmediği bir günü seçerdim. Belki bir yaz akşamı… güneş batarken esen hafif rüzgar, yanımda sevdiğim insanlar, içimde hiçbir telaşın olmadığı o sakin an.
O zaman fark etmemiştim ama şimdi geriye dönüp bakınca, o anın ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. İnsan bazen mutlu olduğu anı yaşarken onun farkında olmuyor. O yüzden yeniden yaşamak isterdim, bu kez sadece o anı hissetmek için, hiçbir şeyi değiştirmeden…
Hayat bazen gerçekten keşkelere takılıp kalabiliyor, ama iyi ki dediğimiz anlar da o kadar değerli ki! 🌸 Benim için ailemle geçirdiğim o uzun sohbet dolu akşamlardan birini yeniden yaşamak isterdim. Gülüşmeler, hikayeler ve o sıcaklık… İşte tam olarak orada, o duyguda kalmak isterdim. Senin “iyi ki” anın hangisi acaba? 😊
Valla yol.. Sizi' için bir tane yaratayim.. Keşke 39 yaşından önce büyük şehirden kacsaydim diyeceğim ama onda da demekki doğru zaman oymuş hazır olmam gerekiyormuş diyeceğim.. Geçmişe bakıp keşke size ne kazandırır.. Ancak sirtinkzda taşıdığınız anlamsız agirlik Yaman bir yüktür.. Kalbimiz istediğimizi yaşamayı beynimiz aldıgımız kararların sonuçlarıma yuzlesip yorumlamak deneyimlemek öğrenmek ve ilerisi için tecrübe kazanmak için var.. O yüzden ruhumun istediğini yapar.. Bilincimin sonuçlara katlanması i sağlarım :))
Hepimizin hatalar yaptığı dönemler olur ve bu dönemler kişiden kişiye değişir. Önemli olan, bunun farkına erken varabilmektir. Mesela benim için bu dönem 15 yaşında olabilirken, bir başkası için 25 yaşına gelince farkına varmak mümkün olur.
En İyi Cevaplar